По тъмно съм станала да въртя закуски. Мъжо си дойде, след снощната буря днес има слънце и въздухът е кристал! Не ми се получават снимките, но това да е проблемът

Сънка, трябва да се съберем и двете като се депресираме - ти да готвиш сз да ям

И аз много готвя, но напоследък ми идва в повечето висенето над котлоните. Така се случи последния месец децата едно друго все болни, аман от вируси, бацили, просто я мразя тази зима и никой не може да ме убеди в нейните превъзходства. Децата ги гледат всички баби, лели и прабаби на смени (понякога на три смени, ужас
), а аз готвя едно за вечеря, едно за следващия ден, че и сутрин закуски бъркам и така до безкрай.
После за разкош се претрепах и сега за капак куцам...нали ви предупредих, че малко ще се пожаля
дребен утре навършва 2 годинки и много се вълнувам
ще има торта, свещички, балони и всички "детегледачи" ще са поканени на купон 
Ама нямааааа.
Радвам се, че си бодро-засмяна, другото е ясно. Упражнение и гърч, то затва сме толкоз пракрасни. 
, само дето не, че не обичам да готвя, ама нямам време (поне по това време на годината) + никога не съм се гордяла с това - това кифла ли ме прави или половин кифла 
А мъжете какви са
Щот в нас готвя, когато ми дойде музата, а то е май по коледните и великденските празници, основно сладкиши
Добре че не са ящни дребните 

) и стига толкова за днес.
А одеалцето в библиотеката е страхотна идея. Преди съм ходила с Рангел, като беше по-малък, още преди вашата инициатива. Седяхме на едни малки масички, децата повече рисуваха, а така те гледат и слушат ( Яни особено, на една от снимките 

Данчо се прибра следобяд и аз успях да изляза по работа сама!!!!!!!!!!! ТЕ са спали през цялото време 
И почивайте тази вечер, че утре е голям ден