София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде на път....
Ще се включите ли на 9 април в инициативата:
http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka

Северен парк е в списъка с районите за почистване (слава богу, има нужда наистина). Мисля да отидем с малкия и да се включим, дано парка светне малко и да е за повече от един ден.

Добра идея!!!!
Страхотна дори!!!  Peace

# 256
Аз реших на 9 април да изчистим градинката пред, зад блока и паркинга към тях. Надявам се да се съберат доста хора, защото е като бунище вече. Иначе идеята за парка много ми харесва и се надявам да се съберат повече хора за там.

# 257
Мили мами, простете за офф-а, и за това, че нахлувам във вашата дискусия, но спешно издирвам добра изпитана фризьорка в Надежда. Трябва ми за сватбената ми прическа, аз съм в Обеля и издирвам добър фризьорски салон в околните квартали, че тук май си нямаме Embarassed
Трябва ми да е наблизо, понеже е дневна сватбата и нямам много време за придвижване.
Благодаря ви!  bouquet

# 258
За сватбена прическа- във Фондови жилища имам една фризьорка. Телефона й го загубих, но салонът й е на първата спирка на трамвай 11 , ако идваш от надлеза. Соня се казва.
За цветна украса, ако търсиш добри са в магазин Настроение на Хр. Силянов и Търговска. Там могат да те упътят и към добър фотограф.

# 259
аз имам много добра фризьорка, която може да дойде и на място, ако решиш ще ти дам телефончето, тя ме прави за сватбата много ама много съм доволна Simple Smile

# 260
Момичета майка ми преди няколко месеца се премести да живее е ж.к Толстой (община Надежда), в кое Районно трябва да си подаде документите за нова лична карта със сменен адрес на местоживеене?  Hug

# 261
  • София
2ро общинско, намира се зад Новотела.

# 262
Момичета майка ми преди няколко месеца се премести да живее е ж.к Толстой (община Надежда), в кое Районно трябва да си подаде документите за нова лична карта със сменен адрес на местоживеене?  Hug
Преди това да се регистрира в ЕСГРАОН

# 263
А защо трябва да се регистрира в Есграон?  newsm78 Като съм живяла с нея (постоянно по квартири) като си сменяхме адреса просто си вадех нова лична карта , с новия адрес и това е.   Rolling Eyes
Къде се намира Есграон?
А къде се намира и Новотела?  Laughing

# 264
  • София
А защо трябва да се регистрира в Есграон?  newsm78 Като съм живяла с нея (постоянно по квартири) като си сменяхме адреса просто си вадех нова лична карта , с новия адрес и това е.   Rolling Eyes
Къде се намира Есграон?
А къде се намира и Новотела?  Laughing
Жени,трябва да отиде първо в община Надежда и да попълни някакво заявление за промяна на адресната регистрация/искат нот.акт или договор за наем/ и после с него в районното дето е зад хотел Принцес /до централната автогара/

# 265
Аха, ясно Цвети, благодаря момичета   bouquet
Пак аз явно ще обикалям, че тя няма да се наеме сама да го направи  Tired

# 266
  • София
За ЕСГРАОН бях забравила, сори.
Съпругът ми си сменя постоянното жителство и минавахме и от там. Есграон е в "Кръглия магазин", близо до Фантастико в 2ра част.
Формуляри дават на място. Не знам обаче какви документи ще искат. Моя мъж мина само със свидетелство за сключване на граждански брак.

# 267
  • София
За ЕСГРАОН бях забравила, сори.
Съпругът ми си сменя постоянното жителство и минавахме и от там. Есграон е в "Кръглия магазин", близо до Фантастико в 2ра част.
Формуляри дават на място. Не знам обаче какви документи ще искат. Моя мъж мина само със свидетелство за сключване на граждански брак.
AnMary ,незнам кога сте ходили ...но ние ходихме  в общината която се намира на ул. " Кирил Дрангов" 55  Thinking

# 268
  • София
Явно са там, да си призная скоро не съм ходила.
http://so-nadejda.com/administratsiya-3/priemni-chasove.html

# 269
От 2009 са на Кирил Драганов. Жълта голяма сграда. Ако идваш от Надежда 2, подминаваш блока на Софийска вода и на първото голямо кръстовище/ул.Възрожденска- познава се по големия трафик/ в дясно.
Когато си сменях постоянни адрес не ми искаха нищо, освен лична карта, но до 2007-ма ми беше постояннен адрес в период на 24 години.
Аз мисля, че трябва и наемодателя да бъде с човека, който иска да се регистрира. Поне така съм чувала и то от случая, когато един от екипа на Господари на ефира се регистрира, че живее в дома на Първанов.  Mr. Green Поне майка ми тя ходи да регистрира наемателите и в районното и в общината.

Общи условия

Активация на акаунт