Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 540
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
КОга сте говорили за среща?????Или аз съм пропуснала...май на лични се разбирате във фейса ,А?

# 166
Привет, привет!

М@м@, добре, че сте го усетили навреме, че иначе си е голяма беля. Ти как си след пожара, бебчо да не се е разбунтувал в коремчето от вълнение  Hug
И Плами преди време се опита да направи нещо подобно .... включила единия котлон без да видя, аз не ги ползвам и съм сложила отгоре хартия и оставила един нож. По едно време ми мирише на разтопена пластмаса ....... отивам и гледам дръжката на ножа се разтекла, а хартията покафеняла. Слава Богу нямаше дим и пламък все още та се разминах само с това. От тогава не е имало проблеми, а и аз следя като излезем от кухнята дали всичко е изключено.

Теди, невероятни снимки! Много хубаво сте изкарали и сте се забавлявали!

За срещата - май се оформят дневна и вечерна, но като гледам все още няма яснота нито кога, нито къде. Аз поддържам предложението си дневната среща да е в МОЛ София, както е казала мама Зари там има време за най-млките в единия детски клуб и можем да оствим дребосъците там. До колкото си спомням беше от 10-13ч.  newsm78 Остава да уточним ден. Предлагам четвъртък или петък, защото в почивните дни е лудница.

Сега да ви пусна едно клипче на моята акробатка. Преди 2 месеца го снимах, но чак сега се сетих да го кача.
http://vbox7.com/play:011ab43d

# 167
Миа,ама наистина си е акробатка Пламена! Ралица щеше да вири дупе докато се приземи по нос... Laughing

Марина,това е доста добра идея,да знаеш! Така ще си решиш и дилемата с работата!  Laughing

Ками.... Party.....новини за споделяне да имаш?

# 168
Миа,ама наистина си е акробатка Пламена! Ралица щеше да вири дупе докато се приземи по нос... Laughing

Марина,това е доста добра идея,да знаеш! Така ще си решиш и дилемата с работата!  Laughing

Ками.... Party.....новини за споделяне да имаш?

Ще ви споделя аз на вас едни новини Joy Joy Joy Joy
Ох, не съм чела...гледам чудни снимки пуснати от Теди. Още водя кампания за събиране на гласове във фейса / Благодаря за подкрепата , момичета Hug     bouquet  Hug/  и не съм чела тук, ама много ме разсмя Силве и реших да драсна два реда Laughing
Плами е много сладка, ама явно имат еднакъв проблем със Сияна с излизането от кошарата Joy То всеки може да се мята hahaha
Клип
Айде отивам да прибирам детската кухня и по- късно ще се вкл. повече Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 12:46 от ♥ Камелия ♥

# 169
Миа, за Мола на Стамболийски ли става въпрос? Ако е там наистина е по-добре през седмицата. А ако искате може събота или неделя на открито. Дават го хубаво времето. Simple Smile

# 170
Запис и от нас Simple Smile

Страхотни снимки на страхотни мами и деца  Heart Eyes  Браво и на двете акробатки  Laughing Ема започна да се катери и по секции и шкафове  ooooh!

Питах си аз за гърнето, ама никой не ми отговори и като по- нахалничка пак ще си питам  Grinning Има ли още дечица с памперси като нас и как да се преборя с моето диване? Цял ден може да го разнася това гърне, сяда на него като е с дрешки, но когато я сложа по голо дупе изпада в истерия  Sad Отворена съм към всякакви идеи.
Леле м@м@,ужас,  ама добре че сте усетили белята бързо  ooooh!
ето ни и нас Simple Smile

# 171
  • Пловдив
vivi_mm,повечето са с памперси.Може да я издържаш над леген или на малка седалка в тоалетната да я пробваш.Скрии гърнето за 1 м и после пак й обясни.Може би още не е готова за гърне

# 172
  • Sofia
Цял ден може да го разнася това гърне, сяда на него като е с дрешки, но когато я сложа по голо дупе изпада в истерия  Sad

А, баш същата картинка е и Венцо!  ooooh! Надявам се в яслата да свършат тази тежка работа по научаването  Whistling

Много готини снимки и клипчета!   bouquet

# 173
  • пак там
И ние още се борим с памперса Simple Smile Гърнето го използваме само за шапка, но от време на време (разбирай - веднъж на две седмици и при особено бърза реакция от моя страна) успяваме да свършим нещо на детската седалка в тоалетната. Разчитам баба му да се справи по-добре от мен като тръгна на работа (тя е по-търпелива).

А аз друга чуденка имам - само ние ли се приспиваме заедно все още?  newsm78 Ако не съм до него - не желае не само да заспи, ами изобщо да остане в леглото...

# 174
  • в гората
И ние още се борим с памперса Simple Smile Гърнето го използваме само за шапка, но от време на време (разбирай - веднъж на две седмици и при особено бърза реакция от моя страна) успяваме да свършим нещо на детската седалка в тоалетната. Разчитам баба му да се справи по-добре от мен като тръгна на работа (тя е по-търпелива).

А аз друга чуденка имам - само ние ли се приспиваме заедно все още?  newsm78 Ако не съм до него - не желае не само да заспи, ами изобщо да остане в леглото...

Аааа, ние не само се приспиваме, ние си спим заедно  Rolling Eyes , само дано не продължи така до казармата  ooooh! .(то пък вече и казарма няма  Rolling Eyes)
 А за памперса - спрях и да опитвам, реших да чакам да навърши 2г., защото в момента изобщо не стопля какво искам от него  Thinking .

# 175
И нашия е с памперс,от време на време успява да си свърши работата в гърнето или на седалката в банята.Скоро ще взимам слипове и ще пробвам без пампа.
Заспиваме двамата,говорим си,разказвам му приказка или ако съм изнервена се правя на заспала и не му отговарям и заспива за около 5-10 мин.

# 176
Мира също е с памперс, спи при мен, а в повечето случаи и баткото  Crazy Баща им се изнесе на леглото на Мишо и така..

# 177
И ние сме с памперс още,седи на гърнето само с дрехи,като я хвана ,че и се ходи и я съблека се стиска и писка #Cussing outНо пък има голям ентусиазъм да научи малкото коте да ходи там и всичките кукли,чак им прави "ти-ти" с показалеца,че нищо не са свършили hahahaмного е нахална Laughing

Аз съм за среща с децата,и за вечерна ако мога Rolling Eyesжелание имам само трябва да придумам малкото...

На мен клипа на Мия не ми се отваря,Ками много е сладка Сияна."ох" Joy

tesori, свършиха ли работа стиснатите палци?

# 178
  • София
Момичета, Благодаря ви от сърце за стиснатите палци. Дано да има хубаво развитие на нещата, че е голям батака.
Адашке, ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ!  newsm44 Нека всичко да мине леко и безпроблемно!
Обичам ви!  Hug

# 179
Момичета, Благодаря ви от сърце за стиснатите палци. Дано да има хубаво развитие на нещата, че е голям батака.
Ние ще продължаваме да стискаме палци и да чакаме добри новини.

И ние сме с памперс.Опитвах преди няколко месеца да го махна,но опитът ми продължи половин ден  Mr. Green Белослава пие доста вода и често чурка,така че мисията ми се видя невъзможна.Сега гледам,че е понамалила водичката така че скоро смятам да я пробвам.

За спането вечер - не само че се приспиваме заедно,но и на ръце,защото иначе сигурно ще заспива призори.Общо взето я приспиваме насила около полунощ.Следобедният сън ни е безпроблемен.Детето си заспива само в стаята.

След малко ще допиша  Wink

Общи условия

Активация на акаунт