Хайде на театър

• 78 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Има ли я някъде програмата на сцена "Сълза и смях"?
На сайта им има само неакутална информация.

И въобще, има ли сайт, който да поднася програмата за повечето театри в едно?
Много трудно се ориентирам по сайтовете им и това е една от причините да не ходя на театър, а ми се иска.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 22:20 от Мишелин

# 541
Ще я откриеш в програмата на Народния театър. Вече е под неговата шапка.

# 542
  • София
Вчера гледах Завръщане във Витенберг и съм потресена. Толкова многопластова и енигматична постановка не бях гледала. Видях Малин Кръстев в най-силната му роля. Много харесвам Пенко Господинов, но нещо не се впечатлих. (В Пухеният-199 е велик.)

virunga, били сме заедно в Сфумато вчера Mr. Green

Пенко  Господинов не го бях гледала досега във водеща роля - а и Пухеният отдавна ми е в списъка, така че погледнах програмата и ще взема билети за януари Peace

# 543
Почивен ден- добро е, смешно Rolling Eyes
На 18,01,2012 съм на Железният Светилник Grinning
Някой да го е гледал?

# 544
И въобще, има ли сайт, който да поднася програмата за повечето театри в едно?
Много трудно се ориентирам по сайтовете им и това е една от причините да не ходя на театър, а ми се иска.
programata.bg

# 545
# 546
Инфо за ,,три дъждовни дни,, в 199? Rolling Eyes

# 547
  • UK
Много хубаво представление е "Три дъждовни дни", Малин Кръстев прави много силна роля, а самата пиеса е някак си топла, уютна, с много хубава музика- аз излязох с прекрасно впечатление.

# 548
 [/quote]

virunga, били сме заедно в Сфумато вчера Mr. Green

[/quote]

Grinning Да не сме били една до друга.

# 549
Отело - преди мен добре е описана постановката. За мен голям кеф! Точно по мой вкус, с прекрасна игра, много готини идеи, ръфат лимони, рапират, Карамазов и Верогов в рокли са.... да ги изядеш и да ги излежиш после. Музиката е добре подбрана, интересна. За втори път гледам нещо на Абаджиева, втори път ми харесва като стил.

# 550
Някой да е гледал Сако от велур  в Народния?Някакви мнения...

# 551
За мен беше скучна постановка. И то изцяло заради актьорската игра, не заради Стратиев.

# 552
Почивен ден- добро е, смешно Rolling Eyes
На 18,01,2012 съм на Железният Светилник Grinning
Някой да го е гледал?

Моя много добра приятелка го гледа, но никак не беше очарована. Продължителна, отегчителна и тягостна постановка, лишена от съвременен прочит. Много слабо е бил пресъздаден образа на ключовата и емблематична героиня Султана. Изобщо не е доволна.

# 553
  • Sofia
Ще гледам "Едно малко радио" с Мая Новоселска.
Някакви впечатления и инфо колко е дълъг спектакълът?

# 554
  • София
А гледали ли сте "10 малки негърчета" по Агата Кристи в Армията? Постановката отдавна се играе, но ние не сме я гледали и ми се иска да ми дадете отзиви.   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт