Хайде на театър

• 78 502
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
На "Козата". Аз мисля пак да ходя да го гледам Simple Smile.

# 631
Някой гледал ли е "Полед на кукувиче гнездо"?
Може и да сте го обсъждали но моля дайте мнения.Simple Smile

# 632
Ами на мен ми го препоръчаха силно. Една девойка, която постоянно ходи на театър и каза,че е го е гледала няколко пъти, мисля много скоро и аз да го гледам. Wink

# 633
  • София
Аз го гледах наскоро и никак не ми хареса. На приятелите ми също.
Прекалено много цинизми имаше за моят вкус. Единствено краят е смислен, но не бих го гледала отново. Освен това постановката е доста дълга и действието е размито.
Само за справка да кажа, че аз и Деян Донков не харесвам, та ако си фенка може и да ти хареса.

# 634
"Полета" е просто страхотен!

# 635
"Полет над кукувиче гнездо" е невероятна постановка!

# 636
Полета може би не е постановка, която трябва  да се гледа 2  или повече пъти, но със сигурност трябва да се гледа поне веднъж Rolling Eyes
Споделете някоя хубава постановка в музикалният театър?
От десетина години не съм го посещавал.
Мерси

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 09:54 от mitaka81

# 637
  • UK
За мен "Полет над кукувиче гнездо" е едно от най-смислените представления в афиша на софийските театри. Морфов е мярка за добър театър все пак.

Чух, че в Музикалния театър в края на месеца ще има премиера на "Дневникът на Дракула" с участието на Деян Донков и Биляна Петринска. Сигурно ще е хубаво, аз лично мисля да отида да го гледам.

# 638
  • София
В Музикалния единствено Котки въобще не ми хареса - играеха без настроение, много зле. Впрочем него вече го няма няма в програмата им. Иначе Царицата на чардаша, Графиня Марица, Исус Христос Суперзвезда са хубави Peace

Но в залата им има някакъв ужасен проблем със звука - който сякаш се задълбочи след ремонта преди няколко години. А за музикален театър звукът е най-важното все пак ooooh!

# 639
Препоръчвам горещо Шведска Защита в Зад Канала Peace

# 640

Когато гледах Полет над кукувиче гнездо бях очарована, дотолкова, че като се прибрах в къщи, гледах и филма с Джак Никълсън. И продължих да съм възторгната, просто защото обичам тази преекспонация на театъра, която точно тук е особено изявена. Всичко в героя на Донков е засилено и крайно, тази екзалтация и прави уникалната роля на Бърнев. Може би затова на някои не им допада постановката. Във филма нещата са много по-недоизказани и лирични. Не си спомням къде четох, че постановката Полет над кукувиче глездо на Морфов в Русия е била съвсем различна, в Макмърфи имало нещо хамлетовско. Явно Морфов е преценил, че на натюрела на българската публика ще подхождат по-силни страсти и ясни послания.

# 641
  • София
За този месец съм си заплюла "Сирано дьо бержерак" и "Кръщене" Simple Smile Някакви отзиви?! Simple Smile

# 642
Ismena, не бих препоръчала  "Сирано дьо бержерак".

# 643
На мен Сирано много ми харесва.

# 644
Привет.
Момичета благодаря за отзивите за "Кукувичето гнездо" Grinning.Разбрах какво имате основно впредвид. HugМоже би ще я оставя нея за по-нататък.Май ми се гледа някаква комедийка която няма много да ме натъжи или хвърли в големи размисли.Нещо ми се ще да се разпусна. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт