Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Как съм я изтървала тази тема  Wink
За протокола - от около година пера със синия Корал, а омекотителя е белия Сано  Максима.
За мен това са едни от добрите ми попадения, но ще следя за мнения и впечатления и за други препарати Peace

# 556
Най-вероятно съм изтървала, за което се извинявам, но някакви впечатления и мнения за Медикс сензитив гел? (бебешкия)

# 557
Най-вероятно съм изтървала, за което се извинявам, но някакви впечатления и мнения за Медикс сензитив гел? (бебешкия)

Аз го пробвах. Изумително е, но ми хареса. Пере добре, хубаво мирише.

# 558
Миналата седмица купих от Билла на промоция ELIESE за бяло, много свежо и чисто се получи Grinning.До сега бях само на Ариел.

# 559
Медикс сензитив гел и аз купувам от известно време, наистина мирише много приятно и пере.

# 560
Миналата седмица купих от Билла на промоция ELIESE за бяло, много свежо и чисто се получи Grinning.До сега бях само на Ариел.
Аз съм го ползвала,обаче изобщо не останах доволна.Много силно мирише и не пере добре.Засичаше ми дрехите

# 561

Аз го пробвах. Изумително е, но ми хареса. Пере добре, хубаво мирише.

Спечели ме Simple Smile ДАли имат по-голяма опаковка от 1,5 л?
А някакви забележки относно състава?  Фосфати видях, че няма, но другите как са? И за бебето и за природата?

# 562
Мила, не знам откъм състав как е Embarassed. Гес най-добре би могла да напише.
Иначе тубенцето е 1.5L., не съм виждала по-голяма разфасовка, справя се с петна от мазно и кал, без предварително третиране.

# 563
Съставът го няма публикуван никъде, така че съжалявам, но нищо не мога да кажа. Но вашият положителен опит е добър знак.

# 564
Медикс Алвина Сензитив
Състав: 5-15%аниогенни ПАВ, нейогенни ПАВ, по-малко от 5% фосфонати, сапун, аромат, консервант, ензими.

Спечели ме, когато изпра наакани гащи на синковеца, без предварително киснене и третиране. Зловеща проба направих, но се справи и то на кратка програма. И това ме разби.

# 565
Който не е пробвал на Сано Максима синия омекотител,трябва да се поправи.
Ухае много хубаво.Няма сладко,само на сапун.

И на Апта прасковения също е много добър.

Сефтосах и гел Ариел,той няма нужда от омекотител.Всичко си прави сам  Laughing

Пробвала съм- аптата ми е  сладка и  е  нетраен.  Сано  също    се усеща но  само  на мокри  дрехи. По-траен  омекотител  от  Софтлан  не  съм  срещала досега Peace Лично мое мнение

# 566
Откъде си поръчвате Софтлан,Саното го намирам в 2 магазинчета в Младост,но искам да пробвам и Софтлан

# 567
  • Русе, България
Тъкмо със същата питанка идвам и аз! Откъде Софтлан? Бях останала с впечатление, че го има по веригите, но никъде не го намерих. Само паралелен внос ли?

# 568
Само паралелен внос ли?

Да, магазинчета бол.

# 569
Който не е пробвал на Сано Максима синия омекотител,трябва да се поправи.
Ухае много хубаво.Няма сладко,само на сапун.

И на Апта прасковения също е много добър.

Сефтосах и гел Ариел,той няма нужда от омекотител.Всичко си прави сам  Laughing

Пробвала съм- аптата ми е  сладка и  е  нетраен.  Сано  също    се усеща но  само  на мокри  дрехи. По-траен  омекотител  от  Софтлан  не  съм  срещала досега Peace Лично мое мнение

Да,аптата не е толкова силна,колкото бял омекотител Сано,например,но пък той ми е прекалено...
Син Сано ми е идеален.И на мокри и на сухи го усещам идеално.

Софтлан трябва да го пробвам.И Медикс Алвина Сензитив,щом го хвалите.Иначе нямаше да го погледна дори.

Общи условия

Активация на акаунт