София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Аз от време на време наминавам към темата...
Да се изкажа и аз за ДГ и яслите. Каката е в 115, отиде там след 40 ясла. Сега малчото е в яслата, даже се падна в същата група при същите лели. Супер много съм доволна. В яслата нося мокри кърпички и тоалетна хартия 1-2 пъти в месеца, в ДГ - нищо. Освен че си перем чаршафите, което в началото ми беше странно, но свикнах. За играчки в 115 събираме пари покрай НГ и си остават там, гледаме да е нещо по-голямо (тази година беше работилница, масичка, ей такива неща...). Госпожите са добри педагожки с голям опит, както казаха други майчета - от нашето време са. Като база не е най-новото, но е поддържано. Сега си правя сметка ако ми провърви догодина каката излиза от там, ред е на малчото, дано да го приемат и да е пак при нейните госпожи... Иначе миналата година през системата бяхме на 6-то място в резервите за 38-ма, но така и не се доредихме до последно, добрче, че поне в 40-та ясла го взеха... Сега съм го отписала от ИСОДГ, другата година пак ще го запиша направо за първа група в ДГ.

# 241
  • София
Здравейте мами,
събирам мнения за 6 ОДЗ и за 90ОДЗ!
Предварително Ви благодаря!
Хубав ден и здрави дечица!

# 242
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, може би е разисквана темата, за което се извинявам ако е така и, че може би ще се повторя, но може ли детето да се запише на детска ако не е било преди това на ясла  Rolling Eyes

# 243
Момичета, може би е разисквана темата, за което се извинявам ако е така и, че може би ще се повторя, но може ли детето да се запише на детска ако не е било преди това на ясла  Rolling Eyes

Mоже да се запише, стига да се случи поредицата от обстоятелства => да му направите профил в ИСОДГ, да кандидатсвате за градина, и най-важното ДА ГО КЛАСИРАТ детенцето  в съответната желана градина  Peace Не става по документи на място - само онлайн през системата!
Но това чак в годината в която навършва 3 годинки (възрастта за детска градина), гледам че вие сте още много малки.  Grinning
Преди 3 годинки децата посещават ясла (ако ги приемат разбира се  Tired).

# 244
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, може би е разисквана темата, за което се извинявам ако е така и, че може би ще се повторя, но може ли детето да се запише на детска ако не е било преди това на ясла  Rolling Eyes

Mоже да се запише, стига да се случи поредицата от обстоятелства => да му направите профил в ИСОДГ, да кандидатсвате за градина, и най-важното ДА ГО КЛАСИРАТ детенцето  в съответната желана градина  Peace Не става по документи на място - само онлайн през системата!
Но това чак в годината в която навършва 3 годинки (възрастта за детска градина), гледам че вие сте още много малки.  Grinning
Преди 3 годинки децата посещават ясла (ако ги приемат разбира се  Tired).

Благодарско за отговора   bouquet Мънички сме още, ама понеже не искам да ходи на ясла и ме интересуваше дали при тези обстоятелства ще можем да ходим живот и здраве на детска.  Simple Smile ако ни приемат, разбира се  Wink

# 245
  • Под кленовите дървета
Здравейте мами Simple Smile
Наближава РД-то на моето момченце и ми се иска да събера родителите, кръстниците с 5-6 деца, от които 2 бебета и 1 под 2 г., едно на 3 и едно на 10 годинки и си мисля да е в някой детски клуб, където взрастните да пийнат, хапнат, с бебетата и по-големите деца да се забавляват. То не знам бебетата доколко  ще се забавляват, но не ми се събират у дома Кои детски клубчета в Надежда може да ми препоръчате и какви са цените горе-долу Simple Smile

# 246
Здравейте мами,
Саше, ние сме в 6 ОДЗ. Според мен е "нормално". Има много доволни от яслата там, има и не чак толкова. Аз не се оплаквам, но има какво да се желае. Предполагам, както на повечето места...

В същност, те там са много мили, но си е до дете, а моите не искат и не искат да свикват!  Crossing Arms

# 247
Нещо нямаме вода  Tired Tired Tired

# 248
Здравейте момичета,

Как сте? Ние малко бяхме на почивчица, та днес се прибрахме.
За празнуване на РД и препоръка на клубче- на всяко условията са различни, трябва да се отиде на място и да сметнете грубо колко ще ви излезе.
Като търсехме такова за Тодоровден попаднахме на едно, зад 101 училище , в една нова кооперация-Детски клуб Pokoyo- www.malkodete.com. Новичко е, много уютно.
Другите в района са по занемарени, в Пакостници също може да пробвате в Надежда 6.

# 249
  • Под кленовите дървета
Alexova, благодаря за препоръката Simple SmileТочно до моя блок е Laughing

Ще имаме проблеми тия дни с водата Naughty

# 250
Честита първа пролет!  dancing
Здравейте мами,
Моята сладурка ходи в 90 ОДЗ. Аз съм много доволна. Много добре се грижат според мен за децата. Нито веднъж неможа от там да ми донесе болест. Ако се разболее, то грешката или е в мен или от баткото, който не я пази когато е болен (все пак и той не е много голям)  Heart Eyes
Това, което малко ме дразни там е, че гледат децата да са взето до 18 ч, нищо че работят до 19 ч, и ако закъснееш след това те гледат лошо. Уточнявам, че тя е в яслена група. Все пак всичко си е до екип. Като отиде в градинска група, живот и здраве, дано и там попадне на добър екип!

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:20 от Vyara D

# 251
Аз пак да пейстна:
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

В  изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в район „Надежда”.

Във връзка с  изпълнение на строително-монтажни работи в жк. „Надежда” ІV, на 24 март 2011 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в района на бул. „Ломско шосе”, ул. „Христо Силянов”, ул. „Екзарх Стефан” и ул. „Бели Дунав”.
При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Ломско шосе” и ул. „Христо Силянов”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в жк. „Надежда” ІІІ, на 24 март 2011 г. от 10.00 до 18.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването по ул. „Теодор Тодоров” от бул. „Ломско шосе” до ул. „Явор”, бул. „Ломско шосе” и ул. „Кумановски бой”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства.

Този път малка промяна - няма да са Триъгълника, а Надежди

# 252
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

В  изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в ж.к. „Надежда”.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Във връзка с  изпълнение на строително-монтажни работи по водопроводната и канализационна мрежа в ж.к. „Надежда” ІV, на 29 март 2011 г. (вторник) от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в района на бул. „Ломско шосе”, ул. „Христо Силянов”, ул. „Екзарх Стефан” и ул. „Бели Дунав”.
При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Ломско шосе” и ул. „Христо Силянов”.

Засегнатите от спирането на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 1 2121.

“Софийска вода” АД предварително се  извинява за причинените временни неудобства!

# 253
  • София
Ще се включите ли на 9 април в инициативата:
http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka

Северен парк е в списъка с районите за почистване (слава богу, има нужда наистина). Мисля да отидем с малкия и да се включим, дано парка светне малко и да е за повече от един ден.

# 254
Ще се включите ли на 9 април в инициативата:
http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka

Северен парк е в списъка с районите за почистване (слава богу, има нужда наистина). Мисля да отидем с малкия и да се включим, дано парка светне малко и да е за повече от един ден.

Добра идея!!!!

Общи условия

Активация на акаунт