София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз за лаборатория ползвам или тази в 8-ма или ако е неработен ден ходя до Сточна Гара.. с 85 - много удобно! Даже не се сещам как се казваше... Рамус..
В Цибалаб съм носила разни неща като по-малка, но в централните клонове. Тук персоналът е отвратителен - 5 пъти съм ходила с детето и нито веднъж не съм свършила това, за което съм отишла...
В Рамус лаборантката е една възрастна, пълна жена и много обяснява.. Какво беше учудването ми, когато един месец по-късно отидохме за контрола и тя ни помнеше?! Детето де, не мен, естествено Simple Smile

# 286
  • София
Аз също използвам Рамус, и за наши и за изследвания на децата.
В Цибалаб, зад Пирогов, съм правила гърлен секрет на дъщеря ми.
Докато бях бременна от 8ма ми загубиха изследвания, та в Рамус пак си плащах кръвна група.

# 287
  • София
Някой да има инфо кога ще благоволят да ни пуснат водата? Вече бяс ме гони, чакам гости след малко и не мога да се подготвя като хората.

# 288
Къде няма вода?  Party Party Party

А, видях в сайта. Там пише, че няма да имате до 21,20 ...

# 289
  • София
Къде няма вода?  Party Party Party

А, видях в сайта. Там пише, че няма да имате до 21,20 ...

В 6-та част съм. Да, първо бе до 18.20, сега до 21.20.  #Cussing out

# 290
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Някоя от вас има ли стационарния номер на кабинета на д-р Беремлийска? Ще съм ви много благодарна ако го имате  Hug Hug Hug

# 291
Снуки докторката май я няма , поне вчера не беше тя на работа - ето ти тел. 9361227
Само не си спомням дали това беше само на централата или директно на кабинета , но ако е на централата пойскай кабинета на Беремлийска - 129-ти.

# 292
  • София
Беремлийска отсъства тази седмица, но не знам кой я замества.

# 293
Търся лаборатория в Надежда. Мернах Цибалаб в дългият блок срещу билата, но беше следобяд и не видях дали работи. Пък и ми е съмнително с тези изкопи и прахоляци заради метрото.

Да има,работи до 13.Най-доволна съм от там от всички лаборатории в Надежда Peace

# 294
  • София
Много често пациенти на Беремлийска се приемат от Борисова (кабинета от среща) и обратното. Проверете при Борисова.
Децата ми лично Беремлийска е преглеждала когато Борисова я няма.

# 295
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите!!!   bouquet  bouquet  bouquet

9361227 е централа, а вътрешния е 259. Беремлийска тази седмица отсъства и за това трябваше да се обадя в кабинета дали имат вече пентаксим, ама все още няма  Rolling Eyes

# 296
  • София
Много често пациенти на Беремлийска се приемат от Борисова (кабинета от среща) и обратното. Проверете при Борисова.
Децата ми лично Беремлийска е преглеждала когато Борисова я няма.
Да, така е, но понякога имаш избор и с Георгиев. Аз лично предпочитам Борисова.

# 297
Момичета, привет,

имам Великденски въпрос.

Къде в квартала ще има топли кузунаци,  от фурна например. Преди вземах от тази на Ломско, но сега е затворена. От магазини не ми се взима, миналата година бяха все студени, а аз искам току що изпечен. В Никай пробвах преди месеци един козунак, ами то нямаше вкус на такъв, мног оме разочароваха. Взех го от този , който е между блоковете към Илиенци.
Сега се сещам, че имаше една фурничка на преките на Ломско, към 2 част...давайте идеи по другите части ако има някъде вкусни козунаци.

Вчера купих един комплект за писане на яйца с восък и сега треска ме тресе как се прави и дали ще стане нещо. Но пак ще се забавляваме с каката, определено. Някой има ли опит с подобни технологии на боядисване и изписване на яйца????

# 298
  • София
снуки, изчакай с ваксината. Не знам дали друг лекар може да я сложи, но и да я забавиш не е фатално.
чета в темите, че нямало ваксина и вече се била плащала. Но нямам информация от 1ва ръка.

alexova, фурната на Ломско във 2ра част близо до нас, но скоро не съм минавала от там.
И аз преди години си купувах писалка за восък, но така и не стигнах до нея.
Най-хубаво става с чист пчелен восък. Баба ми беше царица на шарените яйца.

Правеше такива

Това май се води самоковска техника. Баба ми е от Костенец.

# 299
Моята баба е от Алино.  Hug И моята е самоковка.

За яйца съм купила седефена боя, желатинова, кристали.... Май се олях.
alexova, може ли снимка на този комплект за шарене на яйца?

За лаборатории аз единствено пускам в Цибалаб. И то от 2006-та, когато в 8 ДКЦ ми изкараха тежка форма на Хепатит C, бременна в 3ти месец. От тогава нямам доверие на други, освен Цибалаб и 5 градска.

Общи условия

Активация на акаунт