Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 820
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Пиши, пиши.
Няма лошо Peace.

# 151
Аз лично си го купих този Ариел от едно квартално магазинче, продават продукти от Гърция и съм супер доволна. Особенно от този за бели дрехи. Махна ми петно от кръв.

Петната от кръв не са особено предизвикателство дори и за съвсем обикновен прах за пране.
Поне според мен.
Защото моите критерии за по-хард Wink.

Ами да си призная бялото пера с Первол /за бяло/ и не се справя с никакви петна, да не казвам, че трудно се справя и само с изпирането. Повече от много разочарована съм от Первол-а. Използвам и розовия за вълнени дрехи и съм доволна, но от този за бяло съм разочарована.

# 152
  • Пловдив
Добре, че прочетох за сгъстените омекотители  ooooh!
Мъжът ми купил един, който освен че е гъст, стои някак на парцали  ooooh!
А и явно наистина е развален, понеже дразни кожата...

# 153
  • софия
Guess Who,   bouquet
Кушелвайх (зелен) е омекотителят. От магазинче за паралелен внос. Миризмата не е променена, но отвън има залепено купонче за някаква промоция. С такова купонче бях купувала омекотител пролетта или лятото. Нещо леко ми просветна в магазина, но не обърнах внимание. Карай! Ще пробвам да го разреждам, че много ми харесва как мирише.

# 154
Да, изводът е, че трябва човек да внимава какво купува. Ето, например, аз, дето уж все много гледам, вчера се набутах с един датски Персил, викам си: а, нещо ново за проба, пък и евтинко. Като го гледаш така - кутията длъгнеста като немските, но с друг дизайн, шрифтът на логото - като немския, а то какво се оказа: в Дания Персил не само, че не се произвежда от Хенкел, ами е и икономичен клас на някаква тяхна си компания (премиум класа е Bio-Tex, ако сте чували). Изпитах силно разочарование, още повече, че е за 50 пранета. Като му погледнах състава - едва ли ще става и за чеп на бъчва, ама пусто, нямаме вода в Бургас днес и утре, и не мога да го пробвам. И сега, ако не пере хубаво, а то ще е точно така, какво да го правя?

# 155
  • Пловдив
Мдааа... Трябва да се внимава, явно особено с промоциите.
Вчера взех от DM на промоция Первол+Силан за 9 лв. , но въобще не ми хрумна да ги огледам  Rolling Eyes

# 156
Гледайте, сестри, гледайте, но и виждайте!  Laughing

# 157
И сега, ако не пере хубаво, а то ще е точно така, какво да го правя?

Харижи на приятел.
Аз така правя, когато не ми допадне препарат. И около мен винаги има доволни.

И все пак - дано да ви пуснат по-бързо водата и да го пробваш.
Пиши после как е Simple Smile.

# 158
  • Пловдив
Нямането на вода за маниак на перилни препарати е голямо наказание  Wink

# 159
Прахът ми свършва и се колебая а цветно пране кой да взема-бинго или омо ? newsm78 Кой е по-добрия ?

# 160
Омо е по-добър разбира се, но ще ти избели цветните. По-добре си вземи Омо, ако намериш, но го ползвай за бяло, въпрки че се води универсален  Peace

# 161
И сега, ако не пере хубаво, а то ще е точно така, какво да го правя?

Харижи на приятел.
Аз така правя, когато не ми допадне препарат. И около мен винаги има доволни.

И все пак - дано да ви пуснат по-бързо водата и да го пробваш.
Пиши после как е Simple Smile.

Аз харизвам на свекървата. Wink
Сори за оффа,ма гледам английските гросърита и не виждам детски прахове,които да са сензитив.Има разни Био прахове.Те същата работа ли вършат?Питам,защото голямата щерка е алергична и пак почна да се обрива,та пак се търси виновника...

# 162
Bio са с ензими, non-bio са без ензими. Последните уж са за чувствителна кожа.
Fairy Non-Bio е бебешки и детски прах. Има прах, таблети, гел и гел-капсули.

Ето снимки

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 14:32 от Guess Who

# 163
Дедо, Guess Who кислородната добавка за бяло пране на марката Pallor дали е хубава (в една кофичка от типа на Вениш)?

# 164
Дедо, Guess Who кислородната добавка за бяло пране на марката Pallor дали е хубава (в една кофичка от типа на Вениш)?

Pallor е собствена марка на магазини Пени. Не виждам защо да не е хубава. Но все пак като собствена марка не очаквай чудеса.
Сега, Палор не съм ползвала, защото в Бургас няма Пени. Но съм ползвала такъв продукт в кофичка на дрогерии dm и бях доволна докато не ѝ вдигнаха цената (стана близо 7 лева за 0,500 кг). Споменавам го, защото производителят и на двете "частни марки" е един. Колко пари е този Палор.

Общи условия

Активация на акаунт