Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 893
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Нямам информация ,че ще изчезва ОМО то.Написах само това
Цитат
Нещо ми прави впечатление ,че ОМО то изчезва.Дано не съм права.
Причината е че го имаше в кварталния ни магазин,но свърши преди около месец и не го зареждат.Аз ще се позаредя от Карфур,пък дано съм в грешка.

# 616
Унгарско е Омо-то, което е показала Гес.
В Т-маркет (супергадна верига!) съм засичала Омо, в доста по шарен плик. На пакета пише, че прахът е произведен в Румъния. Не съм купувала.

# 617
Да, румънското ОМО е в доста шарен плик, но не найлонов, а подобен на алумимиево фолио; като опаковката на праховете Сано Максима.
По дяволите, бих го пробвала, дори да е от супергадна верига. Sourcherry, защо не го пробваш вместо мен?  Mr. Green

# 618
Да, точно румънски е! Peace За веригата - подкрепям, ама влезнах, че имаше Huggiеs на промоция. Wink

# 619
Гес, Омо-то, което се предлага в тази верига и е румънско си е в нормален найлонов пакет. Не е алуминиево като Сано. Странно... Универсален е, доколкото си спомням. Може да има и вариант за цветно.
Но понеже съм ти върл фен (не е комплимент!), ще го купя. 2 килограма е, дано да си струва Confused.
Но искам предварително да знаеш, че не съм особено добър тест. Вкъщи няма ултракофти петна, мазно, плод, кал и пр. петна, които не мисля, че ще са особено затрудняващи.

Деси, дано си е струвал Хъгис-а, който си взела. Защото аз все попадах на ментета от тази марка пелени.

# 620
Huggies-а е много хубав. Примиъм, с ластик на кръста. 27 лв- 88бр. Преди бях взимала един Икономи и беше ужас...

# 621
Чудесно е, че си случила Peace. Че ми беше писнало от мокро дупе и протичащи пелени Crazy.

Цените страховито скачат в магазините за паралелен внос. Аман!

# 622
  • Русе, България
Аз само сънувам да ми се отвори прозорче да изляза и да си купя това-онова от паралелен внос. Искам го този проклет жълт Софтлан (нали толкова го похвалихте), искам и Диксан, и Корал... искам всичко! Crazy Иначе днес се сдобих с омекотител Медикс Алвина Сензитив, през лятото го ползвах и тогава бях доволна, исках малко разнообразие от бебешката Семана (която също не е лоша и я препоръчвам).

# 623
Много е хубав жълтия Софтлан. И аз много го харесвам.
И е доста траен.

А искането е много коварно. Чиста наркомания Confused.

# 624
Sourcherry, пошегувах са за това да пробваш вместо мен. Не си харчи парите излишно освен ако не е някакъв евтин и можеш да ги прежалиш или пък ако наистина искаш да пробваш. Пък и dessita_i казва, че не изглежда добре опаковката и продуктът явно е стар, защото румънското ОМО, което съм виждала (не в Бълария, а в Сърбия) е във фолиева опаковка.

# 625
Да кажа, че пробвах Медикс Алвина Сензитив, който похвалихте и мога да кажа, че за течен препарат, при това български и на тази цена се справи доста добре с бялото Peace Хайде сега ако някой е пробвал и този за цветно да изкаже мнение, че този Сензитив не знам може ли за цветно да се ползва  Thinking

# 626
Гес, днес като си взех детето от градина минах през Т-маркет, на път ми е. Нямаше от това Омо.
Бях се засилила да го взема. Ще се прежаля и ще го потърся по веригата.
В името на нАуката - требе да се пробва. Току виж, че излязло добро. Тъй де Simple Smile.

Бебешорче - с Медикс Сензитив пусках цветни дрехи на моето пате. Зоркото ми око не долови промяна в цветовете.
Чак ме учудва.

# 627
Да кажа за МЕдикс Алвина колор- пере прилично, даже доста съм доволна, ама пусто много сладникаво ми мирише...на праскова ли, на кайсия ли, не знам, ама ме побърква тоя аромат...че и остава на сухите дрехи. Без омекотител съм!

# 628
Гес, днес като си взех детето от градина минах през Т-маркет, на път ми е. Нямаше от това Омо.
Бях се засилила да го взема. Ще се прежаля и ще го потърся по веригата.
В името на нАуката - требе да се пробва. Току виж, че излязло добро. Тъй де Simple Smile.

Бебешорче - с Медикс Сензитив пусках цветни дрехи на моето пате. Зоркото ми око не долови промяна в цветовете.
Чак ме учудва.

Не знам къде живееш,но днес го гледах това ОМО в Т-Маркета на ул.Коперник Peace

# 629
Как изглежда това ОМО?
Така:

или така:

Това са двата актуални продукта, произвеждани в Румъния. Ако в този супермаркет прахът е друг, то или не е румънски, или е ужасно стар.

Общи условия

Активация на акаунт