Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 106
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Жалко.
Мерси,Sourcherry Simple Smile

# 541
И аз се шегувах и мога да кажа, че съм щастлива от общуването си с хора, с чувство за хумор! Flutter А един прах за пране, било то течен и с омекотител Rolling Eyes, никога, ама никога не може да бъде основание за моето щастие или не дай боже - нещастие! Peace Изобщо не съм казала, че коментарът ти не ми харесва! Напротив, приех го с нужната доза смях.  Laughing
Весел ден! И не се стягай толкова от 2 реда, казани на шега Simple Smile Peace Peace Peace Heart Eyes

В момента съм с 38 градуса температура и съм толкова отпусната, че не можеш да си представиш колко.  Laughing
Съжалявам, ако постингът ми "звучи" остро, но всичко е написано съвсем неутрално. Останах с впечатление, че не хареса коментара ми, затова се извиних. Може да нямам чуство за хумор, но не се сърдя за щяло и не щяло, защото не сме тук за да се сърдим и засягаме.
Една добра покупка, която отговаря на очакванията и изискванията ти, може да бъде основание за щастие и задоволство. Радвам се, че с този продукт е станало така.

# 542
  • Бургас
В момента съм с 38 градуса температура и съм толкова отпусната, че не можеш да си представиш колко.  Laughing
Съжалявам, ако постингът ми "звучи" остро, но всичко е написано съвсем неутрално. Останах с впечатление, че не хареса коментара ми, затова се извиних. Може да нямам чуство за хумор, но не се сърдя за щяло и не щяло, защото не сме тук за да се сърдим и засягаме.
Една добра покупка, която отговаря на очакванията и изискванията ти, може да бъде основание за щастие и задоволство. Радвам се, че с този продукт е станало така.
Една покупка може да е повод за щастие, но перилните препарати за мен не са в тази група! Simple Smile А на теб пожелавам скоро да оздравееш! Имах най-добри чувства като писах всичко!  Peace

# 543
Гес, скорошно оздравяване Hug!

# 544
  • София
Знам, че е глупаво и дразнещо, но се включвам, че ще ми е по-лесно да ви следя така.

Сигурно многократно е обсъждано, но какъв препарат ще ми препоръчате за бебешки дрешки? Хем да пере добре, хем да е максимално щадящ и безвреден. Първия път използвах Тео-то и нямах оплаквания, даже сега се замислих за течния вариант (нали не съдържа фосфати), но не съм решила окончателно.
А от този някой има ли впечатления? Аз за първи път го виждам.

# 545
  • плевен
Аз пера от 2-3 месеца с италиянски Диксан и съм много доволна.На детето дрешките също пера с него или с Тайд.Преди му купувах Тео,но защо ми се струва че доста избелва цветовете.

# 546
Преди му купувах Тео,но защо ми се струва че доста избелва цветовете.

Избелва и захабява,аз за това го спрях.

# 547
пробвай персил сенситив от паралелния внос ,за бебета е идеален,дано ти хареса.

# 548
Да похваля капсулите на Апта.Пробвах ги без омекотител,дрехите ухаят силно и са мекички.

# 549
  • София
Моля, препоръчайте магазин с перилни препарати паралелен внос в западните квартали- Света Троица, Банишора или Люлин, че ми писна да си давам парите за боклуци.  Hug

# 550
Пробвали ли сте някой от перилните препарати от "Лидл" ?
В момента има промо на омекотител,но на мирис не ми допадна.

# 551
Пробвах омекотител - пълен и тотален боклук. Нито омекотява, нито ароматизира.
От темата "За Лидл" попрочетох, че масово плюят праха и гела за пране Формил.
Не бих пробвала Stop.

# 552
aз съм купувала от гръцкия Лидл прахове и гелове Formil и таблетки W5, пълен боклук в сравнение с другите. От тукашния не смея, защото може да са по-зле даже.

# 553
Благодаря ! Няма да пробвам,аман от боклуци !
Ще ви бъда благодарна , ако ми посочите магазини с паралелен внос !
Свършва ми турският прах /всеки турски прах е по-хубав от широко рекламираните у нас/
и съм в чуденка !

# 554
Който не е пробвал на Сано Максима синия омекотител,трябва да се поправи.
Ухае много хубаво.Няма сладко,само на сапун.

И на Апта прасковения също е много добър.

Сефтосах и гел Ариел,той няма нужда от омекотител.Всичко си прави сам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт