Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 534
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Миленка, честито . Много се зарадвах като прочетох, защото си спомням колко време сте чакали Белослава. Да мине леко и безпроблемно бремеността ти, а на края здраво бебче.

# 136
Честито,Марина.Лека и безпроблемна бременност и здраво и спокойно бебче след 9 месеца.Много хубава новина.
Тесори и от нас Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Малката е кисела като лимон от снощи,буди се като малко бебе,стана в 7,следобедния сън беше от 15 до 17:30  и пак само реве и се тръшка за всяко нещо.Направо какво става с нея незнам вече.Ох,оплаках се и отивам да се довърша с нея.
Хайде за сега лекичка.

# 137
Mиленка, много, много се радвам за вас! Желая ти прекрасна, лека бременност без неразположения и със здраво и засмяно вързопче накрая (някак си имам предчувствие, че ще е още една принцеса  Flutter).

Впрочем ти каза ли на 'виновника' новината и как реагира той?  Party

Тесори, стискам палци и се надявам да е за нещо такова хубаво като при Миленка.  Praynig

Алхимика, направо си го представих Любо  Joy

Толо, искрено и съвсем неблагородно ти завиждам за преживяването (защото то си е точно такова) с Блатечки, което ти предстои. И на мен като на мама З ми е слабост, и то откакто го видях на сцена, телевизионните му участия (особено през 90те) бяха доста разочароващи. Гледала съм 3 негови постановки и от всичките си тръгвах изключително доволна. С две думи какво да очакваш: 95% от публиката са жени (5те % процента мъже или са много ревниви, или са загубили бас), до 20тата минута от представлението Асенката вече е без горнище и играе по мускули (макар че сега гледам е качил малко килца, пък и застудя та не знам дали ще се прежали  Mr. Green), освен искрен смях в залата спорадично ще се чуват преглъщане, въздишки и кикотене (малко като на концерт на Бекстрийт бойс). Та с две думи - много е забавно и искам и аз. Кога казваш в неделя, аз имам лекции до 14.30  Mr. Green

# 138
Миленка, много хубава изненада! Честито, нека да е каквото искате с мъжа ти  stork-boy или stork-girl Hug Аз вече 11 дена си мисля за бебета и тръпки ме побиват. Много ме е страх да си правя тест Blush Мъжа ми вика уж да съм споко, а аз си чакам и чакам... За АБ изобщо не се тревожи Hug  Споделяла съм ви, че на мен ми махнаха киста под пълна упойка, а диагнозата ми беше извънматочна уж...после и лекарства ми изписаха да ми дойде МЦ, а накрая се появи нещо в матката след 5 положителни теста и операция #Crazy

Миме, стига го шокира този твой мъж Joy Joy Joy

# 139
Марте,аз пък досега не съм го гледала на сцена...Иначе "Бардак"-ът ще е в събота,от 19.00 ч.... Wink Докато купувах билетите накаква жена запази 15 билета за "антуража" на Асен Блатечки.Каквото и да означава това... Laughing

Ками!!! И при теб ли може да се очаква изненада?!  Hug

# 140
A, Naughty , мерси Whistling
Пепел ти на устата, Силве/ както викат бабите/ hahaha

# 141
  • Пловдив
еееее Ками,що така се дърпаш,душа

# 142
naiema, ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала ти желая!   bouquet

tesori, и от мен стиснати палци!

Ние изкарахме 2-ри ден на ясла. Пак беше за 1 час, но обядва там. Яла супа, днес плака по-малко от вчера. Надявам се да свикне бързо. Вчера беше един от най-ужасноте ми дни - тя рева много, аз още повече. Днес вече гледам по-оптимистично на нещата. Доволна съм от лелките, поне за сега ми изглеждам мили и добри, ще видим нататък ка ще е.

Лека от мен за сега!

# 143
tesori,и от мен имаш стиснати палци...

Миленкаааааааааааааа,урррааааааааааааааааа Hug Hug newsm44  Лека и безпроблемна Hug
Ох,благородно ви завиждам за положителните тестове...И аз се надявам ей така случайно да стане нещо..ама тате не се дава още Tired

# 144
  • София
Супер, Миленка, много се радвам за вас! Айде лека и безпроблемна!

Тесори, стискам палци!
Кремуцка, утре ще е още по-добре!

# 145
naiema, честито!!! Лека бременност и здраво бебе на финала ти желая! Много се радвам за теб!!!  Hug
Тесори, имате и от нас с Криси по едни стиснати палци!  Flutter

# 146
Ками пуснахме си гласчето за вас.Успех. newsm10

# 147
  • Sofia
Без да искам отворих предпоследната страница и прочетох на Елфи поста и така се зарадваааах!!!!!!!!!!! Надявах се да става дума за Миленка, а не за нейна приятелка и воала! Върнах се където трябваше и много много се изкефих!  Simple Smile
Миленче, честито!!! Пожелавам ти много здраве и страшно хубава бременност! Накрая сладко малко бебче, на кака Бела другарче  Hug Hug Hug Grinning

Тесори, стискам силно силно палци!  Wink

Ками, и на теб стискам палци да ти дойде, щом така искаш   Hug

# 148
  • София
Миленка, честито!!!  Hug И много прегръдки и целувки на бъдещата кака Simple Smile

Тезори, стискам и аз палци
Ками, и на тебе-за +/-.. Каквото искаш Wink

Честито,Марина.Лека и безпроблемна бременност и здраво и спокойно бебче след 9 месеца.Много хубава новина.
Марина, аз на твое място днес с железните гащи бих си легнала... освен ако не планувате и вие  Joy

кремуцка, браво на принцесата! До края на другата седмица да е свикнала съвсем!

Аз пък да ви кажа - в събота ще гледам новия моноспектакъл на Мариус-"Български разкази"!!!! От толкова години не беше излизал на сцена, направо нямам търпение Simple Smile
И май ще имам един свободен билет

Вчера на нашата Зелка най-сетне й прегледаха бенката /която се обели половината след моята намеса и сега пак се оцветява/ - някаква онко-дерматоложка на "Паренсов"... Нищо й нямало-бенка, но всичко в норма, да не я пипаме. 1 минута преглед = 50 лева  #Crazy
Ще ходим сега на 2ро мнение във ВМА евентуално, че много се сдухваме с баща й, че е на дланта Sad

А днес баща й я забравил в яслата  Tired Толкова бил изморен след нощната, че като заспал на обяд и аз го събудих в 7... та тичал да я прибира... Страшни родители са й се паднали на малката  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 22:24 от carbo

# 149
Наде, ще ме съсипеш от смях  Joy Joy Joy А за събота съм о'к Embarassed

Хайде и тук да се преброим за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт