Хайде на театър

• 78 539
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте Simple Smile
Споделям моите впечатления за "Идеалният мъж". Като цяло впечатлението ми от постановката е добро. Интересна сценография, добър подбор на актьорите, силна игра на Юлян Вергов и Владо Карамазов (за който имах лоши очаквания, но мнението ми се преобърна). Първата част, преди антракта, ми беше леко скучна, но втората ми хареса и тя изгради положително усещане у мен за постановката. Бих казала, че препоръчвам  Peace

# 601
Ох, какво да кажа за Железният Светилник Rolling Eyes
Като цяло съм довелен и препоръчвам да се гледа.
На актьорите им беше труден специфичния Македонски диалект Shocked
Много силна роля на Явор Бахаров в ролята на Рафе Клинче и според мен не толкова добра на Султана Глаушева.
Ще се радвам да го гледате и да споделите вашето мнение.
Поздрави

# 602
Аз съм гледала Железният светилник преди много години в Народния и сега съм малко предубедена към новата постановка.

# 603
  • София
Ако някой проявява интерес - сега получих мейл, че на 09.02 ще е следващото предаване на представление на Лондонския кралски национален театър - в Синема сити от 21.00. Това е линка за запазване на билети. 
Пиесата е „Проблясъци”, пиеса на Никълъс Райт (с оригинално ...заглавие Travelling Light) е забавен и завладяващ поглед към източноевропейските имигранти, които станаха основни играчи в златните години на Холивуд.

А, и в grabo днес са пуснали билети за "Завръщане във Витенберг" в Сфумато по 6лв, за 25 януари. Така се изкушавам, а нямам с кого да отида Sad.

Ljoli, "Завръщане във Витенберг" го гледах декември. Но като харесаш нещо друго и ти трябва компания, може да се обаждаш - и аз напоследък трудно си намирам компания за театър Sad

# 604
  • UK

Ljoli, "Завръщане във Витенберг" го гледах декември. Но като харесаш нещо друго и ти трябва компания, може да се обаждаш - и аз напоследък трудно си намирам компания за театър Sad

Благодаря, и ти така- може и на лични, аз се уморих да карам хора, които нямат интерес към театъра да идват с мен  Crossing Arms.

# 605
" Норд-ост" се играе още в Младежкия, нали? Отдавна се каня да го гледам, но се опасявам, че е твърде тежко. Предполагам, че се е коментирал този спектакъл по -назад.

# 606
Ако някой проявява интерес - сега получих мейл, че на 09.02 ще е следващото предаване на представление на Лондонския кралски национален театър - в Синема сити от 21.00. Това е линка за запазване на билети. 
Пиесата е „Проблясъци”, пиеса на Никълъс Райт (с оригинално ...заглавие Travelling Light) е забавен и завладяващ поглед към източноевропейските имигранти, които станаха основни играчи в златните години на Холивуд.

А, и в grabo днес са пуснали билети за "Завръщане във Витенберг" в Сфумато по 6лв, за 25 януари. Така се изкушавам, а нямам с кого да отида Sad.

Огромни благодарности за информацията за Лондонския кралски театър.   bouquet Предното представление се чудих, чудих и накрая не отидох.

А за колективното ходене на театър Simple Smile, и мен ме бройте. Аз напоследък започнах сама да ходя, защото мъжът ми не може (варди децата), а на приятели разни често не мога да им нацеля вкусовете и след това се чувствам неудобно.

# 607
" Норд-ост" се играе още в Младежкия, нали? Отдавна се каня да го гледам, но се опасявам, че е твърде тежко. Предполагам, че се е коментирал този спектакъл по -назад.

Наистина е много тежко, но си заслужава. Театър най-висока класа.

# 608
Благодаря ти, Ljoli
Присъединявам се. Като начало отивам да ви чета. Hug

# 609
Тази вечер гледах Вълшебна нощ, в Сълза и смях. Наистина вълшебно. И смешно и малко тъжно без простотии и халтура. За съжаление половината зала беше празна и явно няма да се играе още дълго.

# 610
Аз трябва са съм я гледала преди три години... наистина страхотна постановка на Мариус, до колкото помня

# 611
Здравейте и от мен! Включвам се и аз в темичката. Ходих на поставка Железният светилник в Театъра на армията. Беше наистина добре изиграна. Толкова много ми хареса, остави ме без дъх.
Ако искате да се посмеете от сърце Ви препоръчвам отново в този театър постановката Сега или Никога! Много хубава комедия Joy
Отдавна дебна билети за постановката Вражалец, но никога не мога да си купя, винаги са изкупени като топъл хляб.  Sad

# 612
  • UK
Аз трябва са съм я гледала преди три години... наистина страхотна постановка на Мариус, до колкото помня

"Вълшебна нощ" е на Александър Морфов Simple Smile.

Продължавам да търся съмишленици за "Завръщане във Витенберг"- сериозно Simple Smile.

# 613
За тази постановка постоянно има билети за по 6 лв. от сайтовете за колективно.Жалко, че съм далече, иначе бих дошла с най-голямо удоволствие.

http://www.alldeals.bg/vsichki-oferti/qvor-baharov-penko-gospodi … 778f1889de03c0e9d

# 614

"Вълшебна нощ" е на Александър Морфов Simple Smile.

Продължавам да търся съмишленици за "Завръщане във Витенберг"- сериозно Simple Smile.

На Морфов беше в Народния и беше Сън в лятна нощ  newsm78 и наистина от нея по-вълшебна не съм гледала, а на Мариус в Сълза и смях

Общи условия

Активация на акаунт