Искам да споделим опит- учите ли вече буквичките?
Чрез игри ,рисунки или книжка?
и много си го кефи
Днес мислех точно да му правя шаблончета..Така процедирах с цифрите от 0 до 5 и имаше резултат, под формата на игра му ги показвах "избери си картичка" и познавахме числата...
Но пък вчера разбрах, че се справя страхотно с езиците. На игра започнах да и казвам думички на булгарски и да я питам как са на норвежки и всичките ми ги каза. Многос е радвам, че вече разграничава много добре единия от другия език
Много бързо напредна, само за два месеца, но те на тази възраст са големи попивателни.
А как сладко само позира каката, да я нацелуваш. И месечинката също.

после имахме есенна ваканция - ходихме 2 седмици на Канарите
толкова сме черни всички, и пълни със слънце, но много бързо ми стихна ентусиазма - от вчера съм с болно гърло, запушен нос и Т е на път усещам я

имаме на незнам колко апарата, телефона и лаптопа, толкова много не бях снимала. Ама поне в едно се убедих - трябва да живея на топло, студеното време не е за мен
).
И аз искам снимки от това хубаво място, на което поне в близките години едва ли ще ида. 

до коледа като стигна съм вече тотално изчерпана. Давайте идеи вие какво сте измислили
Ако на някоя играчка и се отваря врата и може да се пълни с всякакви дреболии е рай за него. Та заведох го в магазина за играчки и той намери там един камион на немската фирма Брудер, с две врати, огромен ! Не се отлепи от него, че и го взе да си го носи
Та това ще е единият подарък, за друго ще мисля още. Големият иска замъкът с драконите на Плеймобил и за календара май ще е пак от един от техните
Остава ни само един - на Сашо, но чакам да видя какво ще му измъдри мъдрата глава. Иначе той досега е с една кола, на която й се отварят всички врати, багажници, капаци и т.н. Не е голяма, а от тези колекционерските, металните. Горе-долу около 30 см дълга. Модел от 1955 г. Искаше нещо, което да прилича като модел на Док Хъдсън от филмчето "Колите". Освен това му взехме и един автоматичен трион (почти истински, работи си здраво, само дето не реже) с пълен набор аксесоари към него: каска, очила, ръкавици, наушници и т.н. Заяви, че щял да го държи до този на баща си.
Чакам третият му избор. Има и бонус-изненада: истинско фенерче на Маккуин в три цвята: естествена светлина, жълта и червена, и различни интензитети на светене.