Отговори
# 600
Ани, Т е постоянна и висока, доста е неприятна, но Габи може да се зарази и от вас. Аз лично бих го пуснала. Баща му се среща с различни хора, донася вируса у дома и го развива онзи с по-нисък имунитет. Тук една съседка с близнаци на 5 месеца седи по цял ден у дома с близнаците и голямата си дъщеря (колкото Вероника) и вчера ми се оплаква, че всички са го минали. Явно таткото го е донеъл, като имаш предвид, че те никъде не ходят освен пред блока. Гаранция няма  Peace
Вече ме боли главата от това дежурене и мерене на Т. Биологичният ми часовник на 2 часа ме буди.

Целувки на всички

# 601
Здравейте на всички   bouquet
и бързо оздравяване на болните  Praynig

У нас черното коте вчера умря,явно му е имало нещо  Thinking ,та дребната подобаващо го оплака.
Днес  се е справила отлични на контролната,но мисля да пиша бележка на даскалката ,понеже дала домашната ,заедно с материала за контролната  ,без да отбележи че е домашна  #2gunfire ,а днес в тетрадката и има забележка ,че не си е написала домашната. #Cussing out

# 602
Здравейте мацки.Лошо че повечето  сте болни.Ама  тоз свински гръп е ужасен.Ронката от миналия петък е с него,после,аз и додо,сега чакаме включване от таткото.НА ронката тамън й беше поминало,изпи си лекарствата който имаше да пие-пи ги 7 дена и от петък  вечерта дигна Т.ТА чичо гугъл ми каза че Свинския грип е такъм.В момента в който се оправиш и се почустваш малко по добре те поваля на ново и без Аб не минавал.Та сега е на АБ.А Додо  продължавам да си му давам капките за кашлица и за нос,онези дето правят гадни петна  нищо че е добре зада не го повтори.Искам да е вече пролет писнами от тез гадни болести и зимата,аман.
Скорошно оздравяване на всички

# 603
  • Sofia
Хм, ние от 1 месец караме по нещо (аз в най-леки форми, 'щото не ми се полага). Минаха го това с Т - Данчо го довлече в къщи, после някакви сополи точиха, Криста още ги разтяга, та се чудя какво още ни чака  ooooh! #Cussing out

# 604
  • Plovdiv
Как са болничките днес? Hug
И около мен само се оплакват от разболяващи се или вече болни. Sad
Поли, благодаря за линка, хич не се бях сетила за подобно разрешение. Ботурчето се оказа дива циклама, а Назодрена, който слагаме от десетина дни бил извлечение от същото. Но прочетох и за още методи, та определено ще опитам някои, защото ми звучат безвредни и защото вече ми дойде до гуша. Това с маслото, например. Въпросът е откъде да намеря прясно краве масло.  Laughing
Уго, жалко за котенцето. А, вие какви домашни спрягате, моля ви се, на училище ли е вече? newsm78  Направо ми звучи непостижимо за Лазар. Laughing

# 605
Здравейте,
Моята борба с Т продължава  ooooh! Понякога печеля, понякога обаче ме побеждава  #Cussing out Егати Т, егати чудото  ooooh! Панадолът все едно не го давам, Нурофенът е по-активен, сваля до към 37 и нещо. Казват, че така 5 дни ще бъде, днес е трети, дано да е последен.
Аз се въртя разбира се около нея, дано не прихвана, баща й се оплаква, че го почвало и него.
Ния за кравето масло, аз няма от къде да намеря, та най-вероятно бих пробвала с Био масло. Продава се навсякъде и струва около 8 лева. Не е прясно, но поне е нещо   Rolling Eyes Не мине ли нещо след толкова дълго АБ лечение е време за някаква алтернатива.

Приятен ден мили ми момичета   bouquet

# 606
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден! Hug
Ние изкарахме чудесно, напук на температурата на Яни, която се опита да го повали, но....ние сме диванета. Mr. Green
Прополки, остилококцинум, много чист въздух, смях и веселие. Не и се дадохме. Simple Smile
Беше много хубаво, имаше и сняг за пързаляне, имаше и да потънеш до дупето.
Заведохме го и на 7те рилски езера, опнахме го на един преход. На Калоян не му стихнаха 650 метра да стигне до другата хижа от хижата "Рилски езера"...за тези, които знаят, това си е чиста победа за 5 годишно.
Времето беше просто един път. Хотела много романтичен...то аз подарих екскурзията за 14 февруари. Blush
Малко раншко, но то се пада и понеделник, а пък непосредствения уикенд мъж ми има работа, та такава му беше изненадата. Не му бях казала нищичко, а само че спешно ми трябва в петък към 15 часа да се прибере....и хоп багажа спретнат, детето в нисък старт и казвам тръгваме...къде, аааа ще видиш. Joy Хареса му. Flutter
Обяд на сред снежната поляна, закуска за слънчева веранда, разходка с открит лифт и....другото ще го премълча Whistling....само ще споделя, че този път  петминутката продължи по-дълго Blush Blush Blush
В този ред на мисли, вие какво го измислихте?
Ето и снимков маретиал http://ssunny.snimka.bg/mountain/panichishte.569254.0.big
GALL78 Говориш глупости! Как да не си добра майка?! Най-добрата си!
Maris Как е? Тежко ли е? Hug Прибра ли се скъпия? Свеки дойде ли?
Уго Чавес Ама как така му е имало нещо? От какво е било болно? Аз имам страх - като дете така се заразих от едно довлечено коте, че....едни ми ти петна, едно ми ти лилаво лекартсво, еднди ми ти дебееели пуловери до врата посред пролет, едни ми ти подигравки в училище...ббррр не искам да си спомням!
Някой беше попитал за одеалото - да, мое дело е. Така мога да ги средоточа, така сме по близко и пък е и по приятно мисля Peace.....взаимствам от американците, нали те така по филмите им четат Wink
Оздравявайте всички! Hug

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 11:23 от s_sunny

# 607
  • София/Осло
Привет миличките ми ,
аз съм на работа от днес! Уж оздравях, но от събота кашлям като дърт пушач.. Така са ми пълни бронхите и нищо не се кърти !
Полче, дано по скоро прокудите Т  Hug
Писна ми от сивота, искам вече пролет и птички да пеят. В събота излъсках терасата, опнах си едно столче и се пекох  Mr. Green
съни  Laughing

# 608
N i y a в предучилищна сме ,тук първи клас е от 6 години.Системата им е като на първолаците,но с по-дълги междучасия.Освен това всеки ден си имаме домашни,поне по 3 стр.а всяка неделя контролни.
Всъщност не знам сега в БГ какво учат първолаците,но тук въведоха канадската система ,та доста им е натоваррена програмата-граматика,която предната година е била за 3ти клас ,биология-устройство на човешкото тяло и функция на органите ,чужд език ,по математика-събиране изваждане ,умножение и деление.Но в предучилищните все още са по-старата програма-чужд език,четене,писане ,събиране и изваждане с числа до 100.

s_sunny
благородно ти завиждам за прекараното време  Blush Тук вече почти седмица вали
 и никъде не може да се отиде освен по моловете.
Котето от какво е било болно  newsm78 ,не знам ,беше много мършаво ,ядеше но не му личеше.Добре че децата не дават признаци да се заразили от нещо.
Лек ден на всички   bouquet

# 609
Пипиоле, 1:1 е случаят с Дари  Confused Днес е трети ден. Както и предполагах, педито нищо не каза, освен вирус, даже вече не ми предписва конкретни илачи, ами казва: дай му нещо за гърлото, нещо за кашлицата и нещо за температурата....и да го следим  Confused

Госпожичке, стискай зъби и брой до 5 дни  Hug

Чавес   Shocked Shocked Shocked числа до 100, олееее, къде се намираме ние. Дарко едва срича кратки думички и то под мой напън, а не в детската. Събирането се свежда до пръстите на ръцете  Embarassed Embarassed За умножение и деление съвсем да не говорим  Embarassed Виж, към английския проявява страхотен интерес и пее много песни. Та покрай него и Руси чак пропя на английски  Joy Joy Joy Съвсем сериозно - twinkle star я докарва перфектно  Grinning

Съни, добре че ме зареждаш от време на време с вяра с семейния живот, че мен така ме повличат битовизмите на моменти, просто забравям, че и аз трябва да полагам усилия от време на време  Laughing

Роси, ей, не се предавай! Дано и при вас мине този зор Simple Smile

# 610
Здравейте!

Ивана от вчера няма температура, но пък Мартин от вчера има.  Sad
Полче, това панадолът хич не я сваля тази температура, нурофенът - горе-долу, най-добре действа хексалгинът.

Съни - чудесно изглежда сте изкарали. Аз пък вчера купих някакви украси за вкъщи - нещо ми е дошло настроението за украси и подаръци  Joy В тоя ред на мисли, може нещо да си самоподаря  newsm78

На всички болни- скорошно оздравяване!

# 611
  • Sofia
Привет!

Ей, Съни благородно завиждам за планинския уикенд  Simple Smile
Ние си завъртяхме 2ри грип в къщи. Лошото е, че на мен и АБ ми дадоха, според мен малко прибързано, ама аз съм си виновна, понаплаших се от всичките приказки за тия грипове. При всички протече по един и същи начин - 2дена Т, после все едно нищо не е било и след 2 дни пак, но с по-ниска Т.
Гал, много си е добре момчето! В нашата група има момчета дето още не им се разбира какво говорят. Ще имат време да учат, сега по-добре да си играят и социализират  Hug

# 612
ЗДравейте мили мои,

От вчера сутринта Вероника не е имала Т. Много съм щастлива, имах чуствеото, че никога няма да я свали. За тези 5 години никога не имала такава Т. Надявам се, че няма да се върне както казват повечето прекарали грипа. Баща й снощи и той с Т. Да видим кога ще дойде и моя ред.
GALL78 ами то какво да ти каже дкторицата, аз много отдвана не получавам специални напътствия, то в повечето случаи е ясна работата  Peace
Уго ама то сериозно си звучи това обучение, както говорихме скоро, Вероника няма понятие от подобни сметки.
Днес трябва да ми се обадят от училището за датата на изпита, изпитите започвали след 14 февруари.

# 613
Момичета жалко, че има толкова болнички! От все сърце бързо да се оправяте!!!!

Бяхме на ваксина и се моля да е по-добре от предния път  Praynig
Свеки идва довечера. Мъжо заминава на 11, та така
Нямам много свободно време да не кажа хич. С този курс и гледам и малко за фотография да попрочитам и това е...НО съседът ми се възхищава как съм успявала и вкъщи да е подредено, да гледам децата, че и странични неща да правя  Joy да ам той не ви познава вас  Hug

# 614
Марис, съседът какво  Joy Joy Joy да не стане палавата работа, че има много вицове по повода  Laughing

И Дари днес не е вдигал Т, само кашля още, но чакам бомбата със закъснител (Руси) да се включи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт