Хайде на театър

• 78 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
За Иван Бърнев -  smile3501

# 271
Велик! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Владо Карамазов се е борил също за ролята като Кристиян от Сирано. Но той не може да стъпи на малкия пръст на Иван Бърнев!

# 272
Велик! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Владо Карамазов се е борил също за ролята като Кристиян от Сирано. Но той не може да стъпи на малкия пръст на Иван Бърнев!

И аз съм на същото мнение!

# 273
В Младежкия "Вуйчо Ваньо", "Три сестри" на Крикор Азарян (мисля последната му постановка) и "Страхотни момчета", който е българскит вариант на едноименния бродуейски мюзикъл по "Време за мъже".
Казвам го, защото никога не бях стъпвала в Младежкия... беше ми някак чужд, странен... не знам... някакви си мои глупости

В Сатирата препоръчвам с 2 ръце "Вечеря за тъпаци", както и "Възгледите..." (ако има билети)

А някой знае ли дали в Сълза и Смях още поставят "Ритъм" и ако да то кой са сложили на мястото на Андрей Баташов?  newsm78

# 274
Търся един или два билета за Бг разкази в парк Военна академия на 2 юни.

# 275
Сега събота и неделя гледах Кола Брьонон и Тихи, невидими хора в Младежкия. Харесаха ми и двете постановки, но не съм възторгната и потресена.
Това е последното ми театро за сезона. smile3518

# 276
  • София
Сега се връщам от  "Змейова сватба" на Благоевградския театър в "Сълза и смях", с Блатечки,  въобще не ми хареса ...

# 277
Сега се връщам от  "Змейова сватба" на Благоевградския театър в "Сълза и смях", с Блатечки,  въобще не ми хареса ...
Защо? Сподели моля те повече впечатления.  bouquet

# 278
  • София
Мисля, че е най-слабата постановка, която съм гледала ... Сюжета - загадка, странни режисьорски идеи и хрумвания, изкуствено звучащи диалози, накрая се появи едно сляпо дете, и така и не разбрах какъв беше замисъла за неговата роля в пиесата, не знам защо Блатечки приема подобни участия, при условие, че е затрупан с ангажименти, имаше хора, които си излязоха ...

# 279
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой ако има 2 излишни билета за постановката "За мишките и хората"на 6 юни в Пловдив,моля да ми пише,купувам ги веднага.

# 280
За мой срам не бях ходила на театър от много време.
В понеделник обаче отидохме на постановката "Рейс" в Модерен театър и сега искам ощееее!  Crazy
Като наркотик ми подейства. Бях го забравила това усещане  Crazy
Записвам се да ви следя тук с актуална информация  Hug

# 281
  • Пловдив
Някой ако има 2 излишни билета за постановката "За мишките и хората"на 6 юни в Пловдив,моля да ми пише,купувам ги веднага.

Радостче, гледах я и очаквах много повече.

# 282
Имам 4 билета за Камен Донев - Възгледите и 4 за Секс, наркотици и рокендрол, съответно за събота и неделя в рамките на фестивала на моноспектаклите в парка на Военна академия. Оказа се, че няма да имам възможност да ги посетя. Билетите за по 15 лв. Някой ако желае, нека заповяда:)
ПС: Ако имате интерес, моля ви пишете ми лично съобщение, защото имам навика да забравям къде съм писала. А пък известията за отговор не ги ползвам:)

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 23:55 от Heltah

# 283
Имам 4 билета за Камен Донев - Възгледите и 4 за Секс, наркотици и рокендрол, съответно за събота и неделя в рамките на фестивала на моноспектаклите в парка на Военна академия. Оказа се, че няма да имам възможност да ги посетя. Билетите за по 15 лв. Някой ако желае, нека заповяда:)
ПС: Ако имате интерес, моля ви пишете ми лично съобщение, защото имам навика да забравям къде съм писала. А пък известията за отговор не ги ползвам:)

И двата спектакъла са страхотни! Жалко, че съм ги гледала, иначе щях да взема по 2 билета.

# 284
Heltah ,pisah ti lichno za Kamen donev,iskam da vzema i chetirite bileta.

Общи условия

Активация на акаунт