Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
ДеЩоВиди, много благодаря за подробната информация!   bouquet
Разгледах всички връзки и много ми допадна слинг шала - напълно отговаря на моите нужди и се замислям дали да не си поръчам.  И този с халките е хубав, но пак е през едно рамо - не ти ли изморява рамото? Предполагам, че и зимата ще е доста удобен.

Надявам се Марти да свикне с него Confused

# 166
Добро утро на всички  Hug Страхотни аватари нови сте си сложили наистина  Peace

АЗ да кажа : АПЛОДИСМЕНТИ ЗА МАЙКАТА, КОЯТО ТОКУ ЩО ПРИСПА ДЪЩЕРЯ СИ  Praynig

с ТОВА ОБЪРНАТО ВРЕМЕ сме будни от 6ч.  #Crazy

ДеЩоВиДи аз писах преди няклоко страници, и ние сме със СЛИНГ ШАЛ на зилана - страхотен е за нас. Eто го: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs148.ash2/40725_142 … 387_6040521_n.jpg

Момичета ние сме още само на кърма по поръчка на клиента, скоро може би ще започвам и аз, но ще изчакам още две седмички поне  Peace иначе съм заредила пюренца и кашички по малко да има

# 167
Какво правите вие!?Много пишете...особенно вечер  Hug
Смянаа на часът се отрази и при нас.Нали обикновенно ставаме в 12,в 3,в 6 в 9 и в 11 вече сме се наспали за поредния ден,но днес УВИ - събуди се в 9 и край..толкова беше свежа и наспана  Mr. Green
Змейче,Малини,Злати - много хубави аватари сте сложили  Hug Страхотни принцески си имате,да са живи и здрави  Wink
Ох,това и-нет пазаруване наистина си е голяма краста  Crossing Arms Захващам се и аз сега да разглеждам къде,какво има.Все пак таази седмица очакваме "включване" от НОИ и парите трябва да се изхарчат на време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Луксче,ти коя количка си поръча последно - бритакса или куинито  newsm78 И аз се колебая между тях за лятна количка,но ще изчакам коледните намаления ......

# 168

Луксче,ти коя количка си поръча последно - бритакса или куинито  newsm78 И аз се колебая между тях за лятна количка,но ще изчакам коледните намаления ......

куинито, нещо четох разни неща за бритакса, че била много нестабилна и затова се отказах - дано съм постъпила правилно   Thinking

# 169
добро утро! минавам само набързо да почерпя за нашата  6 месечинка   newsm38  ura! И  да кажа  newsm59 newsm59 на Краси ! 

# 170
Честита половин годинка на Александър на мама NOVA5, Ахсен на мама Altas, Борис на мама la_bella_17, Антония на мама ananasi!
Честит Рожден Ден на Херцог!
   bouquet

# 171
  • Пловдив
Краси/Херцог, честит празник!!! Много щастие, здраве и любов Hug

Честит половин рожден ден на всички месечинковци!

Отново благодаря за комплиментите за момите ми  Heart Eyes

Днес се чувствам малко по-добре  Praynig Дано мине това гърло съвсем, че е голяма мъка... Злати, напълно те разбирам - и аз съм така с газираното, ама преди тая болест не бях пила нищо такова... чист вирус си беше...
Сега само се моля Бел да не почне - слушах я, че покашля вчера като спи, давам вит С и Стодал, както и хомеопатични, дано се размине  Praynig Praynig Praynig Praynig

Облаче, за Кали съм поръчала рок-китара, розАв фотоапарат, един голям дървен куб Activity cube - издирвам го в ибей все още.
За Бел има разни играчици от Мадъра - харесах няколко, които са на половин цена, че трябва да осигуря и подаръците от бабите, а те ще ми дадат парите  Peace За Кали е важно да има и количество, че като почнат празниците и в градината ще трябва подарък  Laughing

Още нещо щях да пиша, ама забравих  Embarassed

# 172
Привет и от мен!!

Аз изкарах доста зле ноща изведнъж ми стана зле, втрисане, Sick,май грипа ме пипна. Сега само гърлото ме дразни и ми е отпаднало Cry Дано не заразя малчо. Praynig
Така че за срещата утре отпадам, сега имам количка лека но се разболях Cry

Херцог, честити рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и много усмихната Heart Eyes Heart Eyes

Змейче,Малини,Злати, аватарите са страхотни, а бебчетата многоо сладки Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички месечинковци днес Heart Eyes

Момичета с тези пазарувания вече ще ме  #2gunfire За играчки аз тази година май ще пазарувам от Джъмбо, сега ще го посетя в събота, да видя какво има.( трябва да спретна подаръци за 4 мадами и 3 бебета).

Приятен ден на всички!!!

# 173
Краси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много обичана от твоите мъже Simple Smile Хубав празник!

Облаче,, нямаш грижи - ако харесаш нещо - пиши.

Деси, ок , тогава утре остава Simple Smile
А за ТЕСКО и АСДА - ааа твоя беше инициативата Wink Сега покрай теб и аз ще харча пари Wink

СРЕЩА - 02.11 - ЮЖЕН ПАРК - ОКОЛО ОБЯД!!!

ПС, забравих да си постна написаното от преди 2-3 часа Wink

ПС2, забравих да честитя на месечинковците днес - ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ МИЛИ БЕБЧЕТА, ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ Simple Smile

# 174
  • Varna
 Здравейте Мами!

Преди известно време от една мама,имаше призив за помощ  за дом за деца.Лошото е че непомня нито дома нито мамата която беше писала за това.

Събрала съм малко умалели дрешки и искам да ги пратя.

Моля ,ако някой се сеща да ми прати координатите(помня че имаше и интернет адрес)!

# 175
Хабиби, розовко като за момиченце  Grinning

Честито на имащите поводи за празнуване!
Тео вчера навърши 5 месеца, ще взема да се почерпя с нещо шоколадово  Mr. Green

# 176
Честит празник на Херцог  bouquet!!!
Ние сме зле със захранванетоооооооооооооооо.....  #2gunfireСамо едно пфу и това е ..... А и комбинацията от зъбки и ваксината в петък е направо кошмарна.... smile3511
Аз да попитам, тъй като досега не съм пазарувала от АДСА, а като ви чета и ме зарибихте... Харесах 2-3 нещица, късно ли е вече за поръчка? Embarassed

# 177
  • София
Успявам и аз да се включа чак на 12 стр., много сте бързи. Меги е хремава, кашляща, а педиатърката ми каза да наблюдавам и за пъпки, да не би и при нея да е варицела като при Мартин, за това ще пропуснем срещата утре.
Херцог, честит празник, бъди здрава и щастлива!

# 178
Здравейте мили, мами. Бързам да ви почерпя по повод годишнината ни с моят мъж. От 4 години се познаваме, от две години сме заедно и от 1 година сме женени!  Crazy

Ще се опитам да наваксам с четенето колкото мога, но и вие сте направо за рекордите на Гинес по бързопис.  Laughing С Пламен сме добре, яде и дебелее. Вече добавихме и месните пюрета и тази седмица мисля да включа и кашата в менюто, пък да видим господина какво мисли по въпроса.
Моят мъж до преди няколко дни беше на очни, събота и неделя бачка на часно, от днес си е на работа в офиса ... направо на му виждам очите Sad. По цял ден с Малечко и на моменти не смогвам с оправянето, прането, готвенето и какво ли не вкъщи, а и да използвам хубавото време за разходки.  Crazy От една смица и моето кучето си е при нас. Та е още по-голям театър вкъщи. Малкия иска да си играе с нея (кучето е жнски ретривър и се казва Ера), а пък тя бяга от него, не знайно защо. Simple Smile

Бягам да досготвя, че малкия май се успива ... а после ще гледам да наваксам поне от части с четенето.

Херцог, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъди много щастлива и обичана! Simple Smile

# 179
Честито на всички празнуващи:рожденници, месечинковци, женени и др.

И при нас захранвате върви много зле, ще си караме на кърма и после чак пържоли .

Мили мами,подготвила съм голяма пратка за дечицата. Поръчала съм АМ, пюрета и каши. Ако има желаещи да се включат да допълним пратката, моля да пишат на лични.
Благодаря на мамите включили се с парички (пазя бележките да се отчета)

Общи условия

Активация на акаунт