Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Като стана дума за сушилня,моята беше хиядарка преди 4години,но вече пускам само чаршафи в нея.
Имам много дрехи с финтифлюшки,дантелки и брокатче тук-там и ме е страх от топлинната обработка да не стане мазало.
На мъжа ми фанелките определено дадоха фира по-бързо от тези,които си ги простирам.
Освен това,"гълта" и омекотител,дрехите като ги извадя в повечето случаи са все едно са прани само с прах,или ако се усеща е доста по-слабо,отколкото при простираните.

Може пък да и е време за смяна,знам ли...

# 601
  • София
След дълги колебания си купих от Кауфланд полския прах Е Sensitive Biatego - 6лв за 2 кг, одобрен от техния център за детско здраве.
Вчера изпрах и докладвам - пере добре /не мога да кажа за петна/, мирише приятно.

# 602
  • София
 Дилянка, и аз го харесах много този прах, но последния път не можах да го открия около нас и взех ОМО. Ако го мерна някъде пак или имам ходене до Кауфланд, определено пак ще си го купя. Много приятен аромат има и изпира чудесно. Peace

# 603
Имам един въпрос,как да почистя отделението за омекотител,вътре незнам защо се събира вода,затлачили са се разни омекотители,като я пускам с отложен старт те като,че ли засъхват вътре и се наслоява по стените,ох дано сте ме разбрали,как го обясних.... Rolling Eyes

# 604
  • София
Чекмедженцето се вади по принцип и може да се измие.

# 605
Вади се с издърпване и това трябва да е указано в упътването на машината.
Аз моето най-редовно го вадя и измивам, защото се затлачва от прах и омекотители.

bebeshorche, бях поръчала на Дядо Коледа. Но явно не съм слушала толкова и ме изненада с новичък автомобил. Та сега се мъча с купищата пране Wink.
Харесала съм и аз Миле. Врънкам съпругът ми, но отдалече го подготвям за другата зима, че много ще му стане.

# 606
Да,четох упътването и въпреки това с триста зора го измъкнах,едва не го счупих и го измих най-накрая Laughing

# 607
  • Бургас
И на моята пералня много трудно се вади чекмеджето/правя сравнение със старата/.
Нещо ми прави впечатление ,че ОМО то изчезва.Дано не съм права.

# 608
Ваничките на Аристон се вадят първо с леко повдигане и след това с леко издърпване.

Омо не се зарежда в Пикадили Сити Център от поне 2 месеца Tired.

# 609
В бургаския Карфур има ОМО от всички килограми по много. Вероятно ще изчистят тази партида и повече няма да пуснат.

# 610
От къде тази информация че ще изчезва ОМО! Не ме плашете че ще се запася!

# 611
Омо-то, което коментирате къде е произведено? Вчера видях в Т-маркет Омо 2,5кг за 10 лв. Имаше за цветно и за бяло, но пакетите изглеждаха много захабени, все едно са стояли с години по складовете.   Thinking

# 612
Омото, което коментираме, е това:

с разфасовки от 2 кг за 20 пранета, 4 кг за 40 пранета и любимата ми 6 кг за 60 пранета. На самата опаковка не пише къде е произведен праха, но на Sourcherry една продавачка ѝ казала, че е унгарски.

# 613
Благодаря ти Guess Who!Това, което аз видях беше друго. Много по-различно от това. Добре, че не купих.

# 614
  • София
В Пикадили на Стамболийски има заредено ОМО, пълни са рафтовете. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт