Отговори
# 570
Хайде ставайте, пияндетааааа!
По тъмно съм станала да въртя закуски. Мъжо си дойде, след снощната буря днес има слънце и въздухът е кристал! Не ми се получават снимките, но това да е проблемът  Joy
Сънка, трябва да се съберем и двете като се депресираме - ти да готвиш сз да ям  Mr. Green

# 571
Добре де, като стана толкова рано, що не сложи едно кафенце  Mr. Green

Сънка, рибата е....  bouquet  bouquet  bouquet

Аз до колкото чувам всички са в депресия, какво става Heart Eyes Идва пролет, идват почивки, мислете за това. Мислете позитивно, дори и в лошие моменти  bouquet

Какво става  с  датата на срещата?

# 572
  • Остров Приятелство
Maris КупИ билети и идваме с Калоян!  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Мъжете да си се нагрубяват, дърлят, мусят един на друг...а пък ние ще мухаме и ще пиЙЕме Joy Joy Joy
pipiole Много ме мори този студ бре! От там идва пустата депресия - мъка ми е да не мога да се шматкам. Confused
За това днес питка ще врътна, и телешки пържоли с винена марина, зеленчуци с ориз, гъби в масло и нещо сладичко... Ако ще да станем и 100 кила!!! Crazy
Peporaia Аз пък дори не съм вдянала, че си от Варна - прощавай! Hug
Там си имаме едни други готЕни мацки. Като се затопли ще си спретнете срещичка и ще се видите. Peace

За срещата - чакам и другите да се включат, особено Госпожичката Heart Eyes
Иначе датата, нали след 18ти можело?

# 573
Охххх, Сънка, как вкусно звучииииии  Peace Браво , много уважавам жени, които готвят и хич не ме кефят кифличките, които постоянно се хвалят , че Никога не влизат в кухнята  Confused Аз също обичам да готвя, но повече го правя , когато съм в добро настроение, щастлива  Heart Eyes

# 574
Искам да съм кифла    Joy

# 575
Искам да съм кифла    Joy

Ти си пич, няма как да си кифла  Mr. Green

# 576
Здрастииии, доообре  Mr. Green

Излизайте от депресиите, да не вляза аз  Whistling

Първо да поздравя новодошлите мами  Hug

Съни, браво, душа   chef  bouquet И аз много готвя, но напоследък ми идва в повечето висенето над котлоните. Така се случи последния месец децата едно друго все болни, аман от вируси, бацили, просто я мразя тази зима и никой не може да ме убеди в нейните превъзходства. Децата ги гледат всички баби, лели и прабаби на смени (понякога на три смени, ужас  ooooh!), а аз готвя едно за вечеря, едно за следващия ден, че и сутрин закуски бъркам и така до безкрай.
Аз също го изкарах този модерния вирус и на мен не ми хареса  Crossing Arms После за разкош се претрепах и сега за капак куцам...нали ви предупредих, че малко ще се пожаля  Embarassed Embarassed

Сега съм се настроила да мисля позитивно и искам да се вкарам малко в ред, че покрай всички гадости не съм ходила на кола маска, епилатор, боя за коса...

Мариско, ти какво за ядене си се размечтала - глад му е майката, иначе няма да сме фини  Laughing глад и гърч...единственото хубаво нещо от екшъна, в който съм се вкарала като главна героиня е, че вече отново съм 46 кила и влязох в моята си форма.

Още от днес ме тресе треска  Simple Smile дребен утре навършва 2 годинки и много се вълнувам  Blush ще има торта, свещички, балони и всички "детегледачи" ще са поканени на купон  Crazy

Сега ще видя малко назад за кога гласите среща, може пък да ми се усмихне щастието да дойда. Че ние у дома сме малко на принципа - който си има деца, да си ги гледа  Rolling Eyes все ще се пробвам де.

АниК, имам да ти връщам едни дрешки от сто години, срам голям  Embarassed

# 577
  • Plovdiv
И аз искам да съм кифлааа. Joy Ама нямааааа. Laughing
Какво ще ядем е любимият ми въпрос. Laughing В интерес на истината - обичам да готвя, много да меся и точа. Килца - бягайте. Laughing
Абе, големи пияндета сме се събрали - аз все на вице го карам.
Галче, влез, че няма излизане. Joy Радвам се, че си бодро-засмяна, другото е ясно. Упражнение и гърч, то затва сме толкоз пракрасни. Laughing
И аз се сетих за РД на малкото кюфте, успех утре. Hug

# 578
А аз май съм кифла   newsm78 Grinning, само дето не, че не обичам да готвя, ама нямам време (поне по това време на годината) + никога не съм се гордяла с това - това кифла ли ме прави или половин кифла  hahaha

За срещата забравих да кажа, че желание имам огромно да дойда, пък като го наредите, дано и да успея  Hug

# 579
  • Варна
Аз значи не съм  Crossing Arms А мъжете какви са  hahaha Щот в нас готвя, когато ми дойде музата, а то е май по коледните и великденските празници, основно сладкиши  Laughing И по принуда, когато сме само трите. Мъж ми е много разтревожен, как ще изкараме ако го няма за месец служебно Grinning Добре че не са ящни дребните  Laughing
Нийче, наздраве! И аз така  Laughing Особено като чуя Маги да кашля, сипвам по едно, та да успокоя нервите от предстоящото Joy
Аз тази седмица се чувствам много добре - моят мъж решил да предотврати да не ме налегне някоя депресия, и ми записал часове за козметик, фризьор, остана само масажа. По два часа спокойствие и тишина

# 580
Алекс, мъжа ти го признах  Shocked Моят би ми донесъл цветя и подаръци изведнъж, нооо за такива неща не би се сетил  Heart Eyes
Аз добре се отчетох днес - след едни рибни филенца набързо ( полуфабрикат) , направих гъбена кашичка за Рангел, кюфтенца за Лилето и пържолки за тате . Така навъртях 10 часа на крак общо ( с изключение на 8-те минути в солариума  Joy ooooh!) и стига толкова за днес.
Галче, никакъв шанс да се включим при кифлите, не в тоя живот , душа.
Сънка, рибока как си го проснала...красота  Grinning А одеалцето в библиотеката е страхотна идея. Преди съм ходила с Рангел, като беше по-малък, още преди вашата инициатива. Седяхме на едни малки масички, децата повече рисуваха, а така те гледат и слушат ( Яни особено, на една от снимките  Laughing).

# 581
  • Варна
Алекс, мъжа ти го признах  Shocked Моят би ми донесъл цветя и подаръци изведнъж, нооо за такива неща не би се сетил  Heart Eyes
Ааа, аз си напомням от известно време за тези неща, не че съвсем сам се е сетил  Laughing

# 582
  • Sofia
Ей, тук много за хубави неща си говорите  Hug
Най мразя да измислям какво да готвя - дойде ли ми идеята - лесно  Peace
Габи снощи имаше 37.5 и днес го оставих в къщи - уж нищо му няма, а към обяд пак 37.1 (в ухото). Сигурно нещо работи, не ми се рискува да задълбочи, ще си стои у нас И тази седмица. Крисето още разтяга едни сополи, сега нов вирус ни трябва  Crazy Данчо се прибра следобяд и аз успях да изляза по работа сама!!!!!!!!!!! ТЕ са спали през цялото време  Peace

ГАЛ-че, фракчето може ид а ис го взема някой ден за спомен от кръщенето на Габи. Другото кАстюмче направо го давай на някой  Hug И почивайте тази вечер, че утре е голям ден  Hug Heart Eyes

# 583
Честит рожден ден на малкото слънчице на Гал,да е жив и здрав и по малко щурчо

# 584
  • Sofia
ГАЛЧЕЕЕЕЕ, ДА МУ Е ЧЕСТИТ ВТОРИЯ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ДУНДЬО  Hug Heart Eyes Hug ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, ДА ТЕ СЛУША, ДА ВИ РАДВА ВСИЧКИ !!!

Общи условия

Активация на акаунт