Отговори
# 585
Галчеее, да е жив и здрав Руси! Много силен, умен и усмихнат да е!  Hug

# 586
Добро утро мили мои,
Първо за разсънване ще сложа едно кафенце

А после едно голямо Честит Рожден Ден на Руси, малкото момченце на Мама Гал  Mr. Green

# 587
  • София, Младост 3
Галчееееее, честит рожден ден на Руси!

Да расте здраво и много щастливо детенце!

nbirthday newsm59  party023  party023

# 588
  • Sofia
Gal, да ти е жив и здрав малкия голям юнак и много радости да ти носи в живота!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Сънкаааа, хайде отчети се , как стана  питката, пържолките  Mr. Green  Кажи после какво стана, до какво води едно добро похапване Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 590
  • София/Осло
Галче ,жив и здрав да ти порасналия непослушник!
 Hug Hug Hug Hug

Болна съм, лежа , нищо не чета  Sick

# 591
Гал - честит рожден ден на Руси! Да е здрав и много да ви радва  Hug

Госпожичке - скорошно оздравяване   bouquet

# 592
Гал- поздрав на патерица от мен: ЧРД на Руси- пожелавам му да е здрав и весел!    bouquet   Hug

Болните да оздравяват бързо и да не повтарят Naughty

Добре, че е Петък. Тази седмица не ми хареса.

# 593
  • Остров Приятелство
Ха, имаме си пораснало детенце  Simple Smile GALL78 Да ти е жив и здрав палавника!
pipiole
Ето бре душко. Много вкусно беше....а килограмите...е..а ли ги, колкот' толкоз Mr. Green

Питката забравих да я снимам, или да съм честна нямах възможност да я увардя от Калоян. Много ги обича детето. Grinning Другата седмица ще правя пак/тогава една такава къдрава Crazy ще опитам/ и обещавам да я снимам.
И всъщност няма да се разсърдя ако съм кИфлА, въпреки, че докато се депресирам кухнята е любимото ми място....после що в депресия се напълнявало...е, ти си изключение. Laughing
Госпожичка Калвел Аааа не може така! Я да оздравяваш бързо, че греяното винце ни чака!
Niya Не сме пийеници Joy, а сме омайни, сладки, кръшни, горещи  Дами/нали като таквизи се вихрим на заглавната страница hahaha Joy и ....хайде малки пиянденца, ама от тези елегантните hahaha Joy

Ние пу пу днес ще ходим малко по планината. В Паничище. Приятна ни разходка, а на Вас хубави, вълшебни, омайни и здрави дни желая!

# 594
С малко закъснение честит рожден ден на детенцето на мама Гал

Аз искам или не всеки ден готвя-пуберите са ящно племе ,поне моите  Laughing , освен това си имам и хлебопекарна и  тя помага.

Бързо оздравяване на Госпожичка Калвел  Praynig

Тук вече 2ри ден вали,добре че вчера заваля следобеда та успяхме да излезем.
Дребната в неделя има контролна,всъщност всяка неделя имат контролни върху материала ,който са взели през седмицата.
Едната кака домъкна едно черно и грозно коте ,не че 2те нашите са ми малко  Mr. Green,добре че сме в къща та има къде да го пусна.

# 595
Момичета, мерси за поздравите, трогнахте ме много  Grinning

Чавес, ами честито ви ново коте  Laughing Какво ще го правите това биоразнообразие у дома  Laughing

У нас нищо ново под слънцето, Дарко пак е с Т, Руси кашля пак отново. Като се замисля той май не е спирал през последния един месец  Thinking Не знам вече какво да ги правя. У нас е лазарет "Куманови". Мъжо и той сдаде багажа пак и такаааа  ooooh! Имам чувството, че само моите деца са такива кекави и започвам да си мисля, че аз нещо не знам как да ги гледам  Confused

Госпожичке, какво ти е? Давай да те лекуваме, аз вече съм се самопроизвела в звание "старша сестра"  Mr. Green лекувам вируси всякакви  bowuu

Добре че поне е събота и неделя и съм си у дома, че иначе пак схеми с работата трябваше да мисля. Вие какво правите, когато през уикенда имате "включване". Аз спешното вече съм го намразила, поне в нашето нещо винаги ми предписват силни лекарства и ме вкарват във филми. Другия вариант е да ми кажат - нищо им няма, вирусче  #2gunfire и още същата вечер започва да им "проима" нещо  Crossing Arms Та да питам в какви случаи ходите на лекар и колко време изчаквате

# 596
  • Plovdiv
Галче, да му нацелуваи сладките бузанки на Руси! Много да ви радва и да ви поднася безкрайни поводи за гордост.  bouquet
Деска, как си, гледаш ли вече?  Hug Hug
На болните малчовци - бързо оздравяване.
Галче, има ли Т или някаква болка - заминавам на лекар, друг е въпросът ще получим ли адекватна помощ, щото, като ми кажат нищо му няма - наблюдавай го, ееееееееееее, издивявам, то е ясно, че нещо работи щом го боли ухото например. Пък те не си дават труда да го пратят на УНГ.
Ако има само сополи или леееко се закашля няколко пъти, си трайкам и дебна.
Хич не си го мисли, че лошо ги гледаш, понякога нещата се случват. Hug
Ето Митко го лекуваме вече месец за синузит, 20 дни на АБ и още поне 5 вида лекарства и капки+физеотерапия и диването е пак със сополи, гнойни. Направо ми причернява, като видя купчината салфетки и го чуя как ми гъгне. Чак ми се драйфа.  smile3514Сега е на бисептол.
Уго, довлачи, викаш, леле колко бездомни котета съм домъквала в къщи, като дете... Joy Голяма борба беше с мен. Laughing

# 597
И аз пак да се оплача - Вероника пак е болна. Само че този път с висока Т. Снощи всичко си беше ок, през нощта я чувам да бълнува , а така винаги става , когато има висока Т. Меря 39,1  Shocked Сваляхме я 1 и 30 мин. Егати температурата. И цял ден е с около 38 - 38.5. Ходихме на лекар - грипче. Еми, ще борим Т и ще се надяваме, че бързичко ще отмине.
Много ми омръзнаха тези грипове. Ще замина за Финландия накра (надявам се, че там няма грипове  Mr. Green )
Марис, как ти е депресията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ния някаква хомеопатия не помага ли за този синузит, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=873 има и за синузит, много ги хвалят тези рецепти   bouquet
GALL78 мога да ти дам 100 прични, поради които боледуват , различни от тези, че не си гледаш детето както трябва. Ти си най-добрата майка за твоите деца и не трябва да се съмняваш в това Simple Smile
Сънка лигите ми потекоха мила, сигурно "на живо" е ммммммммммм Simple SmileHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 598
Хоп - и Ивана лепна грипа с температурата  Sad, да се надяваме, че дребният ще се размине  Praynig.

Всички болни - да оздравяват  Hug

Галче - и аз имах един период, в който си мислех, че аз съм виновна, но отмина. Като гледам, че и другите боледуват и реших, че ако аз съм кофти майка, значи и другите са, пък те ми изглеждат читави  Joy   Hug

# 599
  • Sofia
Брей, аз тъкмо реших да пусна утре Габи на градина и сега пак ме стреснахте с тази висока Т. Искам да опазя Криста, а да го държа здрав в къщи - той полудява  Confused Личната вика да не го давам, ако искам да е здрав  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт