Хайде на театър

• 78 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Кръщенето май е по-добре да се пропусне Wink

# 646
Да, и аз за Кръщене чух, че било голяма простотия.

# 647
Вчера бях на моноспектакъла на Мариус във Варна по разкази на Ангел Каралийчев и съм много доволна  Grinning (само да не беше толкова студено в театъра  ooooh!)

# 648
http://www.teatri.bg/schedule_inside.php?id=348&city=%D1%EE% … &cinema_id=88
Какви са ви отзивите за "Римска баня"?
Или препоръчайте нещо смешно

# 649

Невероятен е, поне според мен.Определено си заслужава да се гледа.

# 650
Колко е дълъг "полет над кукувече гнездо"?
А някой гледал ли е др. постановка на "Ревизор" тая, която е с Калин Врачански?

# 651
Полет над кукувиче гнездо е доста дълга постановка. Свърши чак към 10.30, доколкото помня!
Ревизор с Калин Врачански в театър София ми хареса много!

# 652
Римска баня е много забавна постановка.Смях се от сърце и останах много доволна от спектакъла.Заслужава си!!!

# 653
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
"Римска баня" ми хареса, но не бях прехласната. Може би защото помня времето когато беше едва ли не революционна с хумора си.
В Сатирата последно гледах "Характери" и бих го препоръчала като интересна комедия с много добра актьорска игра.
От "Ревизор" останах очарована и горещо го препоръчвам. Всъщност театър София ми е много любим от известно време.
"Полет над кукувиче гнездо" е дългичък, но аз не усетих времето.

Каня се да гледам "Благородният испанец" в Сълза и смях и балета "Зорба Гъркът" в Операта. Има ли някой отзиви, особено ме интересува Зорба (всъщност балетната програма е доста кратка - 3 постановки, едната вече съм я гледала в този й състав).  Confused

# 654
Вече няма ли антракти или аз все улучвам представления, когато няма? Това го наблюдавам от 2002 година. Ясно си спомням годината, защото тъкмо бях дошла във Варна и отидох на театър, пред мен имаше едни мутри и единият се обръща към мен и казва:"Това няма ли да свърши вече?" и аз му отговарям:"Спокойно, всеки момент трябва да има антракт, после втора част, по време на антракта можеш да си отидеш.". Е, да, но антракт нямаше, свърши постановката, хората станаха, заръкопляскаха, актьорите се поклониха, хората тръгнаха да излизат и въпросния човек каза на приятелите си:"Вие си отивайте, аз ще гледам втората част и после ще ви разкажа какво е станало." Това беше първия път, когато нямаше антракт. Защо вече няма?

# 655
А гледали ли сте "10 малки негърчета" по Агата Кристи в Армията? Постановката отдавна се играе, но ние не сме я гледали и ми се иска да ми дадете отзиви.   bouquet 
"10 малки негърчета" ми е на второ място в класацията за най-нескопосана постановка. Много слаба игра. Голяма част от публиката се изнесе, мъжът ми заспа, аз трудно изтърпях до края. Единствената интрига, която ме държеше будна, беше да наблюдавам как изчезват статуетките на негърчетата.

# 656
  • София
Има си антракти, не си попаднала на постановка  Peace

# 657
Дидранад, за Ревизор с Мариус Куркински ли говориш?

# 658
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Дидранад, за Ревизор с Мариус Куркински ли говориш?

Не, за другата - в театър София. Когато я гледах, Калин Врачански още не беше станал популярен, но ми направи впечатление с играта си. Много се дразня обаче, като започнат сега да рекламират еди-коя-си постановка със звездите от Стъклен дом. Извинете за лиричното отклонение.  Laughing

За новия Ревизор на Мариус Куркински също чух много добри отзиви, каня се да го гледам и него.

# 659
О, гледай го Ревизор-а на Мариус, особено ако си фен на самия него....а и там ще се впечатлиш от актьорската игра. А пък аз искам да гледам Ревизор-а с Калин Врачански. Wink

Общи условия

Активация на акаунт