София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Katencetoo , най - накрая сколасах да отида при фризьорката която ми препоръча и съм доволна, много приятна и ведра и работи чудесно.Благодаря

Радвам се, че ти е харесала как работи  Hug
Нали тази от пета час? Искам и аз тел на лични. Simple Smile

Да, пратих ти тел-а й  Hug
Ако може и на мен. Реших моята да я сменявам, а гледам вече стана голям наплив за тази фризьорка, което значи, че си заслужава.

Няма иронизиране!!!
Извинявам се, явно съм разбрала поглешно "УАУ"-то, това е лошото на нет-комуникацията.

Хубаво е, че си доволна от училището, а не като моите познати. Да, наистина е начално, не основно, грешка на "езика". А  само не разбрах защо натъртваш от къде си, семейството ти от къде е... Каква връзка има не разбрах, но все пак ти знаеш най-добре. Успех са начинанието и набирането на деца за отварянето на група с изучаване на немски език.  Peace

Майчета, в студа къде водите децата? Идеи за клуб, близо до/в Надежда 2. Като гледам Мики Маус/Верона не е за предпочитане. Аз лично се сещам за един в първа, но докато стигнем до там ще трябва да се връщаме...

# 586

[/quote]
Като гледам в София, където е наплив на ученици от околните малки градчета и села какво лошо качество на обучение се предлага. Не искам и да си представям какво е качеството на обучение в малките градове. Защото там със зъби и нокти се борят за НЕзакриване на училищата.

Но ти след като си доволна, събери група по немски език. Явно вие ще сте първия такъв клас.

[/quote]

Ето заради това изречение натъртих за семейството си. Ако не съм теразбрала правилно - извинявай. Понеже и ние от 3 години сме от околните села ..., а си търсим Софийско, защото средата е от голямо значение за децата.

Иначе - къде ги водим децата? Ние ходим на тренировки по карате понеделник, сряда и петък в Локото. от 18.00ч до 19.00ч. Вторик и четвъртък каката е на английски,а малкия релаксира (рисува). Той хди на уроци по рисуване или вкъщи решваме задачи от тетрадката за Италианнския лицей за прием  първи клас (ама само ако имам нерви).
Всъбота сме нтенис (в отоплен "балон"),  в неделя - на немски -в Алианса.
Иначе по цял ден и двамата са  на детска и  училище.

# 587
 Crazy Разбрахме се.

Аз го взимам от градина след 18 часа и няма как да сколасаме за карате в този часови пояс.

Я да те питам нещо за Алианса. Ама на ЛС.

# 588
Корина, тренировки по карате има и от 19,00ч. На мен ми е късничко и от тази година предложих, възприе се и се сформира група и от 18,00ч. Ако искате - заповядайте.

# 589
Здравейте.Преди няколко месеца имах молба за свестен личен лекар в района на кв.Надежда. Тъй като съм с  проблемна бременност и не мога много да се разхождам може ли на лс ,който е доволен от неговия да ми прати телефон за връзка с лекаря си ,за да мога да питам какво е нужно за смяната на личен лекар,за да не се разкарвам излишно.
Благодаря ви.
(Моят  и бременна ме нервира, 2 пъти съм го търсила сега,нито болнични дава,нищо...)

# 590
Моята ЛЛ е Др Пенкова от 7 ДКЦ. По време на бременост не трябва ли наблюдаващия гинеколог да дава болничен?
Декември месец е времето за смяна на ЛЛ.

# 591
  • Върху лъчите на Слънцето.
За смяна на личният ти лекар е нужно само да си купиш и попълниш от онези сини формуляри. След това го носиш на новия ти лекар без да уведомяваш стария. По служебен път цялата инфомация се предава от първия на втория.

# 592
Благодаря ви.  bouquet

# 593
Записвам се.От Надежда съм,майка на 3 деца-2 пеленачета,и 1 девойка на почти 18 години   bouquet  bouquet  bouquet

# 594
Записвам се.От Надежда съм,майка на 3 деца-2 пеленачета,и 1 девойка на почти 18 години   bouquet  bouquet  bouquet
Щастлива майка. Добре дошла, Кристин! Hug

# 595
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Щастлива майка. Добре дошла, Кристин! Hug

Добре дошла и от мен  Hug От коя Надежда си?

# 596
  • София
Здравейте  Hugмоля по запознатите,ако могат да помогнат....живеем в апартамент на братовчедка на мъжа ми,която от години живее в САЩ,мъжът ми има постоянна регистрация на този адрес...аз искам да се регистрирам,но нямаме нито нотариален акт,нито договор за наем,нито тя може да дойде с нас в общината ooooh!как се процедира в този случай newsm78 Благодаря предварително  bouquet

# 597
  • последна надежда
кристин  Добре дошла! Hug

cveti__petkova При всички случаи ви трябва копие от нотариалният акт и попълнена декларация от собственика на жилището. Може той да не се явява лично, но трябва да имате горните документи. За лична карта на собственика не съм сигурна дали искаха.

# 598
  • Някъде на път....
Браво! Майка-героиня! Възхищавам ти се!   Hug

.....
cveti__petkova При всички случаи ви трябва копие от нотариалният акт и попълнена декларация от собственика на жилището. Може той да не се явява лично, но трябва да имате горните документи. За лична карта на собственика не съм сигурна дали искаха.

Точно така е!  Peace

# 599
  • София
Въобще не ти трябва нотариален акт.Просто в общината казваш че искаш да смениш регистрацията си.

Общи условия

Активация на акаунт