Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 065
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм любопитен потребител. Като го пуснаха тоз Медикс, реших ей така да го пробвам.
Защото първият тест с мирисането от тубичката мина при мен.
И ме изуми като качества на изпиране. Не го ползвам често, че имам още 100 бутилчици и тубенца, пликчета и чувалчета и не стигам често до него.

Чакам Гес да се изкаже за състава му. По-нагоре го преписах дословно от опаковката.

# 571
Абе и аз съм любопитна,за това имам цял кашон прахове и омекотители внас Crazy
Но ако не знаех,че Медикс е скоро пуснат,нямаше да си го взема.
Като децата се лепя на всичко ново Laughing

# 572
Медикс сензитив го пробвах вече-  след пране мирише много леко и нежно, на чистичко. Мекички са дрехите ( дали заради алое вера, не знам). Всъщност не знам с каква цел слагат на всичко бебешко това алое.
Днес ще е тестът с нааканите дрешки  Mr. Green
Според мен е по-добър от бебешкия Пурлан, Сано и Тео бебе. Дори  ми мирише по-хубаво от Прсил-а  Sunglasses
Гес, чакам с нетърпение коментар за състава  Praynig

# 573
Съжалявам, но това, което си преписала, Sourcherry, е същото при всеки прах или гел и много работа не върши. Аз търся пълния състав, публикуван в Интернет. Както, например, можеш да намериш състава на Тема, Савекс, Елийз на сайта на Фикосота или на ОМО, Персил, Ариел, Бинго (пу-пу, все едно не съм го писала). Нали разбираш? А Мексон не са ги публикували още съставите на Лекс и Медикс, както и информационните листи. Затова ползвайте щом ви харесва. Това вашето е най-добрият тест.  Grinning

Алоето нали знаете, МилаИванова, че има успокояващи кожата свойства. Затова го слагат сигурно. Но трябва да ви кажа, че голяма полза от екстракт от алое в прах за пране няма.

# 574
Разбрах, Гес Simple Smile.
Мислех си, че ще ти свърши работа, за да го разконспирираме състава.

Беше писала за Лекс за бяло, нали?
И не беше доволна.
Аз не съм го пробвала, нямам и намерение, че нали е и с фосфати.

# 575
Честно казано не останах с добри впечатления от Лекс за бяло. Първо, фосфатите. Второ, произведен в Гърция (производителят Nilo в Гърция никога няма да пусне прах с фосфати, но за нас може). Плюс това, сложи транспортни разходи, печалбица, отстъпки за супермаркетите, реклама... Колко остава да струва самият продукт? Евтинийка. Трето, много пени. Това за мен е изключително важен фактор. Не обичам прах за пране да се пени толкова. Обяснявала съм много пъти защо. Четвърто, петна, с които други прахове се справят от раз, с Лекс останаха, което произтича от точка втора. Това ми е мнението.

# 576
Миналата седмица си купих Dash, гръцки бил, в синя бутилка.
Е, много ми харесва. Ухае много добре не само на мокри, но и на сухи дрехи. Peace

# 577
Алоето нали знаете, МилаИванова, че има успокояващи кожата свойства. Затова го слагат сигурно. Но трябва да ви кажа, че голяма полза от екстракт от алое в прах за пране няма.
За свойствата на алоето- да, знам Simple Smile
Но за това да се "ръчка" навсякъде в бебешките продукти ми беше мисълта. Подозирах, че няма полза. А доста майки се оплакват, че бебетата им се обриват точно от памперси с ленти "алое"  Tired

# 578
  • В Голямото село
Определено ще го пробвам този Medix Alvina Sensitive, любопитен ми е - на каква цена е? А имате ли впечатления от другите Medix Alvina перилни препарати или омекотители?

# 579
Определено ще го пробвам този Medix Alvina Sensitive, любопитен ми е - на каква цена е? А имате ли впечатления от другите Medix Alvina перилни препарати или омекотители?

Купих тубата 1,5 л. за 5,20 лв.
Сега ще пробвам и Медикс Алвина за цветно и ще докладвам. Омекотители не ползвам  Peace

# 580
Цената е около 5 лева, 5 лева и нещо за 1.5л.
Че ей сега гледам една рекламна супермаркетска брошура и там е на промоция за 4.85 лв.

# 581
  • Бургас
Guess Who,а препаратите за вълна също ли е хубаво да не се пенят?Вече започнах да слагам по-малко количество и пяната е до горе,а когато сложа точно излиза от чекмеджето.Да уточня,че пералнята ми е Аристон със златния медал за вълнени тъкани.Та тази програма като започне не спира интензивното въртене на барабана през целия цикъл до плакненето,и си мисля че какъвто и препарат да сложа ще се разпени даже да не иска  Laughing.

# 582
Никой препарат за автоматична пералня не трябва да се пени, но си права, че при по-малко количество дрехи и интензивен ритъм няма как да не запени. На моята пералня програмата за вълна е с много деликатен ритъм: завърти ги надясно и спре за половин минута, после наляво и пак спре и никой от препаратите за вълна, които съм ползвала, не се е запенвал много. Но ела да видиш на програмата за деликатни каква пяна е, защото ритъмът е нормален, че и повече вода налива.  Laughing Какъв препарат за вълна ползваш?

# 583
И аз имам този проблем с прането на вълнени,пяна,пяна,че чак някой път спира пералнята докато пяната "спихне" и после започва пак,а слагам много по малко,всеки път се пени така и от малко и от много.Последно ползвах Медикс за вълна,от него ли е?Май трябва да го сменя.....

# 584
  • Бургас
Perwol ползвах много дълго време,но понеже реших да ги бойкотирам Grinning сега съм с Медикс.Той  още повече се пени и после дрехите като ги вадя издават някакъв странен звук-като че ли има пяна в тях,а са плакнати 4 пъти +допълнително с омекотител

Общи условия

Активация на акаунт