Хайде на театър

• 78 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Аз продължавам да твърдя, че "Вълшебна нощ" е авторски спектакъл на Морфов в "Сълза и смях", без да искам да се заяждам, разбира се  Peace- http://old.nationaltheatre.bg/bg/spectacles/valshebna-nosht.html

Не съм го гледала, но определено ще поправя грешката  Wink.

# 616
Може, но там Мариус като режисьор постави един спектакъл, и почти съм сигурна, че имаше същото име.............. да, ама не............ ПРАВА СИ - неговото беше "Зимна приказка"

А на Морфов "Сън в лятна нощ" беше наистина страхотна и беше може би преди 10-тина години

# 617
Аз трябва са съм я гледала преди три години... наистина страхотна постановка на Мариус, до колкото помня

"Вълшебна нощ" е на Александър Морфов Simple Smile.

Продължавам да търся съмишленици за "Завръщане във Витенберг"- сериозно Simple Smile.

Вълшебна нощ е мисля първото представление на Морфов, а от миналата година е възстановено.

За съжаление вече гледах Завръщане във Витенберг... като се замисля бих го гледала и втори път, но толкова много постановки има които си чакат реда. Бих те посъветвала да го гледаш с още някой. Аз по случайност бях с мъжа ми и за първи път след представление правихме разбор и се оказа, че много неща сме ги разбрали по различен начин, та покрай него картината ми се изясни. Иначе първата ми мисъл, след като свърши представлението беше, че трябва да го гледам отново. Ако беше филм щях да вляза за следващата прожекция.

Снощи имах голямо театрално изживяване. Казва се Ричард III на Варненския театър и мисля, че това ще е моето събитие за сезона. Мащабно, брилянтно, хипнотизиращо. Какво е правил режисьорът с тези актьори не знам, но бяха стахотни до последния фигурант. Успя да изпълни огромната сцена на Народния, която в много случаи ми пустее. И за повече от три часа нито веднъж не си погледнах часа.

# 618
  • UK

Снощи имах голямо театрално изживяване. Казва се Ричард III на Варненския театър и мисля, че това ще е моето събитие за сезона. Мащабно, брилянтно, хипнотизиращо. Какво е правил режисьорът с тези актьори не знам, но бяха стахотни до последния фигурант. Успя да изпълни огромната сцена на Народния, която в много случаи ми пустее. И за повече от три часа нито веднъж не си погледнах часа.

Ох, как ме е яд, че не отидох да го гледам! Сигурно ще използвам възможността да го направя във Варна, като съм там някой път (от Варна съм  Heart Eyes).

# 619
  • благоевград
В петък гледах ,,Секс ,наркотици и рокендрол'' с Асен Блатечки.
Няма да хваля постановката ще кажа само че публиката извика на сцената 7 !!! пъти артистите за да им ръкопляска . 7 пъти хора , повярвайте аз се трогнах от тази признателност камо ли Асен който изигра цялото представление сам / то е малко като моноспектакъл + една група музиканти които свирят в паузите/

Гледайте го !!!

# 620
в 199 или в Армията?

# 621
  • благоевград
Аз го гледах в Благоевград , гостуваща постановка иначе в София не знам къде се играе . Confused

http://www.programata.bg/?p=39&l=1&c=1&id=53000

http://www.teatri.bg/staging.php?id=796

това намерих  Peace

# 622
  • UK
Препоръчвам "Бащата" в Народния театър на Камерна сцена. Валентин Ганев е забележителен. Много хубава и смислена пиеса.

Днес, въпреки студа, съм на "Пухеният", но без компания- лошото време е виновно, сега ще ходя до касата, за да видя дали може да върна втория билет или да го сменя.

# 623
Вчера гледах "Ревизор"...е тоя Мариус е голяма шашма, много добри актьори има, толкова се воечатлих от такива, които не очаквах,че биха ме впечатлили..
Голям фен съм на Морфов и смятам да гледам нещо него- преди години съм гледала негови постановки и го обожавам, както и Теди Москов.
Охх, липсваше ми театъра! Wink

# 624
  • Русе
Тази вечер гледах Смях в залата с Асен Блатечки,Калин Врачански и Яна Маринова.Беше доста забавно,но предупреждавам ценителите на сериозните и стойностни представления ще останат разочаровани.Ако искате да видите Яна Маринова разсъблечена по бельо,стегнатият задник на Блатечки в боксерки и Врачански като едно забавляващо се момче,гледайте го.Ако искате,обаче дълбокомислено представление - това не е за вас.Лично аз се забавлявах доста.Ама то сигурно е защото не ми понасят класиците.

# 625
Днес, въпреки студа, съм на "Пухеният", но без компания- лошото време е виновно, сега ще ходя до касата, за да видя дали може да върна втория билет или да го сменя.

Хареса ли ти? Аз бях разбита.

# 626
  • UK

Ами като цяло да, без да ме отвее както други постановки на Гърдев, като "Козата" или "Старицата от Калкута". Много ми хареса как играе Михаил МУтафов. Другите също са доста добри, но за мен той изпъкваше. Намерих сходства с "Ръкомахане в Спокан", ако си го гледала- пак е на Макдона. Със сигурност смислово "Пухеният" я превъзхожда, но някои неща просто ми се искаше да са по-навързани. Иначе на мен ми въздейства.

# 627

Ами като цяло да, без да ме отвее както други постановки на Гърдев, като "Козата" или "Старицата от Калкута". Много ми хареса как играе Михаил МУтафов. Другите също са доста добри, но за мен той изпъкваше. Намерих сходства с "Ръкомахане в Спокан", ако си го гледала- пак е на Макдона. Със сигурност смислово "Пухеният" я превъзхожда, но някои неща просто ми се искаше да са по-навързани. Иначе на мен ми въздейства.

За съжаление не съм гледала Ръкомахане в Спокан. Каня му се откакто излезе. Но Пухения от всичко, което знам на Гърдев най ми хареса. И Козата. Михаил Мутафов нещо не съм му фенка, много еднакъв ми е във всичките роли, които съм го гледала. Пенко Господинов ми беше откритието в този спектакъл. Имаше един момент с него, направо трансцедентален  Mr. Green

# 628
  • UK
Пенко за първи път го гледах в театъра, ти за кой момент говориш конкретно? Добър е, спор няма, но искам да го гледам много в "Завръщане във Витенберг" в "Сфумато", за да си съставя мнение за него.

# 629

" Старицата от Калкута" беше брилянтно! Сега се колебая между " Ръкомахане в Спокан" и " Козата...". Със сигурност ще ги гледам и двете, но в разстояние от време, че ми натежава малко финансово. Ха сега, на кое да да отида първо?! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт