Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 537
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Наде ще ме уморите вие... Joy То на чужд гръб се смея и аз,но щях да получа миниинфаркт на твое място! А лелите от нашата група със сигурност... Laughing

Бройте ме за срещата!!!

# 151
  • Пловдив
Наде,брат ми също го забравяха постоянно нашите.Прибат се вечерта,мотаме се и изведнъж,а къде е Иво.Шаш и паника и търчат да го прибират.Има вероятност лелите сами да си я водят,ако ви е близо.Нашата градина беше отсреща  Mr. Green

# 152
  • София
Наде, Елфи  Joy

# 153

Ехей, какви хубави новини! Niema без притеснения се радвай на мига, доста сме им треперили на първите и без друго.

Много красиви снимки сте публикували. Децата са много големи вече, душичките са и по яслите, сблъскват се с живота. Само не ги оставяйте там за през нощта Joy

Ето го и моя хубостник в най-нов вариант.

# 154
Миленка, честито! Лека бременност и здраво и усмихнато бебче на лято!  Hug

Тесори, и от мен имаш стиснати палци!  Praynig Да кажеш после....

За срещата ..... аз за петък, събота и неделя няма да мога - свеки ще празнува юбилея си в неделя, а майка ми е поканена и в петък пристига, и няма как да я оставя, а аз да хукна по кръчми. А Гея беше писала, че за вечерна среща едва ли ще се класира.

Днес водихме Плами в Пъзел кидс, вече е с нова прическа. Очаквах да реве, да се дърпа, а тя си седна на столчето, не на това за подстригавне, а до детската масичка, и там я подстригаха. Заигра се с играчките и изобщо не разбра какво се случва. Само се наложи и аз да си сложа наметало за подстригване .....  Laughing Дори не искаше да си тръгва и ни подариха една джаджа за правене на балончето от сапунена вода. Много съм доволна, дори жените ни предлагаха да я оставим там да си играе, а ние да се поразходим .....

# 155
  • в сърцето на един мъж...
В духа на предишните снимки, да покажа как се забавляваме Mr. Green

# 156
Такааааааааа , не съм чела от два дни  Embarassed , но сега като започвах поста си забелязах една хубава новина  Grinning
Миленка , честито   bouquet Пожелавам ти една много лека и приятна бременност  Heart Eyes

Сега да ви предупредя , че ще ви залея със снимки  Blush Просто нямаше как  newsm56
За тези , които не ползват ФБ заповядайте  Grinning
 Будапеща , джуджето , което носи късмет  тук пием кафе на Рибарската крепост и слушаме страхотна музика на живо
 това е чешмичка от която тече истинско вино  Mr. Green
 Това вече е от нощна Прага зоопарка в Прага
За съжаление дневните снимки от Прага се изгубиха  Sad
 Златната зала в Concert Hall Wien
 с моя приятел смърфчо Simple Smile
 златната сатуя на Щраусдвореца Белведере

Като вляза в час ще се включа пак   bouquet

# 157
  • в гората
 wondertedy7 , страхотни снимки!

А пък аз да се оплача - малкия ни спретна едно пожарче тази вечер  Sad .Оставила съм аз едно кашонче със сладкиши на печката, а той включил бързонагряващия котлон (бил е без надзор за секунди ) и си седим ние в хола, а мъжо по едно време вика абе нещо ми мирише на пушек, а аз нищо не усещам и само му обяснявам, че сигурно е отвън нали сме на село - хората палят печки... След малко той пак - абе мирише ми нещо да не си забравила нещо включено ставаме дружно да проверим, в кухнята едни облаци...Кашона гори, а вътре едни овъглени сладки, едни стопени найлони  ooooh!... Аз се вайкам, че ако не беше мъжо, едва ли щях да се усетя и кой знае какво можеше да стане, а пък той страда за сладките (баща ми ни ги носи от един цех супер пресни и той много ги обича), че са съсипани, а тъкмо им точел зъби  ooooh!.Сега за капак смърди и в кухнята и в хола, някак си за секунди сякаш всичко се пропи с гадната миризма  Sick.

Наоплаквах се.Лека нощ!!! Hug Hug Hug

# 158
  • в гората
 Добро утро, поспаланки!

Аз станах до тоалетната, но дребния ме усети и хукна след мен, та се наложи да си остана будна  Tired, а мислех пак да си легна  Crossing Arms .

Thinking Аз нещо май сама си говоря...

# 159
Миленка, честито!!! Лека и безпроблемна  Simple Smile Имате си и помощничка за нощните смени
wondertedy7 , страхотни снимки! Много ви се радвам, че не спирате да обикаляте и да посещавате такива прекрасни места.
Аз нещо съм изпуснала какво обсъждате за срещата, но ако е през деня ще дойда, вечерните излизания не са ми възможни все още  Sad
Не съм много в настроение тези дни и не ми се пише.......

# 160
  • Пловдив
Гея,теди,много хубави снимки

Момо,тва с пожара е ужас.Таня също включваеш котлоните и фурната,но купихме предпазители за копчета и сега няма как-от Джъмбо 4 бр 10 кинта
всичко е обезопасено с предпазители в хола и кухнята.като дойдат несемейни приятели /далече още от тези неща/ само цъкат с език и викат-е тука е като за душевно болни Mr. Green

че то майтап ли е -баш истина

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Мама, важното е, че вие сте живи и здрави Hug
Момичета, ако нещо се разберете за среща, понеже не знам още кога ще имам нет - нека Мимето или Мия ми пуснат един смс. Българския телефон ще е включен.

# 162
Добро утро.
Миленка, честито!!!  Hug И много прегръдки и целувки на бъдещата кака Simple Smile

Честито,Марина.Лека и безпроблемна бременност и здраво и спокойно бебче след 9 месеца.Много хубава новина.
Марина, аз на твое място днес с железните гащи бих си легнала... освен ако не планувате и вие  Joy

Леле,ама верно ли така съм го написала? Rolling Eyes Embarassed Mr. GreenАко не беше Надето нямаше и да видя.
М@м@,направо изстинах с този ваш пожар.Добре че сте го усетили на време.
Слънчев и усмихнат ден на всички. Heart Eyes

П.С.Ох всичко в цитата съм вкарала,ама вие ме разбрахте. Laughing

# 163
  • Пловдив
Марина да се готви за  preggo

Mr. Green

# 164
Благодаря ви,милички,за страхотните пожелания!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт