София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде на път....
Момичета, днес няма да има вода в Надежда-6:
Надежда VІ
11:10 - 17:10 авария

Това е от сайта на Софийска вода!

# 271
Момичета , знае ли някой какво ще се строй в квартала - НАдежда 2 на мястото на УЕМБЛИ . Заградиха , насипаха , а какво ли ще измъдрят?????? Някой беше чул за разсадник , но дали .....???????

# 272
  • София
Ако е обществен строеж трябва да има табела кой строи и какво. Мястото е хубаво, може и спретната къщурка да се появи Simple Smile Аз скоро май не съм ходила натам.
Аз чакам да видя какво ще направят до пощата.

# 273
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ако е обществен строеж трябва да има табела кой строи и какво. Мястото е хубаво, може и спретната къщурка да се появи Simple Smile Аз скоро май не съм ходила натам.
Аз чакам да видя какво ще направят до пощата.

Не е ли Мол до пощата? Така чух аз  Rolling Eyes

# 274
  • София
 дъщеря ми е чула за МОЛ Simple Smile Има време, ще разберем Simple Smile

# 275
  • София
Е, то само МОЛ си нямахме в квартала.

# 276

Е, какво друго си имаме? Вярно, че в 3та част подредиха 3 вериги магазини един до друг, но те са в едно каре...Аз пък винаги съм си мечтала за едно Мол-че близо до нас, а не по центъра  Simple Smile

# 277
И на мен на такова ми мерише, но чух по едно време, че щяло да е изход от метрото, после за МОЛ.... И аз на това последното  се надявам, поне  да не губим време по пътувания ако искаме да отидем на кино или да хапнем вредна храна от Макдонълдс. Пък и някой друг магазин за дрешки няма да ни е във вреда, особено около намаленията Laughing

# 278
  • София

Е, какво друго си имаме? Вярно, че в 3та част подредиха 3 вериги магазини един до друг, но те са в едно каре...Аз пък винаги съм си мечтала за едно Мол-че близо до нас, а не по центъра  Simple Smile

Е, в едно каре са, ама си имаме, нали? Какво друго ни е необходимо? И метро ще си имаме след година. Мен тези т.нар. МОЛ-ове не са ми престижни, виж една градинка да спретнат, примерно, по ще се зарадвам. А поредния МОЛ в София... дали ще вдигне престижа на квартала?

# 279
  • София
на табелата пишеше търговска сграда с офиси  Peace

# 280
Аз дочух, че в този сграда щели да съберат общината - All in 1. За до пощата имам предвид.
Ама нямам нищо против МОЛ, особено ако има хубав детски център вътре...

# 281
  • последна надежда
Търся лаборатория в Надежда. Мернах Цибалаб в дългият блок срещу билата, но беше следобяд и не видях дали работи. Пък и ми е съмнително с тези изкопи и прахоляци заради метрото.

# 282

Е, в едно каре са, ама си имаме, нали? Какво друго ни е необходимо? И метро ще си имаме след година. Мен тези т.нар. МОЛ-ове не са ми престижни, виж една градинка да спретнат, примерно, по ще се зарадвам. А поредния МОЛ в София... дали ще вдигне престижа на квартала?

И аз нямам против градинка, но до това място все пак има хубав парк  Simple Smile А и една градинка надали ще се задържи дълго време читава.
Покрай метрото ще направят много нови сгради, пазари, базари и тн. Зимата ще ми е екстра с Мол-чето под ръка  Wink

# 283
  • София
Търся лаборатория в Надежда. Мернах Цибалаб в дългият блок срещу билата, но беше следобяд и не видях дали работи. Пък и ми е съмнително с тези изкопи и прахоляци заради метрото.

За частни знам само за Цибалаб

Цитат
бул. "Ломско Шосе " бл. 632 партер (срещу БИЛЛА) [КАРТА НА АДРЕСА]

Работно време:
от Понеделник до Петък    7:30 - 13:00 ч.
И в ДКЦтата.

# 284
  • София
Мисля, че около 8 поликлиника има Кандиларов, личната беше споменала. Има и лаборатория в медицинския център в Надежда 6. Но аз лични не препоръчвам такъв вид лаборатории, където само се взема урината и кръвта и се носят на друго място за изследване. По-добре в тези в поликлиниките.

Общи условия

Активация на акаунт