Хайде на театър

• 78 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Да, супер е! Иван Бърнев там е невероятен. Аз съм голям фен на Морфов по принцип.

Уикенда ще се опитам да отида на "Пухеният" на Гърдев в 199.

# 361
  • София
Аз може би ставам досадна вече ама все пак да ви покажа, за да не изпусне някой.

Звезди от "Стъклен Дом" се събличат на сцената на Млад …  на половин цена!

Ако кажете повече няма да пускам подобна информация.

# 362
  • UK
Ух, много ми е евтино, че така го рекламират този спектакъл Sad. Инфото обаче е полезно, благодаря!

# 363
Sunny29, мислим по абсолютно еднакъв начин  Grinning. Аз съвсем се отказах след като една приятелка ми каза "на мен ми се гледа нещо по-лигавичко". Ами на който му се гледа лигавичко, да си пусне филм с Бен Стилър и Дженифър Анистън. Особено някои пиеси наистина не са за всеки. Не че се имам за някакъв капацитет или авангард. Наистина май този сезон няма да се моля никому да му прави компания за театър, който иска- да заповяда, но инициативата няма да е от мен  Crossing Arms.

Да бе, и аз имам такива познати, кракът им не е стъпвал, обаче като им разказвам, че пак съм била на театър " Ми хайде да ме водиш някой път". Станали на по 40 г. и до този момент са имали никаква вътрешна потребност да отидат, аз ще ги водя за ръчичка! А пък като вземат да се оправдават " Не сме ходили от ученици, че нямаме време". От училището насам нямат време?! Иначе на кръчма са ходили милион пъти, де, въпреки липсата на време. Laughing

# 364
  • София
Ljoli, така си продават последните останали билети според мен, но наистина е жалко, че трябва да се стига до това  Peace

# 365
На мен лично "Страхотни момчета" не ми хареса, въпреки че много ми го похвалиха!

# 366
  • Plovdiv
Някакви отзиви за Вражалец може ли да споделите?

# 367
Няколко страници по-назад има доста писано за Вражалец. Peace

# 368
  • UK
Някакви отзиви за Вражалец може ли да споделите?

Забавно е, но на мен ми простее. Някак си ми беше дебелашко, а и както написах, писнаха ми тия евтини заигравания с манталитета на българите.

Да бе, и аз имам такива познати, кракът им не е стъпвал, обаче като им разказвам, че пак съм била на театър " Ми хайде да ме водиш някой път". Станали на по 40 г. и до този момент са имали никаква вътрешна потребност да отидат, аз ще ги водя за ръчичка! А пък като вземат да се оправдават " Не сме ходили от ученици, че нямаме време". От училището насам нямат време?! Иначе на кръчма са ходили милион пъти, де, въпреки липсата на време. Laughing
Joy
От снощи случка: говоря си  с една позната, че обичам театъра, на което тя вика "ами хайде води ме някой път, но гледай да има пичове да изплакнем очи"... #2gunfire #Crazy Crazy Mr. Green

# 369
Ооооо, ужас, а може да има такива хора, и то жени?! Ми това е театър, да не е стрийптиз?!:shock:

# 370
Ljoli, прати я на "Страхотни мъже", за да плакне очи, на нея може пък да й хареса! "Вражалец" и на мен не ми хареса. Някак напоследък Рачков и Нейков навякъде са ми е едни и същи. Изобщо според мен не могат да се измъкнат от ролите си в Комиците и Пълна лудница.

# 371
Страхотна тема, включвам се. Ние ще ходим на "Ръкомахане в Спокан" в сряда, нямам търпение, защото обожавам Гърдев. Сега от вас разбирам, че все още играят Пухеният, бих го повторила. Също съм фен на Мариус и по-ранните му постановки, както и на Камен Донев. Но още не съм гледала "Балкански синдром", трябва скоро да поправя грешката.
Какви представления от този сезон ще ми препоръчате?

# 372
  • София
Имаме си билети за "Кръщене" в Армията (чаках, чаках, ама май аз първа ще давам отзиви  Grinning ) и за "За мишките и хората" в Сълза и смях (не сме го гледали миналия сезон, но ви прочетох отзивите и определено ми се догледа тази постановка   Wink ).

Всъщност билетите и за двете постановки са ни за ноември. Живот и здраве, ще пиша, след като ги гледаме.  Hug Hug Hug

# 373
# 374
Постановката е запомняща се, докосваща и прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лени също! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт