Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 027
  • 747
  •   2
Отговори
# 165
Guess Who ти си безценен потребител   bouquet Палор-а е 5 лева и нещо за 750 грама, има за бяло и за цветно Peace

# 166
  • София
Темата е много полезна   bouquet
Доскоро ползвах омекотител Vernel, миришеше много хубаво, но беше гъст и не се отмиваше добре от отделението в пералнята.
В неделя купих прах и омекотител Сано от Халите и съм очарована.

# 167
Здравейте момичета Hug Искам да попитам,някой купувал ли е от DM праха за пране  на самата марка,че се колебая дали да заложа на него,нали е немски,иска ми се да вярвам,че е добър!

# 168
Знам че не е за тук ама,
 има много професионалисти като дедо гес и др.
 Искам помощ , моля как да премахна вече натрупан варовик/котлен камък в пералня.... има в чекмеджето там горе долу го позачегъртах с шпакла ,но като го изтеглих цялото отвътре докъдето виждам е бяло на буци стъргах с ръка въоражена с нож но не се маха много много
Купих от Пикадили КЛАРО в барабана за перални 1 цикъл на 95 С , без видим резулта Cry
Пробвах с 50гр.лимонена киселина в чекмеджето 1 цикъл 95С .цък. Naughty
Пръсках с ЦИЛИТ за котлен камък.....
Сега какво ?

# 169
Вивалди, с оцет пробва ли?

И да питам за бебешкия Пурлан.Наблюдения някакви?  Thinking

# 170
Опитвала съм много марки прах за пране, но определено мога да кажа, че за мен Persil е най-добрия. Харесва ми повече дори и от Ariel.
Относно омекотителите- доволна съм от Semana. Amethyst Seduction мирише страхотно!

# 171
  • Варна
И да питам за бебешкия Пурлан.Наблюдения някакви?  Thinking
На мен лично ми харесва, мирише хубаво, а и изпира добре, ако критерий може да са бебешките дрешки. Ползвам прахообразния в кутия.  Peace

# 172
  • София
Взех си прах Бинго за цветно с промоция омекотител Бинго с бебето, но още не съм го пробвала.
Днес пък намерих едно магазинче за немски препарати, но повечето бяха течни - Ленор, Ариел, такива работи.

# 173
Взех си прах Бинго за цветно с промоция омекотител Бинго с бебето, но още не съм го пробвала.
Днес пък намерих едно магазинче за немски препарати, но повечето бяха течни - Ленор, Ариел, такива работи.
Вчера и аз си взех тая промоция на Бингото,като че ли ми хареса как пере,ама омекотителя  Sick Не знам защо толкова го хвалят,мнооого,ама мноого твърди ми станаха дрешките,хич не омекотява  Crossing Arms

# 174
Половинката ми носи от Германия  течен Ариел за цветно и бяло, използвах го докато бях бременна, но сега ми се повдига от миризмата. Иначе пере добре. Сега съм на Персил. Пак от там. Омекотител  - за момента залагам на Ленор отново немски - имат разлика с тези тук.

# 175
Здравейте на всички!
Ето ме отново.  bouquet Известно време ме нямаше и поздравявам Дедо ,че поддържа темите.Не мога толкова бързо да наваксам с инфото,но ще попрочета.Все още си пера и омекотявм дрехите със сано,но реших да разнообразя с вайзер райс мегаперлс-универсалния на гранули.Чудесен!"Малко" по-скъп сьс същия ефект.Направи ми впечатление,че се пени доста.Незнам, сигурно съм свикнала да гледам по малко пяна в пералнята-да не казвам хич.Обаче пере добре и бяли и чветни без да уврежда цветовете.За всеки случай слагам и цвето улавяща кърпичка.

# 176
  • София
Да се оплача - белия Медикс омекотител не мирише на нищо, като изсъхнат дрехите. Все едно не съм слагала.

# 177
  • Варна
Да се оплача - белия Медикс омекотител не мирише на нищо, като изсъхнат дрехите. Все едно не съм слагала.
Бих казал същото и за златния.

# 178
Останах без препарат задетските дрешки прах няколко пъти със сапунените орехчета,та имам 2 блузки,които имат петна.Лошото е че са минали и през сушилнята,та сега не знам длаи ще им се махнат петната.За това пък изпратих съпружието да ми купи препарат и той се върна с Felce Azzura.Били му го много похвалили и нямали Персил сензитив.Цената е 13 лв за 3 литра (?!).
Иначе хубаво мирише.

# 179
Вчера купих Persil Cold Plus и два омекотителя-Semana Innocence и Lenor Aromotherapy Microcapsules(тъмно син).
Много съм капризна на тема прахове и миризми.Трудно си улучвам нещо,което толкова да ми хареса,че да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт