Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 505
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Ще може ли някой с бели букви да напише какво се случва по-натам, успяват ли да изгонят Неджля от фирмата ?
ББ: Не. Доколкото разбирам Кемал дори започва да харесва работата й.

# 661
  • Пловдив
Жалка картинка са Текин.  Хайрие прелива от простотия, Шефкет се крие зад панталона на баща си, Лейля как не й омръзна да кибичи пред тв-то, Неджля пък става все по-горда и недосегаема, само Фикрет и Ръзата остават трайни авторитети.

# 662
  • Пловдив
Ще може ли някой с бели букви да напише какво се случва по-натам, успяват ли да изгонят Неджля от фирмата ?

ББ: То пък ще е супер наивно вчерашно дипломирало се пиле като Неджля да съумее да ръководи цяла фирма.

# 663

ББ: То пък ще е супер наивно вчерашно дипломирало се пиле като Неджля да съумее да ръководи цяла фирма.
ББ: Тя не ръководи цялата фирма. Кемал бей си я ръководи. Тя е в управителния съвет и работи по част от проектите на фирмата. Тези, по които е работил Джем.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:32 от Snejka

# 664
На мен поведението на Неджля ми е много логично и я подкрепям, винаги съм я харесвала. Момиче, което се бори. Аз бих постъпила по същия начин. Тази инвазия, от страна на майка й е непоносима. А тя е такава еснафка, и как плоско се опитва да ги манипулира.
Отдавна не бях гледала сериала аз и съм изненадана, как са й разкрили спатиите на Хайрие.

# 665
Момиче, което се бори.
Най-вече затова я харесваме Неджля, че се бори и не хленчи! Не търси удобен врат, на който да увисне!

# 666
За Хайрие, че е малоумна на всички им е ясно. Нещото, което ми направи впечатление е, че Неджля се отнесе по този начин със семейството си. Каза им "не разчитайте за нищо на мен", тя за каква се помисли, че да говори по този начин на хората, които са й дали живот и са я отгледали, хората, които й осигуриха образование и които я измъкнаха от долнопробния пансион в който беше попаднала напълно заслужено? Това момиче нещо много на сериозно се взе, никой не й е длъжен да й търпи надменното и бих добавила тъпо поведение. То ясно, че е опечалена, но това не е извинение за подобно държание. Бързо забрави какво направиха те за нея и как въпреки грешките й не се отказаха от нея. И под семейство имам предвид и Шевкет и Али Ръза и Айше. Как можа да се отнесе по този начин с тях и с какво го заслужиха? Хайрие говорила глупости - ами има си нормални начини да я постави на място не като обижда всички. А това, че каза, че сестра й, която заради нея беше в лудница и брат й, който ходи да я гони по летищата и да я спасява от Оуз, са й причинили най-големите злини показва колко се е самозабравила и как е загубила реална предценка за себе си.
Само ще попитам семейството й, като я прибра каза ли й "нямаме сила да понасяме чужд товар"?

# 667
В момента гледам снощната серия, излъчена по Канал Д
бб Много ми е жал за Лейля, тя наистина е адски депресирана след раждането. Дали няма да посегне на себе си ? Ако така са решили сценаристите. Актрисата играе прекрасно, нямам думи.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 23:32 от allisas73

# 668
 Wink

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:27 от cveteto_123

# 669
Една реклама с участието на Гьокче и Седеф

http://www.youtube.com/watch?v=-uoCXJv56d8

# 670
  • ES
ББ: Ако Неджля им купи къща, браво! Аз пък си мислех, че Шевкед вече "сие стъпил на краката"  Laughing

ББ: Мамин льольо никога няма да си стъпи на краката - съвсем скоро Ферхунделата ще му подпали скъпоценния строеж и строителния предприемач Шевкетчо ще се сгромоляса отново... ooooh!
ББ - В един от фрагманите видях, че Ферхунде я вкарват в затвора след палежа и майка и брои пари на някой. Тя има пари в банка, собствено жилище, сигурно с тях обезвъзмездява Шефкет за строежа?

# 671
  • Варна
Една реклама с участието на Гьокче и Седеф

http://www.youtube.com/watch?v=-uoCXJv56d8
Много яко и Хазал Кайя участва а аз много я харесвам заедно с Гьокч  Heart Eyes Любимките ми на куп  Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:55 от Magosniwa

# 672

hahaha

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:44 от cveteto_123

# 673
  • Варна

Добро утро  Hug Hug Hug

# 674
Добро утро и от мен!
MagosniwaHug

Общи условия

Активация на акаунт