Хайде на театър

• 78 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
А гледали ли сте "10 малки негърчета" по Агата Кристи в Армията? Постановката отдавна се играе, но ние не сме я гледали и ми се иска да ми дадете отзиви.   bouquet 

Става за дечурлига. Синът ми (на 11г.) беше впечатлен. Laughing

# 556
Миналата седмица гледах Син портокал в 199. Освен великолепната актьорска изява, нищо друга нямаше. Промених си мнението за Стефан Вълдобрев. Определено не съм го дооценявала. Пиесата ми се стори дълга, досадна и безсмислена. Мъжът ми нещо и за режисурата ми обясняваше, какво не му харесвало, но аз чак до там не мога да стигна. Като прибавим и това, че точно по време на постановката започна едно жестоко боледуване, от което чак сега изплувам, "Син портокал" е един провал. Wink (Попреувеличено все пак)

# 557
  • София
А гледали ли сте "10 малки негърчета" по Агата Кристи в Армията? Постановката отдавна се играе, но ние не сме я гледали и ми се иска да ми дадете отзиви.   bouquet 

Става за дечурлига. Синът ми (на 11г.) беше впечатлен. Laughing

Благодаря, Вълшебница! Аз точно с децата си представях да я посетим.  Wink  Grinning

# 558
  • София
Сигурно е писано много, но и аз да изразя мнение: Вчера в Сатиричния театър гледах "Възгледите на един учител за народното творчество...." на Камен Донев. Просто чудесен, просто се скъсах да се смея близо два часа, а на моменти и сълзи от обратния спектър напираха...  Браво на човека!  bouquet Наистина заслужава да се види.

# 559
Ще гледам "Едно малко радио" с Мая Новоселска.
Някакви впечатления и инфо колко е дълъг спектакълът?

Гледах " Едно малко радио" и за пореден път съм във възторг от таланта на Мая Новоселска. Не съм засичала точно времето, може би е около час.

# 560
  • Sofia
Ще гледам "Едно малко радио" с Мая Новоселска.
Някакви впечатления и инфо колко е дълъг спектакълът?

Гледах " Едно малко радио" и за пореден път съм във възторг от таланта на Мая Новоселска. Не съм засичала точно времето, може би е около час.
  Peace
1,20ч

# 561
Скъпи театрали и театралки, желая ви една прекрасна, емоционална и много успешна година! Бъдете живи, здрави, много щастливи, да пребъде това прекрасно изкуство театъра! Всичко добро от мен, весело изкарване на празника! Simple Smile

# 562
На 15-ти ще ходим на "Ножица трепач", знаете ли колко време продължава, разбрах, че има и антракт. Родителите ми ще гледат малкия и искам горе-долу да се ориентирам във ремето.

# 563
  • София
На 15-ти ще ходим на "Ножица трепач", знаете ли колко време продължава, разбрах, че има и антракт. Родителите ми ще гледат малкия и искам горе-долу да се ориентирам във ремето.

Беше около 2 часа и 45 мин - малко преди 22 часа свърши, доколкото помня Peace

# 564
Ножица-трепач е непоносимо дълго. На мен не ми хареса особено.

# 565
И аз трудно го изтърпях, но на много хора им хареса!

# 566
Мерси за отговорите. Вижда ми се доста дълго, но дано си заслужава.

# 567
И аз трудно го изтърпях, но на много хора им хареса!
+ 1
Не видях никакъв смисъл в постановката,но факт е, че  е касова.

# 568
  • Русе
Някакви отзиви за "Бившата жена на моя живот"?

# 569
Гледала съм "Омайна нощ" от същата авторка и час и половина умрях от смях.И това ще си заслужава, убедена съм.И двете постановки са под режисурата на Велко Кънев.Лека му пръст!

Общи условия

Активация на акаунт