Хайде на театър

• 78 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Инфо за AIR TANGO в Сатирата ? Rolling Eyes
Не ми хареса много. Доста преиграваха актьорите според мен.
+1

# 586
Гледах "Пигмалион" в Народния театър - е,не бих го го гледала втори път.
Актьорската игра на ниво, а Стефан Данаилов - класа - който си може ,си може.
Мнения относно "Чичовци" в Музикалния театър ?
"Кръщене" на К.Донев - провал - не го препоръчвам.

# 587
Моля за инфо за:
Вечерен акт-имам билети за 11.02 Rolling Eyes
Пухеният
Приятнострашно
Все в 199
Мерси Simple Smile

# 588
  • София
Гледала съм "Вечерен акт" и помня, че беше много смешно  Peace

# 589
Гледах " Приятнострашно" и въпреки, че харесвам драматургията на Яна Борисова, не беше това, което очаквах. За сметка на това- " Малка пиеса за детска стая", пак от Яна Борисова и пак постановка на 199 ми хареса много повече.

# 590
  • UK
Вчера гледах "Да се провреш под дъгата" в Народния- Мамалев, Кадурин, Валентин Ганев, Чочо, Стоян Алексиев, Руси Чанев- един от друг по-добри, адски смислен диалог (пиесата е по Георги Марков и е била забранена)- просто страхотно беше, ама наистина съм във възторг! Отдавна не бях гледала нещо толкова затрогващо и истинско, горещо го препоръчвам! А, и не бях гледала Мамалев в драматична роля, според мен беше прекрасен.

В края на месеца пък ще гледам "Бащата" пак на Камерна сцена, а след това най-накрая и "Пухеният".

# 591
Утре съм на Светилника ще пиша после Sunglasses

# 592
Вчера най-накрая гледах "Секс, наркотици и рокендрол". Няма такава боза! Изключително много съжалявам за пропиляното време!

# 593
В неделя гледахме "Ножица трепач". Смях се много, хареса ми. Бях с приятели, но на тях не им хареса. Сега разглеждам театралните афиши и проучвам мнения за някои постановки.

# 594
Привет.
Искам мнения за някои постановки.. Peace
Не се е коментирало за  Тримата Мускетари и Благородния Испанец.Благодаря предварително!

# 595
Благородният Испанец не е лошо, макар Рачков да преиграва на моменти. Лека комедия Simple Smile

# 596
Вчера гледах "Да се провреш под дъгата" в Народния- Мамалев, Кадурин, Валентин Ганев, Чочо, Стоян Алексиев, Руси Чанев- един от друг по-добри, адски смислен диалог (пиесата е по Георги Марков и е била забранена)- просто страхотно беше, ама наистина съм във възторг! Отдавна не бях гледала нещо толкова затрогващо и истинско, горещо го препоръчвам! А, и не бях гледала Мамалев в драматична роля, според мен беше прекрасен.

В края на месеца пък ще гледам "Бащата" пак на Камерна сцена, а след това най-накрая и "Пухеният".

Определено ме заинтригува. Дори само заради Мамалев в драматична роля. След Кълбовидна мълния бях решила известно време да не експериментирам с българска драматургия. 
С Бащата и Пухеният няма да съжаляваш.

# 597
Благородният Испанец не е лошо, макар Рачков да преиграва на моменти. Лека комедия Simple Smile

Той Рачков толкова си може Wink
Постановката си заслужва, забвана е.

# 598
  • UK
Отзиви за "Рицар на светия дух" в Народния театър?

А, и в grabo днес са пуснали билети за "Завръщане във Витенберг" в Сфумато по 6лв, за 25 януари. Така се изкушавам, а нямам с кого да отида Sad.

Чакам и отзиви за "Железният светилник", доколкото помня днес някой щеше да ходи Simple Smile.

# 599
Отзиви за "Рицар на светия дух" в Народния театър?

А, и в grabo днес са пуснали билети за "Завръщане във Витенберг" в Сфумато по 6лв, за 25 януари. Така се изкушавам, а нямам с кого да отида Sad.

Чакам и отзиви за "Железният светилник", доколкото помня днес някой щеше да ходи Simple Smile.
Ако вземеш билети идвам с теб  Wink

Общи условия

Активация на акаунт