Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 859
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе, България
Аз днес се сдобих със Сано сензитив прах, с който да пера бебешките работи. Води се някакъв супер концентрат, препоръчаната доза за 5 кг пране е 36 гр. прах. Опаковката е 1,25 кг, а цената съответно - 13,99 лв. Досега използвах немски dalli, течен, и бях склонна пак същия да взема, но снощи пазарувах онлайн и, когато видях, че предлагат Сано, автоматично го добавих в кошницата. Щях да поръчам течен, но ме възпря цената - 19 лв без една стотинка. Дано изпира мизерийките и да освежава добре дрешките, когато пусна пералня с него, ще пиша.

# 361
Много скъпо си платила за Сано. Обикновено е около 10-тина лева.
Много фосфати съдържа Confused.

# 362
  • При децата ми

Фосфати ли, Rolling Eyesпък в една тема тук го препоръчваха, като безвреден, особенно за бебета!? Thinking
Какво ще кажете за марката "Фрош"? Ползвала съм верото им и останах много доволна!

# 363
  • Русе, България

За фосфатите - така е. Но не потърсих предварително нищо за състава му и едва вчера, като го разглеждах, видях, че пише под 30%, а то май на никой прах за пране не са над трийсет. Иначе, ако цената обикновено е около 10 лв, явно съм се минала. baby_neutral Все още не съм прала с него. Дали-то, което досега ползвах (течно), струваше 9 лв за 20 пранета.

# 364
Аз пера с един френски с едно зелено дърво и бебе на него,био гел е.Много съм доволна ,но не го намирам вече,някой да знае нещо.......

# 365
За фосфатите - така е. Но не потърсих предварително нищо за състава му и едва вчера, като го разглеждах, видях, че пише под 30%, а то май на никой прах за пране не са над трийсет. Иначе, ако цената обикновено е около 10 лв, явно съм се минала. baby_neutral Все още не съм прала с него. Дали-то, което досега ползвах (течно), струваше 9 лв за 20 пранета.

На моята опаковка Сано пише над 30% фосфати.
На някои прахове фосфатите са над 30%, но ако съдържат и други билдъри може да са 5-15% и под 5%.

# 366
Пижамка,нали си ми градска пиши ми ЛС - има 2-3 магазина, в които цените са по евтини да ти обясня къде се намират ако не ги знаеш. Аз също ползвах Сано Сензитив, но не съм доволна нито как пере, нито пък как мирише, а уж много го хвалеха, за фосфатите да не говорим. Супер съм доволна от течният Диксан, пера и на бебо нещата с него, днес си взех течен Корал за цветно, понеже Диксана ми свърши, а нямаха наличност, но и той е хубав. На КАрфур имаше хубава промоция на Омо даже с подарък топка, но сега забравих цената , още обаче не съм го почвала. Накупила съм си толкова прахове и аз ще експериментирам сега  Sunglasses

# 367
Тез топки на Омото ги сънувам вече Laughing
Прахте, прахте, а една топка не ми скрихте?

# 368
Тез топки на Омото ги сънувам вече Laughing
Прахте, прахте, а една топка не ми скрихте?

Ако имаш мерак ще ти я пратя  Laughing

# 369
Мерак - до небето! ама възможностите спадат Mr. Green
По-сериозната - аз ги раздавам на едно детско отборче тук, да играят. Дай я ти някъде на деца около теб, да скачат навън, да се цапат и да перем отново Laughing

# 370
Фосфати ли, Rolling Eyesпък в една тема тук го препоръчваха, като безвреден, особенно за бебета!? Thinking
Какво ще кажете за марката "Фрош"? Ползвала съм верото им и останах много доволна!

Безвреден е вероятно за кожата на бебето, но не и за водите, които замърсява. А това е от значение - нали?

Фрош - верото им е хубаво. Омекотителите, праховете и течните препарати за пране са зле. Мое мнение.

# 371
Момичета, извинявайте, но дали има отделна тема за пералните- аз не намирам Rolling Eyes
Искам да питам нещо, а не искам да пускам цяла тема!
Благодаря ви! Hug

# 372
 Да  похваля   един  омекотител -  Ленор  Цвят   череша /  немски,  разбира  се/ .  Най  сетне  се осмелих  да  ползвам  друго  освен   син   ленор  и  син  софтлан  Simple Smile По  отношение   на   ароматите  съм  много  консервативна  Embarassed

# 373
  • Варна
Момичета, извинявайте, но дали има отделна тема за пералните- аз не намирам Rolling Eyes

Евентуално тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448657.0

# 374

Евентуално тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448657.0
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт