Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
   Като стана дума за Метро да ви питам- нали там продават професионални опаковки  прах и омекотител, та те също ли са произведени за нашия пазар или качеството им е по- добро от масово предлаганите?
Купувала съм Ариел от там и не съм никак доволна,нито от омекотителите на Ленор.Гелът на Ариел (гръцки) и омекотител на Ленор (немски) от паралелния внос са доста по-различни продукти.

Доколкото видях капсулите са също на видове според пазара.Едни и същи,но с различна цена (на Ариел) ми казаха,че имали различно качество.Аз не съм ползвала лично.

# 136
Купих си пудрата за петна... newsm78 ми не съм доволнА
http://www.ariel.co.uk/Products/ProductNews/ArielStainRemover.as … -convenient-forms
Охсито на др.Бекман по добре се справя

# 137
Някой по -назад беше питал за ОМО-то... купих го от Пикадили - Сити Център.
Сори за закъснението  Embarassed

# 138
Записвам се и се връщам да ви чета Hug

# 139
  • Варна
Благодаря, че ни информира.  Tired

# 140
  • София
И аз да се разпиша - много съм доволна от омекотител Bingo Soft, чудесен е и мирише много хубаво. За съжаление го намирам само в Kaufland. Някой знае ли други места, където се предлага?

# 141
Благодаря, че ни информира.  Tired

Какво се дразниш? Записвам се в новата тема и съм учтива. Уважавам написаното до тук от на момичетата, защото е ценно и интересно за мен, а твоето е заядлив спам.
Да кажа какво видях днес в Карфур - пуснали са Ариел-течен за 45 пранета с надписи на немски и на българския превод пише произведено от Хенкел. Е, такава глупост не бях виждала Sick

# 142
Какво ще стане ако към праха за бяло добавям сода?

# 143
Какво ще стане ако към праха за бяло добавям сода?

Нищо няма да стане. Защо питаш?

# 144
  • София
Наскоро четох, че така се прави Еко омекотител, но не знам къде, как и колко сода се слага.

# 145
  • софия
Набутах се с един омекотител, който е гъст като ... абе, много гъст. Пералнята не може да си го дръпне от отделението. Мога ли да го разредя с вода, напр. да го ползвам или да го хвърлям  Thinking (хем, четох тук за гъстите омекотители и в магазина съвсем забравих да го отворя Tired)

# 146
Можеш да го ползваш, ако не мирише неприятно. Ако си е променил миризмата или мирише неприятно, това означава, че е замърсен с бактерии или плесени и не може да се ползва.
Та, ако миризмата ти се струва нормална, можеш да го разреждаш с вода и да го ползваш, но не разреждай цялото количество предварително, защото пак ще се сгъсти. Разреждай с гореща вода само количеството, което ще ползваш за конкретното пране (половин или една капачка в повечето случаи).

Моля те, кажи марката. Много зачестиха тези сгъстени омекотители. newsm78

# 147
Купих си пудрата за петна... newsm78 ми не съм доволнА
http://www.ariel.co.uk/Products/ProductNews/ArielStainRemover.as … -convenient-forms
Охсито на др.Бекман по добре се справя

Аз лично си го купих този Ариел от едно квартално магазинче, продават продукти от Гърция и съм супер доволна. Особенно от този за бели дрехи. Махна ми петно от кръв.

# 148
Аз лично си го купих този Ариел от едно квартално магазинче, продават продукти от Гърция и съм супер доволна. Особенно от този за бели дрехи. Махна ми петно от кръв.

Петната от кръв не са особено предизвикателство дори и за съвсем обикновен прах за пране.
Поне според мен.
Защото моите критерии за по-хард Wink.

# 149
Абе има някои "съвсем обикновени прахове", които не се справят и с петна от кръв. Да не споменавам имена, че вече станах прословута. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт