Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
по-скоро второто,но пак не съм сигурна...В зелен плик беше за цветно,в син за бяло,но дали това е същия син плик newsm78В интерес на истината изглеждаха като преоценени,висяли по незнайно какви складове Grinning

# 631
Не са тези пликовете.
Явно е било нещо старо и залежало. Не ги видях, като ходих, ама аз вече писах.

ar4ita, ходих в магазина им на ул.Персенк в кв.Лозенец.
Той ми е единствения, който ми е на път.

# 632
Момичета,толкова ме "зарибихте" с това "ОМО",че  поръчах
да ми го доставят от Гърция.До два дни ще е налично.
Ще видим какво ще ми донесат/било на промоция-5кг/,
понеже "доставчика" е мъж и това ми било "подарък",
откъм маниите ми за пране /за другите мании щял лично да се погрижи/.  Mr. Green

Guess Who,
Добре,че си постнала снимки!  Peace

# 633
Как изглежда това ОМО?
Така:

или така:

Това са двата актуални продукта, произвеждани в Румъния. Ако в този супермаркет прахът е друг, то или не е румънски, или е ужасно стар.
Tц, не беше нито едно от двете. Явно наистина е много старо, както и изглежда. Аз също го видях в Т-маркет в Гео Милев.

# 634
Момичета,толкова ме "зарибихте" с това "ОМО",че  поръчах
да ми го доставят от Гърция.До два дни ще е налично.
Ще видим какво ще ми донесат/било на промоция-5кг/,
понеже "доставчика" е мъж и това ми било "подарък",
откъм маниите ми за пране /за другите мании щял лично да се погрижи/.  Mr. Green

Guess Who,
Добре,че си постнала снимки!  Peace
От наученото от Guess Who знам, че в Гърция топ прахът на Юниливър е Скип, а Омо е по-ниският клас. По-добре заръчай Скип да ти донесат  Peace И пак от Guess Who знам, че най-избелващ е Skip Klynex System.

# 635
bebeshorche,
Благодаря ти за препоръката относно "Skip Klynex System"   bouquet,
но вече е късно да променям "заръката".  Sad
/купен е и вече "пътува"/
За следващия път /след около месец/ ще бъде "Skip Klynex System".  Simple Smile
Уф,що не се допитах един ден по-рано в тази тема! Thinking

# 636
Нищо, PAV1, гръцкият ОМО е с изключително трайни и приятни аромати и не пере чак толкова зле. Няма да останеш недоволна.

# 637
Нищо, PAV1, гръцкият ОМО е с изключително трайни и приятни аромати и не пере чак толкова зле. Няма да останеш недоволна.

Guess Who,
Трябва да бъда "доволна",най-малко,че ми се "връзват на акъла"
да ми носят прах за пране от Гърция.  Peace
Още веднъж БЛАГОДАРЯ !   bouquet

# 638
Този Карфур ме радва все повече и повече. Днес си купих цветоулавящи кърпички за пералня от собствената им марка 20 броя за 1,99 лв. Това са най-евтините, които съм виждала. Досега взимах на Heitmann, а те са около 4 лева за 15 броя. Само ви информирам за цената, ако ползвате такива.
И ОМО си купих, подтикната от споменаването му тук през последните дни. 7,85 лв. за 20 пранета (малко е поскъпнал). Цялата ми къща ароматизира, а пакетът още не е отворен.  Rolling Eyes

# 639
A екстра,аз ползвам такива кърпички и точно са ми свършили,скъпички са и бързо свършват,в началото слагах по 2 но много ми идва,вече по 1.То едно ли е да се купи!Ще си взема и Омо за бялото,а за цветно сега пера с Ариел,но се чудя с какво да го сменя,струва ми се,че избеляват дрехите от него,а малките имат много цветни дрешки-розови,лилави...

# 640
  • В Голямото село
Да споделя мнение за Медикс Алвина Сензитив - ами типично бебешки препарат, добре пере, но не може да се справи с някакви извънредни замърсявания, слабичък е. При мен "мерител" са белите чорапки - ако отдолу останат сивкави, значи препарата не става  Mr. Green . Взех си и Медикс Алвина Колор, но засега съм го пробвала само един път в комбинация с препарат за петна, така че не мога още да преценя колко добре пере. Но иначе и двата ухаят много приятно. Peace

# 641
Четох, четох но не мога да изчета всички теми назад Wink
Моля ви, препоръчайте ми прах, който изпира добре и ухае добре.
Пробвах какво ли не - течен Ариел, Персил, Савекс, Рекс, Медикс, включително и перилните препарати на Карфур, Лидъл и т.н..... но не съм доволна от резултата, чорапките на сина ми например винаги излизат засечени от долната страна. Crossing Arms
За аромата горе-долу го докарват, но изпирането...

# 642
Сенди,аз ти препоръчвам Ариел гел .

# 643
  • Русе, България
Мога ли да се оплача от сапун за петна? Crossing Arms Купих го от Карфур, нещо Weisse ...seife се казва, убих се да търкам нацапаното боди и не се изпра. Или аз нямам достатъчно нерви, защото рядко пера на ръка, или просто не струва.
Иначе с Медикс Алвина Сензитив омекотителя дрешките миришат страхотно! И е траен. Бих го сложила и на нашето пране, ако нямах един противен син ленор (официален внос), който трябва да се употреби.

# 644
Ами като се мъчиш да переш на ръка, така е. Процедирай така: намокри петното, натъркай със сапуна за петна, остави го няколко минути (можеш да изплакнеш и да повториш с натъркването и изчакването) и бухай в пералнята. Зависи какво е петното, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт