Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 533
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Наема,още по-вълнуващо е тогава-изненада е по-голяма щом не е планувано.За АБто-не се притеснявай-първите седмици плодът е защитен от такива неща

# 121
Честито Ниема

Тероси  fingerscrossed

# 122
Миленка, чак тръпки ме побиха от радост и вълнение,сякаш на мен ми се случва пак.Честито и лека и безпроблемна бременност ти желая Praynig Hug Peace

ТРЯБВАХА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ И ЕТОООО Grinning

# 123
  • в гората
 Ехаа, Миленка   love001!Страхотна новина, лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала!Ииих, че готино - Бела ще си има другарче  newsm44 smile3521 .

# 124
Миленка,честито Peace
Тесори, с теб сме Peace

# 125
Найема,много,много се радвам за вас!!! Страхотна новина! Всичко ще е наред,вярвам!  Hug Кога се очаква събитието?

Тесори,стискаме палци!

# 126
  • Пловдив
Толо,един професионален въпрос към теб-чух,че при кариес на млечен зъб се третира като пулпит и се умъртвява зъба.Верно ли е това и добра практика ли е?

# 127
  • София
Еха, Миленче много се радвам за вас!Страхотна новина!Не се притеснявай за нищо всичко ще е наред.Лека бременност и ни дръж в течение.  Hug Hug

# 128
Eее, Миленка!!! Честито, леко и безпроблемно бременеене и едно здраво бебче на финала   bouquet А за АБ-то наистина не се притеснявай, на мен в първите седмици ми правиха операция под пълна упойка и за щастие нямаше проблем (не знаех че съм бременна).

Тесори, стиснати палци и от мен  Flowers Four Leaf Clover

# 129
  • в сърцето на един мъж...
Ехааа, Миленкооо Heart Eyes Hug Много се радвам за вас Hug Да е лека и безпроблемна и да ги нашарите Wink
Тесори fingerscrossed

# 130
Благодаря ви от сърце,момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Обичам ви!!!!

Толо,най-вероятно средата на юли ще ми е термина,но ще ви кажа повече инфо като отида след 2 седмици на лекар.Не си спомням точно кога ми дойде в края на септември последно  Embarassed

# 131
Naiema,честито,много се радвам!До колкото знам все пак макар и неочаквано вие си искахте да бъде скоро!  bouquet
За антибиотиците не се притеснявай аз точно в началото на бременността без да знам съм пила два вида антибиотик като единия е недопостимо да се пие от бременни!Като бях в 5-я пак ми се наложи да пия!
Лека и безпроблемна бременност!

# 132
Юпииииииииииииии,цял ден ме няма и гледай какви хубави неща се случват...

МИЛЕНКА,ЧЕСТИТОООООО,желая ти здраве и късмет,прекрасен и здрав син вързоп след 9 месеца.(ако искаш може и розов пак).Честито на цялото ви семейство.
 stork-boy stork-girl stork-girl newsm32 smile3504  ylinfant preggo preggo preggo  bigdance2 Tadaох как ми стана едно такова...носталгично(сякаш си нямам малко ревливо бебе в къщи Mr. Green)

Тесори, миличка и от нас много стиснати палци. Hug

Казвам на Любо сега докато чета,че си имаме бремена мама,а той опулва едни очи Shockedи ми вика "как беееееее",докато уточня ,че става въпрос за февруарки,а не за септемврийки му окапаха 5 косъма,а 50 му побеляха Joyто бива породени,бива,ама чак толкова не бива hahaha

Маринче, браво на брат ти.Сега вече дано се кротне,поне малко Praynig

Аз днес се разходих 2 часа сама,с приятелка де.Мая я приспахме и оставих на племеника(големия),тати взе малкото и отидоха в Света Троица,а аз рахат на кафе без деца Mr. Greenе сигурно това ще ми е чак до догодина,но пак е нещо.

До после Heart Eyes

# 133
Елфи,няма такова нещо.Кариесът на млечни зъби се третира както на постоянни.Т.е. почиства се и се слага фотополимерна пломба,а често и гласйономерен цимент(защото той излъчва флуорни йони и предпазва от вторичен кариес).Ако вече става въпрос за много дълбок кариес,при почистването на който се открива пулпата(нервите),тогава вече зъбчето се умъртвява,но в този случай диагнозата не е "кариес" ,а "хроничен улцерозен пулпит" и няма друг вариант.

# 134
  • Пловдив
толо,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт