Остава да уточним ден. Предлагам четвъртък или петък, защото в почивните дни е лудница.
.....новини за споделяне да имаш?
/ и не съм чела тук, ама много ме разсмя Силве и реших да драсна два реда
То всеки може да се мята 
Браво и на двете акробатки 
Има ли още дечица с памперси като нас и как да се преборя с моето диване? Цял ден може да го разнася това гърне, сяда на него като е с дрешки, но когато я сложа по голо дупе изпада в истерия
Отворена съм към всякакви идеи. 
Надявам се в яслата да свършат тази тежка работа по научаването 
Гърнето го използваме само за шапка, но от време на време (разбирай - веднъж на две седмици и при особено бърза реакция от моя страна) успяваме да свършим нещо на детската седалка в тоалетната. Разчитам баба му да се справи по-добре от мен като тръгна на работа (тя е по-търпелива).
Ако не съм до него - не желае не само да заспи, ами изобщо да остане в леглото...
Гърнето го използваме само за шапка, но от време на време (разбирай - веднъж на две седмици и при особено бърза реакция от моя страна) успяваме да свършим нещо на детската седалка в тоалетната. Разчитам баба му да се справи по-добре от мен като тръгна на работа (тя е по-търпелива).
Ако не съм до него - не желае не само да заспи, ами изобщо да остане в леглото...
.(то пък вече и казарма няма
.
Но пък има голям ентусиазъм да научи малкото коте да ходи там и всичките кукли,чак им прави "ти-ти" с показалеца,че нищо не са свършили
много е нахална 

Препоръчани теми