Отговори
# 630
Съни, ето това се казва ПОСТ! Браво   bouquet

Относно празника 14.02 - ами ние хич не сме романитчни и няма да го празнуваме по никакъв начин. Не помня някога да сме правили нещо по-разлино на самия ден. Сега смятам да поканя брат ми и жена му, които така или иначе ни посещават поне 2 пъти в седмицата  Mr. Green , да приготвя нещо за вечеря и да полеем Трифон Зарезан. Не харесвам ресторантите на този ден. Блъсканица, няма места, не е моят начин за празнуване. Сънка, съжалявам ,ако съм те разочаровала  Heart Eyes
Относно сарказма - ами и Вероника от време на време проявява такъв. Когато го направи отбелязвам, че не се говори така, но от сега нататък те ще започнат да проявяват своя истински характер и като всеки човек ще са ядосани , обидени, ще викат понякога ...така си мисля. Аз не съм по-различна  Mr. Green
Тези от у-щето не ми се обадиха цяла седмица. В понеделник ми казаха ще ви се обадим най-късно във вторник, в сряда се обадих, обещаха до края на семдицата да ми звъннат. Не го направиха. Не ми е удобно отново да се обаждам, като някоя луда ще изляза. В понеделник обаче...да ме очакват  Mr. Green
Аз по цял ден чета обяви за работа, не че има какво толкова да се чете де, ама все намирам , ако не обява то някоя статия по темата. Дано скоро се случи нещо.
До скоро от мен

# 631
Пепееее, не мога да повярвам, че те пропуснах!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И МНОГО ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ, ЗА ДА СИ С ТВОИТЕ МЪЖЕ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПРИ НАС   Hug  Hug  Hug

Съни, права си за всичко!  bowuu и да - от чантата му е взел нещата и аз се ядосах за това, че всъщност проблемът от това, че му бъркат в чантата и взимат храната се обърна към нападка към мен.
Сега са ваканция и е много доволен Ади Simple Smile е как няма да е  Mr. Green
Деска, успех днес! да покажеш!
Мъжо замина вчера и ще се върне чааак на 19ти
Иначе за Св Валентин и аз като че ли не съм кой знае каква фенка. Предпочитам Зарезанчо Simple Smile малко пресилен ми се вижда този празник Но пък се радвам, като чета какво правите вие Съни и как те е изненадал мъжа ти  Mr. Green

# 632
Оооо, аз на 14-ти смятам каквото и да правим, да не готвя  Crossing Arms Много искам китайска вечер да направим (да си го поръчаме у нас  Mr. Green) ОБАЧЕ след един репортаж по не помня коя телевизия беше не мога да се пречупя да си хапна а толкова го обичам  Outta Joint Та в тоя репортаж се разказваше за китайците в БГ по принцип, как живеят, как работят. Дотук добре. Ама накрая завършиха с това, че много идват, пък няма в статистиката нито един регистриран умрял китаец. Последва риторичен въпрос "Какво се случва с китайците" и вместо отговор показаха един китайски ресторант  Joy hahaha Joy

Ама че черен хумор вкарах и аз  Mr. Green Laughing В крайна сметка на гол секс ще го оставя мъжо  Laughing

# 633
  • Sofia
Ние се прибрахме от Банско - супер беше - много лесно било само с едно дете  Blush (па макар и Криста) Тя нашата си се цупеше на всеки, който я погледна - голяма кикимора. Освен това не спа добре в походната кошара, та ми отрови нощите, но пак беше почивка, а и супер работа си свърших  Peace Батенцето снощи вдигнал Т 38.5 и от тогав на 4 часа я сваляме с по нещо. Ние сутринта си дойдохме, за да освободим свеки да си ходи. Ще си се гледам пак - четвърта седмица  Mr. Green
Поне стихчето за денят на мама го е научил с баба си. То е леко тъпичко, но пък е от сърце  Joy

Ние не го юркаме за нищо и много си го поощряваме - по нашите критерии си е умно дете - някои неща му се удават повече, други - по-малко. Така е нормално. Нямаме някакви амбиции за него - нас не са ни юркали и са ни уйдисвали на прищевките, ние също така ще процедираме  Peace

За 14-ти - нищо, повече си тачим Трифон. Може би ще получа цвете  Grinning Да сем здрави всички, всеки ден е празник  Peace

Поли, тия ако не са ти се обадили, яко да ги насметеш в понеделник - от началото ли ще се излагат  #Cussing out
Деси, как мина проявата?
ГАЛ-че , ама вЕрно черен хумор. Ние много успешно си готвим подобия на китайско  Peace

# 634
  • София/Осло
Утрепана съм! Така зверски се изморих, явно съм удъртяла  Laughing
Но пък беше божестевно просто! Нямам думи да го опиша!
Ето репортажа по БТВ  и 1-2 снимчици  Hug
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zov-za-pomosht/story/1159130833- … na_edno_dete.html

По късно още ще ви покажа
И утре пак там  Laughing Laughing Laughing

За Вики - 064a by Deata, on Flickr

За Вики -070a by Deata, on Flickr

болничките да оздравявате ей  Hug

# 635
здр мацки.
Пепе Ч.Р.Д с малко закъснение,да си жива и здрава и скоро време да станете 4 ма
Деска страхотна инизиятива сте поели,дано се съберат доста парички за детето
Сънка нещо таз година не ми се празнува Св.Валентин нито 8 март.Не ми се ходи нещо по заведения .За св валентин,пратихме едното дете при мама щото е на градина,вече почти оздравява,а Додо още в 20.30 е отнесъл плувката и вечерта е наша.Ще пинеме по чаша вино,може и свещи да си запалиме,тати ще сготви нещо че мене не ме бива по таз част и после ако се напиеме ,знаеш какво става.Старите хора казват пияна жена,весел.... знаеш на татък.Ама аз ично подаък не очаквам от мъжа ми,ако не м кажа какво искам той ще ми купи.Аз го предопредих ченищо не съм му купила,щото си събирам парички за рождения ден че таз годин аправя 30 и 3 дена замислям да го празнувам-с родата,приятели и 3 дена само  мата и си трябва изваждане доста.аз хубаво правя 30 ама не се чувствам на толкова.Някъде около 18 се чувствам.Сигурно като правя 50-или 60 може и да се почуствам на 30.А и хубавото е че непознати ми дават толкова 18-20 и ме правят какичка на децата на на мъжа ми като чуе лошо му става и се нерви ,че него не го подмладяват, а на мене ми е супер забавно.Е пресна случка в Билата сме тримата децата в количката като лека кола аз ги бутам таткото до нас.Имаше някаква промоция на дегостация на колобас.Дават по едно на децата и казват "Ето едно и за каката"Зад гърба си чувам "Горкия баща как ли се оправя с три деца сам"Умрях от смях а той позеленя.
като мине празника ще се вясна да кажа как мина всичко.весела неделя на всички

# 636
Деси, разгледах всичките снимки във Flickr  newsm20 newsm20 newsm20

Имам чувството, че и аз да седна пред фотоапарата ти, ще ме изкараш красива  Peace

наистина - поздравявам те, за погледа , за усета, за уменията   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 637
Деска, браво за инициативата! Много хубави цветове и фон на сърчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роси, само така, млада и красива !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние днес сме на рожден ден на една малка мишка в Манчестър, чудно детенце, става на три. Радвам се, че успях да й довърша един портрет с пастели, остана ми само рамката да взема от един магазин, който днес работи. От сто години не бях рисувала, все чакам хем да не съм изморена, хем да няма деца покрай мене..... в друг живот. Три дни вкъщи беше мацаница по ръцете, по бузите .....

# 638
Здравейте и от мен   bouquet

Дребна също започна да проявява сарказъм.

Госпожичка Клавèл
гледах репортажа,страхотни сте  bowuu bowuu bowuu

Да попитам майките на момиченца,колко време успят да им се задържат прическите  newsm78 .Моята я връзвам сутрина на 2 опашки,на мога да опиша как се прибира в 1 наобед  #Crazy #Crazy #Crazy

# 639
  • Sofia
И аз погледах снимкките - Деси, отвътре ти идва... аз се чувствам пълен идиот пред такова изкуство  Embarassed
От сутринта борим 39 градусови температури при Габче, че и отгоре. Извикахме любимият доктор Фандъков (Поли  Hug) и той "нареди" Сумамед, сироп за кашлица и капки за нос. Дадох вече АБ, но още не действа, та борим Т с други илачи. Като се чудех дали да го пусна тази седмица на градина, си виках - ще го дам за 3 дни, да залепи вируса с високата Т- ей го на  #Cussing out

Уго, това за прическите ще ми е интересно Wink Ще трябва да се понауча на някои от нета  Peace
Niya липсва  Naughty

# 640
Ани, за съжаление Т продължава 3-4 дни почти потоянно. Много е неприятно. Радвам се, че Фандъков е бил тука, че миналия уикенд, знаеш, го нямаше и аз трябваше да се доверя на колежката му. АБ не се наложи да пие, но явно при Габи е малко по-различно. Знаеш, че той не би предписал, ако не е видял причина. Надявам се бързо да стъпи на крака. Имай предвид, че панадолът грам не ми помогна. Едва нурофенът успяваше да свали до към 37.8 - 38.3. Ако скочи много, над 39 Нимезил - половин саше. Това ми каза неговата колежка и аз купих за всеки случай. Много прочиствай нослето, не само с капки , а и Стеримар или каквото под налягане имаш. То чисти и гърлото, и нослето.
Уго относно прическите - напълно те разбирам, докато Вероника беше с много дълга коса, сутрин я пращах с прическа, след обедни сън учителките й правеха отново косата, а аз в 17 часа я взимах като разплетена кошница. Затова и се принудих да  я подстрижа. Сега пак я пускам, но знам какво ме чака  Peace

Ние се разходихме до Сити Центъра и отскочихме до Музея Земята и хората. Сега нали има изложение на динозаври в реални размери. Аз не бях ообено впечатлена , но за децата си е огромен кеф. Вътре разбира се е ужасно студено, експонатите са не повече от 7-8, входът е 4 лв. за дете, 6 - за възрастен. Но важното е, че Вероника много се изкефи,даже пак искала да ходим ooooh!
До скоро от мен   bouquet

# 641
  • Остров Приятелство
Сега се прибираме от поредната вечерна разходка из София.
Петък и събота ходихме, но до по-късно - еми много беше хубаво! Едно такова тихо, осветено, святкащо, хванати за ръка тримцата, после лека вечеря и накрая по един чай на сами улица Витошка - кеф!
Ние също ходихме на прословутата изложба на динозаври. Но бях толкова разочарована, че не ми се споделяше. Както е казала pipiole адски студ, чак пара ни излизаше от устата. Седем динозавъра са, като единия от тях му падаше тиквата и скърцаше ужасно. Влизайки Яни беше много въодушевен, но след 2та крачка разочарован. Имам и снимки. Mr. Green
За 14, не че толкова ги харесвам и аз празници от този род, но...аз просто съм си намерила вратичка с която да разнообразявам и без туй така забързаният и улисан в задачи живот. А пък и нали сме неразделни с Калоян, та някак си...абре намирам си поводи да се почерпя.  hahaha Joy
Иначе - аз не съм измислила кой знае какво/нали вече си я поднесох/, но нещо мъничко, колкото да му светне деня. Примерно ще изпратя до офиса ягоди и шампанско, ягоди и сметана...нещо такова. Peace

Хубаваа вечер от мен!

# 642
АниК, милия Габчо  Confused При Дарко протече точно като при Вероничка. Само че накрая се наложи да включим АБ Sad Докторката каза, че ако не бяха изолирали стрептококите в гърлото, нямаше никога да предпише за неговото състояние АБ, ама....

Уго, това с прическите, фибите и опашките си е чист мазохизъм  Mr. Green Мен едно време все "на паница" ме подстригваха и баща ми ме лъжеше, че е много модерно, защото той беше фен на Бийтълс  Joy hahaha После да не ви разправям каква мода настана, че "паницата" си беше рай  Crazy Сега с моите момчетии проблемът е друг - аз искам поне малко коса да им оставя по главата, но мъжо тъпо и упорито ги коси с машинката първи номер  Crossing Arms

Честит ви празник днес   Heart Eyes Аз както се зарекох да не готвя, вече измислих менюто за утре  Whistling

почти ме отказахте с отзивите за Музея на Земята и хората  Confused Аз му обещах на ДАри другата неделя да го заведа. Той е луд на тема динозаври  Outta Joint Поне ще знам да го облека добре  Simple Smile

Ние пък днес бяхме в зоопарка семейно и си изкарахме великолепно. Времето беше супер, нямаше много хора, страхотно място за разходка е това  Wink

# 643
  • Sofia
Честити празници!! Да си изкарате хубаво днес!

Ние си направихме празник вчера. Баба и дядо дойдоха малко да ги погледат, ние гледахме Тилт в Арена , после вечеря във Виктория - кеф  Grinning

Завиждам ви за децата скиори. Ние сме много запалени скиори с мъжа ми и на Рали й се отдава... обаче нещо я мързи да ходи  Confused Дано да се позапали, такова хубаво ски училище имат  ooooh!

# 644
Честит празник - кой каквото празнува!  Hug  Heart Eyes

За празника - нищо специално не съм предвидила, освен да се прибера на време, т.е към 8.  Hug Малко украсих вчера за настроение, а подаръка си го получи още миналата седмица, защото ме разкри като се прибирах с него.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт