Отговори
# 480
Ох, Поли разсмя ме най- сърдечно! Особенно предпоследното изречение
Абе и мъж е на твоето мнение ама знам. Ли...
А какво алое си пила ,става ли за деца?
Или, как се оправям - трудно, ама какво да правиш...НИя и тя един характер.ей това дете не се кефи ( каткто беше Ади) на разходки. Ей днес излизаме след като яде може би един час, и рев та рев, не издържах и я прибрах. Метнах я в леглото па си заспа детето..не е уличница  Joy

Умирам от глад, имам тук едно изостанало тайландско от вчера и му се меткам веднага и после по леглата, че утре в 5.30 трябва да ставам да правя стоте закуски на Ади   Grinning

# 481
Maris, не знам какво да ти кажа, освен, че и Лилия не е от най-напредналите. На срещата в училището казах на госпожите, че знам, някои деца могат вече да четат, аз съм щастлива само от това, че детето ходи с радост там и всичко над това е добре дошло  Peace
Ние залуднахме с нея тия дни, има запек , реве, пищи, боли я дупето ... ooooh! Оня ден имаше малко успех, болеше я зверски обаче и сега не ще да припари до тоалетната ..Снощи я заведохме в Бърза помощ, добре, че тука се съдят за щяло и нещяло и не ме овикаха, но и сестрата, и лекарката щяха да ме убият с поглед. Това пък мойто, толкова да обича да ходи на доктор, като легна да я прегледат, цялата засия и се разля от усмивки и любезности. Викам й," Сега що не пищиш ?"  ooooh!
А срещата мина блестящо ( 4 часа  Shocked). Мениджърът ми се изложи пред чов. ресурси, половината му данни бяха грешни, а  прогнозирания бюджет съвсем. Имаме 70 %  !!!! ръст на печалбата спрямо миналата година. Ръстът  в заплатата ми обаче е мижав, не съм доволна и това стана ясно.
Хайде, леки дни и ако се загубя, да знаете , че съм се гръмнала  Mr. Green

# 482
Марисче,  http://www.flp.bg/bg/Begin_bg.htm 
Svetlili аз много щях да се стресна , дано скоро мине, а разбра ли се от какво е този тежък запек  newsm78

# 483
Здравейте момичета   bouquet ,бих искала да се включа при вас.Моята Даяна също е септемврийче -на 29ти е родена.

# 484

Ехоооо Здравейтееее,

Добре дошла Уго   bouquet

Един въпрос да задам - Вероника се опитва да кашля, ама много странна работа, изкашля се един път , много дълбока кашлица и после няколко часа нищо. После пак така - отново много дълбока кашлица и после пак нищо. Какво се дава, сещам се единствено за мед. Чай. Няма Т, не е отпаднала, нищо друго  newsm78

# 485
Поли- при нас е точно същата ситуация в момента. В Четвъртък сутринта Иво се изкашля зверски, еднократно, точно когато се обувахме за градината. Реших да не рискувам, заведох го да му вземем пижамата и кърпата( сестрата преглеждаше на входа, накарах я да му погледне гърлото, не беше червено), после през аптеката за Умкалор. Вкъщи имам и Тусавит сироп. От тогава е така- през няколко часа се изкашля силно, влажна кашлица, но нищо друго няма. Не знам какво е това чудо, но предпочитам тази седмица да го задържа вкъщи, не ми се рискува тази никаква кашлица да се превърне в нещо по-сериозно. Давам Умкалор-а и се надявам да подейства. За първи път го ползвам.

До сега бяхме навън, направихме хубав бой със снежни топки. От утре както го дават да скове яко студ, няма да има разходки.

Уго- здравей  Simple Smile

Svetlili - от какво този запек? Дано мине бързо  Praynig

Гледам, че си говорите за учене, напредналост....Иво съм го оставила сам да диктува темпото. Вкъщи имаме игри с букви, игри с цифри, на английски, на български. Когато сам прояви желание, се занимаваме. Но не го пришпорвам. Има време за всичко, това е моето мнение. Не ми е зор нито да знае на 5г да брои до 100, нито да може да чете и пише- ще се научи, когато му дойде времето. Знае си буквата, моята, на баща му, брои до към 30 без грешка,  има добър слух и научава разни римувани приказки наизуст, но това всичкото е по негово собствено желание и темпо. С концентрацията има известни проблеми ми съобщават от градината, но не ми лягат много на сърцето- та това е дете на 5 години, как да се концентрира за повече от 10 минути върху  някакъв урок.  Виж, ако е за игра с конструктор, няма проблеми- и по половин час може да не вдигне глава от строежа Laughing Та така......през просото го раздаваме малко, но не ми пука- детето ми е доволно и се чувства спокоен.

# 486
За ученето-брои до 10 на 3 езика,сега прояви желание на учи и до 20 .Свалила съм и детски песнички на телефона-понеже не знам защо,но ако аз седна да я уча отказва да запаметява. Thinking ,а така за 3 дена научи почти без грешка 4 -5 от тях.Говори 2 езика,сега учи и английски в предучилищната започнах да учат 2 азбуки,а аз в къщи я уча на кирилица.

# 487
На нас ни олекна ( буквално  Laughing). Все пак ще настоявам в понеделник за изследвания , това не е нормално  Praynig
Уго, добре дошла ! Я разкажи повече , къде сте и т. н.  Hug

# 488
Мечо,много добре си описала кашлицата  Peace май и аз ще я задържа тази седмица и ще ходим на разходки сами и в квартала  Peace
Svetlili радвам се да чуя, че Лили е по-добре, а дано изследванията покажат защо е станало ?

# 489
  • Sofia
Светли, аз нали съм по "храненето", та силно се притесних от тази ситуация при Лилето - храни лис е редовно, пие ли вода, приема ли достатъчно фибри, сеща лис е да ходи (Габи, ако се отплесне в игра, забравя и аз напомням)... Дано скоро имаш проблясък в работата  Hug
За ученето - и аз като Мечи - хич не си го слагам на сърцето. Знае някои неща, които аз не знам (увлича се да гледа National Geographic)
Сега е малко сополив и си го държа в къщи - само някой грип ми трябва  Stop
Поли, от Коластрата има и доволни, и такива, които не са видели никакъв ефект (Олга даваше на Дианка, може да се включи). Скъпичка е  Money
Уго, добре дошла   bouquet
Мариско, тия женските...  ooooh! Joy Мъж ми вика - нали искаше момиче  Wink
Докато започна да пиша, тя се събуди и сега ми виси на ръката, та ще мина пак в читателски режим  Hug

# 490

Уго, добре дошла ! Я разкажи повече , къде сте и т. н.  Hug

Мерси   bouquet . Живея в Сирия ,освен Диди имам и 2 по-големи момичета на 16 и 14.
Само да попитам за сравнение- понеже сред тукашните деца дребната върви висока,колко см и кг са вашите деца ?Даяна е 117 см и 20 кг.

# 491
Здравейте, и аз съм мама на септемврийче Рая - 16.09.2005 г
тя е около 105 см и 15 кг, но е "втора" в групата /отзад напред/, приятелката и е по-дребна от нея, защото "тя съвсем нищо не яде", каквото и да значи това след като знам колко злояда е Рая.

# 492
Здрасти,  Peporaia .

Уго- Ивайло няма да е голям критерий, защото е абсолютен клечо, не е мръднал на кила от 2 години, само на ръст. 112см е някъде и около 18кг.

# 493
  • Sofia
Привет

Peporaia, Уго, добре дошли  Hug
Рали е дребчо и е 107см, 16кг.
Марис, Ани, сега вече разбрахте за какво става дума  Mr. Green
Емо е доста самостоятелен, на моменти не знам в коя стая е изпълзял. Търси ме като има физиологична нужда - спане, ядене, миене  Joy обаче пък е такава беля  Mr. Green всичко трябва да изчопли, изкорми и потроши. Изобщо много са различни с Рали...
За ученето, Рали си е ученолюбива. Вече чете и то главно сама се упражнява с разните книжки наоколо и надписите навън. Буквите са й страст, тя на 2г вече ги знаеше някои. Цифрите не я влечат изобщо. На възраста на Емо вече разбираше доста повече и казваше по нещо съзнателно. Емо е пък по-развит двигателно.

# 494

Аз да си сложа кафето, пък дано повече хора "пийнат" Simple Smile

Аз ще се включа само с килограмите - 19, а височината - около 107-8 (не съм я мерила скоро).

Peporaia Добре дошла   bouquet

Или браво на Раличка  Heart Eyes

Ох, хич не обичам зимата и студеното cold А така ми се иска да я изведа навън, на въздух, да тича и да прави снежни топки. Само като си представя как ще се скова като излезем...срамота Blush
Не, че е станала, че да я водя където и да е, но все ще стане  Joy

Марсичеееее, завиждам ти мила за климата  ooooh!

Хайде успешна седмица на всички   bouquet  bouquet  bouquet

п.с Премерих я - 115 см Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:41 от pipiole

Общи условия

Активация на акаунт