Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
За мен като омекотител Ленор /черния/ си е абселютният връх иначе взимам течния рекс

# 181
  • София
Останах без препарат задетските дрешки прах няколко пъти със сапунените орехчета,та имам 2 блузки,които имат петна.Лошото е че са минали и през сушилнята,та сега не знам длаи ще им се махнат петната.За това пък изпратих съпружието да ми купи препарат и той се върна с Felce Azzura.Били му го много похвалили и нямали Персил сензитив.Цената е 13 лв за 3 литра (?!).
Иначе хубаво мирише.

Здравей,ползва ли вече Фолче Азурата-моля те сподели впечетленията си   bouquetИ аз мисля да го търся newsm78 От къде го е купил съпруга ти?

# 182
Останах без препарат задетските дрешки прах няколко пъти със сапунените орехчета,та имам 2 блузки,които имат петна.Лошото е че са минали и през сушилнята,та сега не знам длаи ще им се махнат петната.За това пък изпратих съпружието да ми купи препарат и той се върна с Felce Azzura.Били му го много похвалили и нямали Персил сензитив.Цената е 13 лв за 3 литра (?!).
Иначе хубаво мирише.

Здравей,ползва ли вече Фолче Азурата-моля те сподели впечетленията си   bouquetИ аз мисля да го търся newsm78 От къде го е купил съпруга ти?

О,да,ползвах го,но не съм споделяла,защото не срещнах интерес в темата.Страхотен ми се струва.Изпра дори петната,които бях прала и сушила вече няколко пъти.Миризмата е също супер-жалко,че след сушилнята нищо не остава. Simple Smile
Като качество бих го поставила спокойно до Персила,даже до Ариела,който не е за чувствителна кожа.Сега ще дебна и дали каката няма да се обрине отново.
Ами купил го е от същия сайт,който пуснах-Техномикс.Магазинът (той е магазин за техника,но има и препарати) се намира в София на Симеоновско шосе.Всъщност там има и магазин и склад-в двете цената е една и съща.

# 183
  • София
Иначе хубаво мирише.

Здравей,ползва ли вече Фолче Азурата-моля те сподели впечетленията си   bouquetИ аз мисля да го търся newsm78 От къде го е купил съпруга ти?

О,да,ползвах го,но не съм споделяла,защото не срещнах интерес в темата.Страхотен ми се струва.Изпра дори петната,които бях прала и сушила вече няколко пъти.Миризмата е също супер-жалко,че след сушилнята нищо не остава. Simple Smile
Като качество бих го поставила спокойно до Персила,даже до Ариела,който не е за чувствителна кожа.Сега ще дебна и дали каката няма да се обрине отново.
Ами купил го е от същия сайт,който пуснах-Техномикс.Магазинът (той е магазин за техника,но има и препарати) се намира в София на Симеоновско шосе.Всъщност там има и магазин и склад-в двете цената е една и съща.

Много ти благодаря   bouquet Ще го пробвам и аз и дори мисля да си взема и същия омекотител-дано да е по-дълготраен аромата  Laughing

# 184
Някой имали впечатления вече от праховете които са собствена марка на LIDAL

# 185
Интересувам се ако някой е ползвал праховете в Лидл,моля да сподели!

# 186
  • Den Haag
Моля препоръчайте ми хубав течен прах за цветно пране, до сега съм използвала течен Персил, Савекс(не ми хареса) и  последно ползвах бомбичките на Ариел за цветно.
За омекотителите съм доволна от Бинго-зелено, но ми се ще и него да сменя,Ленорите са ми умръзнали, не ги харесвам вече  Naughty

Друго да попитам, до скоро все перях цветните дрехи на 40градуса, но една приятелка ми каза да ги пера на 60градуса,нищо че на някои пише на етикета да се пере на 40градуса, по-добре се изпирали. Това дали е така? Thinking

# 187
Най-доволна останах от омекотителите на Малиция /купувам ги от Билла/ - хем са евтини, хем са с дълготраен аромат. Течният Персил за бяло пране също ми харесва как изпира и става за деца.

# 188
Моля препоръчайте ми хубав течен прах за цветно пране, до сега съм използвала течен Персил, Савекс(не ми хареса) и  последно ползвах бомбичките на Ариел за цветно.
За омекотителите съм доволна от Бинго-зелено, но ми се ще и него да сменя,Ленорите са ми умръзнали, не ги харесвам вече  Naughty

Друго да попитам, до скоро все перях цветните дрехи на 40градуса, но една приятелка ми каза да ги пера на 60градуса,нищо че на някои пише на етикета да се пере на 40градуса, по-добре се изпирали. Това дали е така? Thinking

Намери си магазинче, което зарежда стоки от паралелния внос и ще си харесаш нещо - и гел за пране, и омекотител.

Цветни дрехи, на които изрично е указано да се перат на 40 градуса, се перат на толкова. Нали не искаш да си съсипеш прането?
С качествен, т.е. перящ препарат, прането ще е чисто, когато се спазват инструкциите на етикета на дрехата и съобразена програма на пералнята.

# 189
  • Den Haag

Намери си магазинче, което зарежда стоки от паралелния внос и ще си харесаш нещо - и гел за пране, и омекотител.

Цветни дрехи, на които изрично е указано да се перат на 40 градуса, се перат на толкова. Нали не искаш да си съсипеш прането?
С качествен, т.е. перящ препарат, прането ще е чисто, когато се спазват инструкциите на етикета на дрехата и съобразена програма на пералнята.

А какъв е този паралелен внос и как мога да разпозная тези стоки? Embarassed

# 190
Омекотителите в лидл са добри ,майка ми си купуваше години наред и прането и ухаеше страхотно , каза че си взимала най евтиният наливен някакъв / за Атина става въпрос /  .
Ще я попитам довечера като се върне от работа иу за праховете - навярно ще са поне сходни ако не еднакви  Peace

# 191
  • Бургас
Момичета, само ви шпионирах, но не мога да не се включа с въпрос.Каква е разликата между ПЕРСИЛ мегаперли и прах?Много съм доволна от мегаперлите/немски/, а немски прах пресил не съм ползвала.
И въпрос към живеещите в Бургас- на Републиканска близо до пресечката с Гурко скоро откриха магазин за козметика в който продават и перилни препарати от Германия и Австрия.Пазарувал ли е някой от там?И ползвали ли сте перилни с марка AS? Там има такива, а ги виждам за първи път.

# 192
Момичета, само ви шпионирах, но не мога да не се включа с въпрос.Каква е разликата между ПЕРСИЛ мегаперли и прах?Много съм доволна от мегаперлите/немски/, а немски прах пресил не съм ползвала.
И въпрос към живеещите в Бургас- на Републиканска близо до пресечката с Гурко скоро откриха магазин за козметика в който продават и перилни препарати от Германия и Австрия.Пазарувал ли е някой от там?И ползвали ли сте перилни с марка AS? Там има такива, а ги виждам за първи път.

Разликата между праха и мегаперлите е в концентрацията на продукта и в начина на производство. Прахът се произвежда чрез процес, наречен "агломерация" и средна доза в момента е 135 мл, равни на 80 грама. Мегаперлите се произвеждат чрез екструдиране и средната доза е 85 мл, равни на 67,5 грама. Така че мегаперлите са суперкомпактен гранулиран перилен препарат. Малко по-скъпи са от праха, но като качество са еднакви.

В този магазин само съм влизала да разглеждам, но нямаше много богат избор.
AS е собствена марка на немската верига дрогерии Шеклер (Schlecker). Според мен не си струва, но ако си любопитна, можеш да ги пробваш.

# 193
  • Бургас
Явно и ти като мен си нощна птица Wink
Благодаря ти много за бързия отговор! Ти си един от най-компетентните потребители във форума/наред с Дедо и Soursherry/ и щом казваш, че персил прах ще пере като мегаперлите веднага ти се доверявам!Въпросът ми е породен от факта,че на магазинчето до пазара нямаше  персил мегаперли.
Още веднъж ти благодаря!

# 194
  • Den Haag
И аз да попитам живеещите от Бургас, има ли по центъра някъде магазин в който да продават хубави прахове и омекотители?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт