Отговори
# 105
малиииии туко що си прочетох поста- май още не съм се събудила - преди кафето май не трябва да пиша  Rolling Eyes

# 106
mama_sancho - Добре дошла,не се притеснявай за килограмите,после ще се мисли по темата Peace
loryn мерси за кафето...аз пих само мляко Laughing

Тема като казахте за мислене,като цяло не ме бива да мисля много много ...концентрация никаква,изобщо не помня  Crazy...не помня да е било така с батето,ама сега съм меко казано като куха под черепната кутия Embarassed,говоря с мъжа си снощи и той ми казва нещо,и след минута го питам отново същия ?...и той не може да повярва че не помня,ама вярно не помня-лудост.

Мислите ли за помощници първите 1-2 седмици след раждането?-айде това да ни е темата Mr. Green
Аз смятам да не се обаждам на майки/свеките и подобни,че мъжа ми ше е в нас уж Grinning

# 107
 Hug mama_sancho добре дошла, на финала сладко и здраво бебче   bouquet

Килограмите не са ми любима тема пък и сутрин, но....нали ми се развали кантара  hahaha Запоследно +11 и така вече май станаха 8 седмици с едно кило разлика. Знай обаче, че килцата ни разтройват и са ни тема табу  Joy
Пък и в крайна сметка с малко повече тренировки, тичане и грижи за бебо нещата ще се оправят. Да си призная как ми се тича някъде, ама тича луда работа running

# 108
Hug mama_sancho добре дошла, на финала сладко и здраво бебче   bouquet

Килограмите не са ми любима тема пък и сутрин, но....нали ми се развали кантара  hahaha Запоследно +11 и така вече май станаха 8 седмици с едно кило разлика. Знай обаче, че килцата ни разтройват и са ни тема табу  Joy
Пък и в крайна сметка с малко повече тренировки, тичане и грижи за бебо нещата ще се оправят. Да си призная как ми се тича някъде, ама тича луда работа running
и аз умирам за едно бясно надбягване с вятъра.....жалко че до нас няма стадион  Rolling Eyes,бих го практикувала след раждането!

# 109
За килограмите - извинявам се - просто малко се по притесних, но вече ще избягвам темата Grinning

А по темата - И с моя мъж сме се разбрали че първият 1 месец си е в къщи - и точно онзи ден си говорехме че баби у нас не искам - само ще ме побъркат и без това по методи двете нямат нищо общо - а не благодаря. А и както обичам някой да ми се бърка  Shocked
Но то ще си покаже де - че и двете напират та ще видим.

# 110
Да си кажа свекито, като беше в къщи сега за два дни, така ми помогна. Беше ми толкова хубаво-жената вършеше всичката домашна работа. Ще видим за сега, като се роди младши ще сме двамата с милото, уж ще излезне отпуска, но да не казвам голяма дума, ако опре ножа до кокала ще я викна. Иначе нали знаете, тя си е супер добричка моята свеки на 300км разстояние.

Anilevi идея нямаш какво значи куха-сама се възмущавам от себе си  Crazy нямам равна. Виж за това мога да взема приза  hahaha

Весел ден и дано да е толкова слънчево навсякъде, както е при нас времето.

# 111
Добро утро от мен коремчета Simple Smile
mama_sancho-добре дошла в групата,пожелавам ти леко бременеене Simple Smile

Тази сутрин бебо се разшава много рано и край със съня.Но забелязах,че като си галя коремчето и му говоря се успокоява.

По темата-определено мисля да се възползвам от малко помощ през първите седмици.Все пак ми е първо бебче и ще имам нужда от опитното мнение и присъствие на бабата.

# 112
Ееееоооо, добор утроооо!
Ох, преди малко се събудих и още не мога да се осъзная...А и като гледам, че е 9.00 часа и ми е някакво странно.
Много я мразя тая смяна на времето!  Crossing Arms Сега ще се стъмва в 4.00.
Аз за помагачите мисля да не ми се мотат много в краката. Лошото е, че така като се замисля не искам друг да ми помага освен майка ми. Хич не обичам да ми се дава акъл!  Naughty

И пак ви моля: Който иска да се присъедини към групата във ФБ да казва тук, не сме ясновидки!!!

# 113
Ееееоооо, добор утроооо!
Ох, преди малко се събудих и още не мога да се осъзная...А и като гледам, че е 9.00 часа и ми е някакво странно.
Много я мразя тая смяна на времето!  Crossing Arms Сега ще се стъмва в 4.00.
Аз за помагачите мисля да не ми се мотат много в краката. Лошото е, че така като се замисля не искам друг да ми помага освен майка ми. Хич не обичам да ми се дава акъл!  Naughty

И пак ви моля: Който иска да се присъедини към групата във ФБ да казва тук, не сме ясновидки!!!
ама не сте ли Яновидки ...хм заблудила съм се Mr. Green,шегичка Пчеличке

ТО и аз само майка исках с баткото,ама да призная хич и не помня какво е правила...помня само аз че лежах нон стоп,парцалче Confused и само кърмех и лежах кърмех и лежах(не спя забележете) newsm78....помня че все ме тъпчеха да ям,за кърма,яж това яж онова...боза,бирена мая,чайчета,а циците боляттт Confused,дано не го преживея отново Praynig Praynig Praynig-извинете за лирическото отклонение Embarassed

# 114
Добро утро.

Добре дошла на mama_sancho, леко доизкарване на бременността в нашата компания.  

Относно темата с помагачите, мисля че ще изпуша, защото ние живеем с моите родители.
В къща сме и сме как да кажа, отделени, но пък са достатъчно близо.
Майка ми съм я предупредила от сега да не дава неискани съвети и тя си знае.
Обаче преди време половинката почна да ми обяснява къде ще сложим да спи неговата майка, като дойде след раждането        Shocked
Явно нещо се е обсъждало, ама аз не знаех за това         Whistling
Но после се случиха едни неприятности с майката на свекито (получи инсулт) и сега свеки се грижи за нея, та нямам идея дали ще продължава да напира за идването, понеже все пак живеят на 300 км. и така няма пък да може да се грижи за своята майка.
Правя си пас засега и си мълча, пък като наближи момента ще видя как да се ориентирам в ситуацията.

# 115
Бенджи, аз вечно се съобразявам с чувствата на другите и това дали ще ме харесват или не. Но вече съм решила, ако нещо не ми изнася да си го кажа. А не после да не знам как да се откача от помощници и гости.
Да сме живи и здрави да родим, хич и не мисля в студа при малко бебе да ми се влачат всякакви индивиди!

# 116
Бенджи, аз вечно се съобразявам с чувствата на другите и това дали ще ме харесват или не. Но вече съм решила, ако нещо не ми изнася да си го кажа. А не после да не знам как да се откача от помощници и гости.
Да сме живи и здрави да родим, хич и не мисля в студа при малко бебе да ми се влачат всякакви индивиди!
О така е и аз споделям същото мнение.
Ама пък от друга страна е малко сложно, ако кажа така на милото, да не се обиди, че все пак майка му е.
А и той може да каже, че моята майка може да вижда по всяко време бебето, а неговата не, защото са далече и т.н. и т.н.
Ще го мислим като дойде, дето казваш да сме живи и здрави да родим         Hug

# 117
  • област Варна
И ние със свекитата сме в "една къща" с отделни входове.
Свекърва ми готви, пере. Ама не смятам да ми се бърка в отглеждането. Детето си има баща да помага за къпането вечерта, а през деня на мен ми остава едното кърмене. Свекърва ми в другата къща да си пере и готви нямам против.

# 118
  • Varna, Bulgaria
Добро утро и ние се излюпихме малко объркани от смяната на времето.
Аз с Валентина помоще не исках, те (и майка ми и свеки) си имаха желание, но аз си правех всичко, а те само се суетяха коя да изпере съблечената дреха след вечерното къпане  Laughing
Накрая видяха , че няма смисъл и поразредиха идванията. А иначе за помощ като готвене съм насреща. Може и от време на време да идват да поседяват някой друг час с бебето, за да мога да поспивам, че признавам съм си голяма послпалана по принцип, а сега и бременна, ако може въобще няма да стана от леглото  Rolling Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 119
Добро утро,
За срещата- не бях сама (аз по принцип не съм сама Joy) Бяхме с tchoudomira, shine on your crazy diamond и andi83
Другия път дано се съберем повече.
Добре че влезнах във форума, за да разбера, че са сменили времето Mr. Green
По темата: Аз живея с нашите и мама ще ми помага естествено, когато имам нужда-няма да ми се меша излишно във отглеждането. Само когато трябва Wink
 bye Отивам на разходка

Общи условия

Активация на акаунт