Хайде на театър

• 78 554
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
момичета само за софийските театри пишете,нещо за варна има ли кой да сподели,много обичам театъра,но не мога често да го посещавам,страхотни са постановките на по-малки театри като сливен,габрово ,разград,например страхотно харесах "село,село,пусто село","железният светилник"гледайте ги като ви гостуват

# 571
  • София
Сигурно е писано много, но и аз да изразя мнение: Вчера в Сатиричния театър гледах "Възгледите на един учител за народното творчество...." на Камен Донев. Просто чудесен, просто се скъсах да се смея близо два часа, а на моменти и сълзи от обратния спектър напираха...  Браво на човека!  bouquet Наистина заслужава да се види.

Кажи сега как човек се добира до билети постановката?
Гледала съм я навремето, преди да стане "модерна" и много ми хареса, от сигурно година искам да заведа мъжа си и никога, ама никога никога няма билети.
Какво е ноу-хауто?

Иначе мога да споделя, че неговата постановка "Кръщене" в Армията е тотален провал. Тотален, плачеше ми се направо как се е повел по опростачването на народа и е тръгнал по тоя склон и Камен Донев. Крясъци, истерии, псувни, думички и изрази, които аз не мога да повторя се лееха от сцената - за мен като верен почитател на К.Донев това беше едно много тъжно падение.

# 572
Бърди, отиваш на 10-то число в Сатирата. Ако е през почивните дни даже имаш повече шанс. И двата пъти така съм си вземала билети!

# 573
  • София
Тоест днес?? Е да бях питала вчера, мама му!  Laughing
Мерси, Съни, записвам си за другия месец  Peace

# 574
Пробвай днес! Може да имаш късмет!

# 575
  • София
На работа съм и няма как да се измъкна, но вече помолих няколко човека, ако имат път натам  Grinning Peace

# 576
Вчера гледах Козата или коя е Силвия. Истински разкош. Явно марката Явор Гърдев при мен работи безотказно.

# 577
Коя от всичките постановки на Мариус Куркински като режисьор ви е харесала най-много?

# 578
Козата ми е в rop 3 Party
Инфо за Старицата от Калкута дали се играе още? newsm78

# 579
Мисля, че " Старицата от Калкута" все още се играе в 199. Гледала съм я два пъти, но с удоволствие бих отишла и трети път! Simple Smile

# 580
В афиша за януари я няма. Simple Smile

# 581
Обаждах се до 199 чак Март-Април  Cry

# 582
Инфо за AIR TANGO в Сатирата ? Rolling Eyes

# 583
Привет.
Някой да даде отзиви за Железния Светилник?

# 584
Инфо за AIR TANGO в Сатирата ? Rolling Eyes
Не ми хареса много. Доста преиграваха актьорите според мен.

Общи условия

Активация на акаунт