Хайде на театър

• 78 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • на североизток от Рая
"За мишките и хората" ми хареса много. Въпреки че съм чела книгата на Стайнбек, и бях един вид подготвена, това не ми попречи да си поплача на воля на финала... Много силна актьорска игра. Страхотно беше!   bouquet

А пък аз не можах да гледам постановката. #Cussing out В нашия град билетите бяха разграбени преди да стигнат до касата. А представлението се е играло само веднъж. Така се подразних.
 Като чета отзивите, още по-тежко ми става.
 А книгата и аз съм я чела. Изобщо, обичам Стайнбек. Любим мой автор.

# 481
Много харесвам Театър 199 и много бих се радвала някой да даде отзиви за "Син портокал" Simple Smile.

Сега съм се насочила към "Сфумато", мисля, без да съм ходила там, че там се прави театър на доста високо ниво предвид това какъв им е репертоарът и кои са режисьори. "Сънят на Гогол" да е гледал някой?

Grinning Син портокал ще гледам през декември и ще си кажа.

Сънят на Гогол е страхотна постановка. Христо Петков прави размазваща роля. Зимна приказка също много ми хареса. Всъщност всичко, което съм гледала там е класа.

Междувременно гледах Отворена брачна двойка и доста ми хареса, както и Сирано дьо Бержерак. Тук очакванията ми може би бяха прекалено големи и нещо не се получи магията. Не чувах добре, местата ни бяха назад и не можех и да ги виждам. А аз обичам най-отпред - първи, втори, максимум до трети ред

# 482
  • София
Вчера успях да взема 6 билета за "За мишките и хорат" в Народния театър на 17.12.  Peace  bouquet

# 483
Аз много харесах " Ревизор". Освен чудесната актьорска игра, силно впечатление правят сценографията (на Никола Тороманов), костюмите и музиката.
Добре се е справил Мариус като режисьор, а като актьор за мен е най-талантливия в България.
Владо Карамазов е прекрасен . За руснаците Хлестаков е това, което за нас е Бай Ганьо, не мисля, че такава роля може да се играе по-обрано.

# 484
Здравейте,
Радвам се ,че има такава тема .Обичам театъра и с радост виждам,че с много от вас имаме сходни предпочитания.Искам да споделя с вас,че попаднах на един сайт ,в който отвреме навреме има намаления за постановки на театър "Възраждане". http://kiwi.bg/theater/
Някой ползвал ли е такова намаление?
Хубав ден на всички!

# 485
Снощи гледав Бащата в Народния театър. Валентин Ганев прави голяма роля. Всички останали са на ниво. Много силна пиеса. Още ме държи.

Преди това бях на Рейс в Сълза и смях. Освен Лафазанов, който ми беше много приятно да видя отново, нищо друго не намерих в тази постановка. Въпреки, че харесвам пиесите на Станислав Стратиев, точно тази ми дойде малко в повече соц.

# 486
"Рейс" е най-лошото нещо, което съм гледала последните пет години. Случайно се озовахме на нея, защото бяха отложили постановката, за която имахме билети. Децата искаха да останем. Но и те самите бяха ужасно разочаровани. Лоша игра, слаба режисура, ужасна сценография - изобщо нищо хубаво, за което да се хванеш.
Съжалявам за негативния пост Sick. И за да не остане само така - много харесвам повечето постановки на Мариус Куркински. Последното, което гледах беше "Отворената брачна двойка". Много ми хареса и идеята и реализацията. С нетърпение очаквам да видя и "Ревизор".

Някой да е гледал вече "Работно време" на Камен Донев?

# 487
Как се уреждате за билети в Народния? По телефона ли резервирате или...?

# 488
....
Сега съм се насочила към "Сфумато", мисля, без да съм ходила там, че там се прави театър на доста високо ниво предвид това какъв им е репертоарът и кои са режисьори. "Сънят на Гогол" да е гледал някой?

Тук някъде съм писала, Ljoli - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=246193.525

(Съжалявам, че не мога да намеря коментара си, но ако разгледаш, мисля, че има какво да намериш е старата тема; ако имах време бих добавила още за театъра и спектакъла, ако вече не си го и гледала, де. Simple Smile)

# 489
  • Sofia

Някой да е гледал вече "Работно време" на Камен Донев?

Аз го гледах. Приятна смехорийка, след която нищо не ти остава.

# 490
  • София
Извинявам се ако е обсъждано, но може ли гледалите "Балкански синдром" да споделят мнение  Simple Smile

# 491
  • UK
Снощи гледав Бащата в Народния театър. Валентин Ганев прави голяма роля. Всички останали са на ниво. Много силна пиеса. Още ме държи.

Тази пиеса ми е абсолютно в списъка, много държа да я гледам, сега след твоето мнение още повече! Дано успея поне януари да гледам "Да се провреш под дъгата", което ми напомня да отида да проверя дали е излязла програмата.

Как се уреждате за билети в Народния? По телефона ли резервирате или...?

Не съм сигурна, че за Народния може да се резервират по телефона. Аз ходя и си ги купувам на място.

# 492
  • София
На касите на Народния миналата седмица са казали, че не може да се резервира по телефона - моя приятелка беше питала Peace

Аз вчера ходих на това. Бях доста скептична и отидох по-скоро от любопитство - да видя що е то английски театър. И останах очарована - вярно, не е същото, като да ги гледаш на живо, но все пак беше почти като на театър Mr. Green
Постановката е много добра - този сезон от нещата, които съм гледала на нашите сцени, нищо не ми е допаднало толкова. И тъжна, и смешна, кара те да се замислиш, няма цинизми и псувни.
Надявам се, че ще организират излъчването в София и на останалите 3 постановки в тази програма на Националния театър.

# 493
На касите на Народния миналата седмица са казали, че не може да се резервира по телефона - моя приятелка беше питала Peace
...
Благодаря ви за отговорите. Аз колкото и пъти да съм отивала, никога не е имало повече от 1-2 свободни билета, явно трябва на първо число от месеца да съм там  Simple Smile С нетърпение ще изчакам "Полет на кукувиче..." през януари  Laughing

# 494
В петък откривам сезона с Аз плащам. Чух, че е хубава пиеса. Някой да сподели нещо?
Другата седмица съм на Отело. Понеже Лили Абаджиева не е вече в НТ се притесних да не й махнат постановката и взехме билети. Звучи обещаващо с толкова мъже на едно място Simple Smile))
 Надявам се да има какво да споделя след това ако разбира се има интерес. Peace

Общи условия

Активация на акаунт