Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Добрютрооо smile3507

Берин пак се събуди в 7 Twisted Evil,искам да се гръмна Crazy.Снощи цяла вечер се въртя,1000 пъти ставах да давам бибата,вода,мляко и какво ли още не ooooh!.Откакто смениха часа супер си развали режима.Сега нито знам кога й се яде,кога трябва да спи.

А да ви споделя- много намали млякото.Изпива с 300 зора 60-70 мл АМ на ядене. След половин час давам остатъка понякога го изпива,понякога не.Каши и пюрета яде на поразия Thinking

Имам въпрос към мамите даващи АМ- нали при навършени 6 мес. трябва да сменя млякото от 1 на 2.Някъде бях чела,че в началото се смесвало 50:50 старото с новото.Вие как процедирате?

Още един въпрос Mr. Green- давате ли млечни каши и пюрета?.Ние нали сме на хипоалергично мляко и се чудя дали да й давам  Thinking

Кака ЛараБерин също си дърпа едното ухо,но не дава признаци да я боли newsm78

Честита половин годинка на Ати Hug Heart Eyes

# 211
Имам въпрос към мамите даващи АМ- нали при навършени 6 мес. трябва да сменя млякото от 1 на 2.Някъде бях чела,че в началото се смесвало 50:50 старото с новото.Вие как процедирате?

Точно така мисля да процедирам Simple Smile

# 212
  • София
Добро утро,

Днес сме на консултация, а после имам разни задачки за из вкъщи, защото правихме поредното разместване в безкрайно големия ни 50кв. апартамент, от което не стана по-голям разбира се... Днес няма да мога да се включа за среща, но утре съм абсолютно за Заимовия парк.

# 213
Я, вие ме разбихте, трябва да се смесва млякото ли? Е ако е същата марка пак ли е необходимо? Аз бях чела, че ако му сменяш млеката се смесват в началото ама от 1-ца към 2-ка? newsm78

Мацки, току що взех окончателно решение, понеже ще сме самички уикенд-а с беби, ще го метна на колата и ще го заведа да види пра пра баба си в Нова Загора, малко ми е предизвикателство защото не съм карала сама  повече от 150км, ама за всичко има пръв път:)

Грийнче, честито разместване, и ще се радвам да се видим утре:) Айде мацки, записвания за СРЕЩА СРЯДА 03.11.2010 В ПАРКА ЗАИМОВ ОКОЛО ОБЯД

# 214
Записвам се ако брат ми ми донесе летната количка - иначе ПАК пропускам
Да трябва да ги смесваш при прехода от 1 към 2, за да е плавно натоварването настомахчето с новото мляко, все пак новото е по-хранително.

# 215
честит рожден ден на Грахка Simple Smile  bouquet

# 216
Аууу, вярно , сега чак отворих ФБ

ГРАХИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана мама и жена Simple Smile

# 217
  • гр. София
Хм, и за мен е новост, че трябва да се смесват в началото АМ1 с АМ2, но ще се възползвам от наученото  Hug
И сега - не можах да публикувам тема в сем. отношения, защото не съм много активна /според новите правила/, а аз сега си имам проблем и ще ви помоля за съвет /дори и да ме критикувате  Rolling Eyes/. Последният път ви писах за намесата и на майката на свекърва ми и ИЗНЕНАДА - мъжът ми застана на страната на баба си /нищо не каза/, но от събота не ми говори, разминаваме се като пътни знаци в къщи. Дори ми мина мисълта да си се прибера у дома  Rolling Eyes. Аз смятам, че не е прав, че не уважава усилията ми да се справям с цялата му рода, да си гледам детето, да ми е подреден домът. Затова и аз мълча... Но знам, че няма да стигнем много далеч така. Уфф, подтисната съм и не знам как да постъпя, но не искам да го оправдавам в същото време  newsm78.

# 218
  • София
Lina_n_n, аз съм такъв характер, че не бих мълчала, особено на мъжа ми. Не говоря за каране, а просто ще искам да си кажа защо правя едно или друго нещо като ясно покажа, че очаквам неговата подкрепа. Не бих се карала с мъжа си заради неговите роднини (то не ми се и налагало, по-скоро моите роднини са малко проблемни), но не бих мълчала, защото вярвам, че проблемите се решават с комуникация.

# 219
...вярвам, че проблемите се решават с комуникация.

Подкрепям напълно.

# 220
Привет и от нас, писарушки! Hug
Явно няма значение дали вали или грее слънце - в нашата тема писането е скоростно  Mr. Green
След четири дни отстъствие не мога да ви смогна да изчета. Минах набързо по диагонал и видях, че има две обявени срещи - днес в Южния и утре в Заимов. Нали утрешната не замества днешната, че съм се заканила да слизам да ви видя  newsm78

Грахи, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива и много, много обичана мама!

# 221
  • Sofia
ГРАХИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!! ДА СА ТИ ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ   bouquet

Аз изпердаших Криста директно на Аптамил 2-ка преди една седмица. Не съм смесвала и с Габи  Rolling Eyes
dudusnki, голям ентусизаъм те е подгонил с тази Н.З. Да пратим Габи с теб при баба му за уикенда  Mr. Green

Утре пак пропускам - на Младостка териотрия ще сме. Имаме си мама от другата отчетна, която роди бебенце, а и по принцип живеят в Катар, сега си е тук, та да се видим. Вили, Злати, ще сме след 14ч. в градинката до Патиланци  Peace Не знам дали ви е далече или близо, но ако нещо... да ни знаете  Hug Злати, гелчетата си ги возя в колата  Hug
Четвъртък и петък сме аПсолютно на линия за нашите си срещи (ох, натоварена програма  ooooh! Crazy).

И Крисе си играе с ушетата и даже си ги разранява отвътре  Rolling Eyes

Lux-че, ти слабееш, а на нас такава богата закуска  Hug Много, ама много да е здравичък и послушен половин-годинко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз извадих за Крисе летния кош и мисля днес да я пробвам. Сега отивам да мачкам пюрета  Laughing

# 222
  Здравейте!!!
    Извинявам се но не съм чела последните няколко страници.Честитя на всички месечинки и рожденници-да са здрави!!!!!!!!
   Лина много ми стана мъчно за твоята ситуация,чак пък да застава на страната на баба си за едно излизане,при условие,че няма спор,че ти си права,няма да държиш детето вкъщи я ooooh!Трябва да говорите,да разбереш кое всъщност не одобрява той,че мълчи.Много са трудно тези взаимоотношеноя,но според мен мъжът ти греши много. WhistlingДано се справите бързо с разноглесията Praynig
  За нас-след мъжът ми в неделя Явор се тръшна с повръщане и болки в стомаха-беше ад,хвърляше се от едната страна на леглото на другата,24 часа-лежане и повръщане.Аз съм на ръба вече на силите си.Таня засега се крепи,отделила съм я в друга стая и почти самичка стои горката,дано господ я опази от това нещо. Засега и аз се разминавам.
  За мялкото -аз съм точно на обратното мнение-така съм чела като сменях при Явор и така направих-просто минавам на 2ка и това е,нищо не съм смесвала.То да видим при нас как ще бъде,Таня нещо му се мръщи,че да видим Thinking

# 223
  • София
Аз се върнах назад, за да прочета какъв е конфликта с бабата. Та явно и тя като моята баба смята, че децата трябва през зимата да ги засадиш в една саксийка, да седи на топло и да я изнесеш чак на пролет (по към май месец, нищо че пролетта започва през март). Та как церя аз тези полемики - казвам педиатърката така каза, защото детето трябва да се калява или каквото друго спорим. Всеки път си мърмори, но аз не обръщам внимание, защото съм казала, че обяснявам само по веднъж.

# 224
Остана ли кафенце Heart Eyes
Честит рожден ден на Грахка  bouquet nbirthday
Честита половинка на Ати Tada
Май, май смяната на времето ще ни разкаже играта Crossing Arms И аз се включваме в групата на недоспалите Tired
Ради все по уверено взе да пълзи и да превзема територия newsm30, вече никъде не мога да я оставя все трябва да съм до нея. Като я оставя на спалнята има голямо желание да види какво има отдолу Laughing
И аз не знаех че се смесва АМ 1и 2 Thinking
Момичета приятна разходка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт