Криста втори ден е без сопол, но преди малко прмерих в ухото 37.3С- много се надявам да е от зъби, двете долни зъбчета са на ръбче вече.
Косата ми се изправя с тия вируси

Мариско - БЪЛГАРКА!!!

Ади сега е фен на Спайдърмен, но игралния филм и иска да го ухапе паяк, да му стане лошо и да се превърне в спайрдърмен и да правел " пшиу" и паяжината да излиза от пръстите му 
)
нмен много ме сърбят ръцете да си купя снимка, но може би лятото ако още я има галерията. 

( отивам по-далече от бисквити
) . Във фолията - нарязани парченца шунка, обелена мандарина, грозде, сиренца на кубчета. Отделно слагам филия хляб, която понякога почти изяжда- защото не е на сандвич
Наистина извън БГ явно са по-смели във всичко.
Да си жива и здрава Номадик и много много успехи да жънеш из Острова 
на теб ще мога да се доверя. Дано бързо й премине на Нийка дискомфорта, много ги мразя и аз тези ваксини. Една не е минала гладко и при нас. 

Казвала съм винаги и пак ще си кажа мнението - говори се с учителката независимо от случая. Имам ли и минимално притеснение относно това как се чувства детето ми задължително бих се срещнла и коментирала
А ако бисквитките са от позволения асортимент храни - какъв им е проблема? Може и по цял пакет да му даваш всеки ден
И не виждам защо трябва да го учиш да яде сандвичи, ако на него не му е кеф да ги яде

Дано да свършва този грип, че бая се проточи.

Толкова се радвам, че се "вясна"

), крещи=врещи като се позастои в количката, като е в ръцете ми, се криви да слиза на земята, пък не може да ходи, не може и да стои - абе... какво да ви разправям
Иначе е супер забавна - закача се, бръщолеви нон-стоп, човек си стана 

, облЕчи нещо секси
, па моЕ и гола