Отговори
# 105
Здравейте  Hug
Еййй, тея земетресения  Shocked Много ме е страх, казаха, че очакват вторични трусове. Аз нищо не усетих, слава Богу  Praynig Че иначе не знам... както съм сама  Embarassed
За гласа ми - още като отивах за работа минах през аптеката и там ми препоръча Хомеовокс-а. От 10 сутринта вземам по 2 на всеки час, но никакво подобрение не виждам  Rolling Eyes И колко много чай изпих, един буркан мед изядох... ужас, ужас, да не ви се случва  Praynig Продължвам да пия докато не ми мине, че си е и доста болезнено  Confused
За дрехите не робувам на марки. Досега маратонки сме вземали от Адидас и Найк, но си пазарувам и от Джъмбо и от разни гаражни магазинчета, ми така де! Още повече сега като не разполагаме и с толкова пари  Rolling Eyes

Ох, аз съм нагънала тук едно китайско, от тооолкова време ми се яде  Mr. Green Айде отивам да се освиня  Animal Pig  Mr. Green

# 106
Здравейте дами  Hug, бях на преглед, всичко е наред и лека -полека се връщам към живота  Wink/считайте, че днес, както не съм излизала 5 дни бургаската мъгла преплетена с изпаренията на Кроношпана и Лукоил ми се стори, като планинска картинка/ Mr. Green
Вася добре ще й се отрази на Емката малко предколедна почивка  Heart Eyes.
Ади как ти е ученичката, а това пухкаво кюфтенце, което ми се ухилило и не можеш да разбереш къде му бутчето, на годинката е минал как си  Heart Eyes.
Лулу имаш си вълшебница и малко духче, прекрасни са, нямам друго, какво да кажа  Heart Eyes.
Фета пожелавм ви слънчево начало на новият ви живот. Ми взими ни покани на гости по намаленията  Crossing Arms, не че някой ме иска или ще ме пусне  Joy hahaha Joy.
Цвети е 12.600 и 102см но пред 2 месеца са я мерили на височина, а вярвам, чче и както е при баба си и килограмите няма да са й валидни  Whistling. Номер обувки 27.
Вчера я питам:
-Какво правиш?
-Ям
-Стига си яла ще ти стане голямо дупето
Тя после ме изклюкарила и ми се караха . Joy hahaha Joy

# 107
Елис страхотни новини за бебчо  Party Почивай си, хапвай... ти си знаеш  Wink Mr. Green

# 108
И понеже мразя да пиша и да не виждам, а днес съм многословна  Crazy.
Или, как е новата работа, разбрах вече за гласчето, че го няма никакво  Hug.
На марки не робувам, купувала съм и Найк и Адидас, Бенетон, Овиесе, китайски, турски, а сега ме убийте и от дрехи втора ръка.  Wink
Хич не ми и пука, важното е да ми харесат  Mr. Green.

# 109
Елис, бебето момченце ли е  Flutter или случайно е синичко щъркелчето  Flutter  Hug

# 110
Много е рано, Фети, за пола  Wink Точно в този момент ги има и двата и трябва още някоя седмица, за да се резорбира единия от тях.

Елис, ти имаш ли предпочитания или каквото дойде, само здраво да е ?  Heart Eyes

# 111
Ей, ама и вие любопитки такива  Heart Eyes.
Нямам идея за пола, щях да ходя на ФМ утре, но понеже е във Варна, а аз не трябва да се друскам, когато каже док тогава  Hug.
Претенции нямам, сложих си синьо, защото предния път нали бях с розово и ако сега кажат розово, поне малко да се порадвам на синия цвят  Laughing, голяма логика вкарах  Joy.
Само да е живо и здраво и да се приберем заедно от болницата  Praynig, друго не ме интересува.
Е намерих и страхотен магазин на Юник/гръцки дрехи/-аутлет и ме сърбят ръцете, че са единични бройки, но не знам цвета  Crazy.

# 112
Елис, живо и здраво да е  Praynig, пък нека е и синичко  Wink Hug Heart Eyes Иначе да, любопитна съм мноооого  Laughing Laughing Laughing

Неди онзи ден ми каза, че неговата сестричка била се качила на кораб и пътувала към нас  Shocked оставала й една спирка и идвала  Laughing Heart Eyes Но той много се впечатли от бременната ми сестра, предполагам за това са тези приказки  Joy Като видя леля си в почти 8 месец, погледна шокирано и каза: Ау лело, ама ти това бебе с количката ли си го глътнала?! Явно си била много гладна!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 113
 Joy hahaha Страшен е тоя Неди ! Laughing
Фети, като намерите жилището може и да му се сбъдне сънят на детето, а ?  Mr. Green

# 114
Ох, момичета, ще умра от това гърло  Embarassed Адски ме боли, не мога да спя, тъкмо се унеса и адска болка ме срязва в гърлото.. А съм и сама и не знам какво да правя  Rolling Eyes Не мога и по телефона на никой да се обадя - и звук не мога да издам   Sad  .Станах да си направя чай и да търся в нета специалисти УНГ, ако доживея до утре да ходя да ме видят. За един ден толкова зле ми стана  Embarassed

# 115
Оживях  Rolling Eyes
Гласа ми още го няма, но поне не ме боли толкова  Rolling Eyes
Хайде по едно чайче, да се пазите и вие Wink

# 116
  • София
Здравейте  Hug.
Или, за връщане на гласа, не мога да те посъветвам какво да пиеш, но за силни болки можеш да си вземеш Стрепсилс. Мен, когато ме боли нищо друго не ми помага така, както Стрепсилса. Страшно съм доволна Peace.
Елис, много се радвам, че всичко е наред с бебока Grinning.
Фети, късмет в търсенето на нов дом Flowers Four Leaf Clover.
Аууу, C&A ми е много, много любим магазин и Ники като е в командировка винаги ни носи нещо от там Laughing. Сега като бяхме и ние се сдобихме с доста дрехи от там. Много ме е яд, че в БГ няма, но все се надявам, че някой прекрасен ден ще отворят и тук.
Свършвам, че довечера сме на детски РД и Ани дава зор да ходим да купуваме подарък.
Приятен ден   bouquet.

# 117
Добро утро !  bouquet
Или щом болката е  спряла Peace,ще се оправиш скоро,изглежда има някакъв зверски  вирус сега,и аз съм с болно гърло,но поне имам глас засега.Сашко ми донесе и лепна някакъв вирус от градината,той се оправи,ама майка му още е зле.
Вили,гледам,че си ме питала височината ми,по българските стандарти съм от височките(170см.)Тези килограми в момента ги гоня поради една друга причина(не визуална),правя едно изчистване на организма,иначе си поддържам около 50-51 килограма.Но както и да е да не занимавам аудиторията с моите здравословни проблеми.
Като заговорихме за детски дрехи,да кажа,че в Зарата има разкошни зимни якета за 49 лева,вчера му взех на Алекс,цената е много прилична и качеството супер,като сравних другите с какви цени са ги барнали.Имаше и хубави дънки,но вече ми се видяха много скъпи за детски,около 50 лева. Shocked
Дано повече няма земетресения,че изпитвам ужас като знам,че сме си сеизмологичен район Confused
Хайде лек и приятен ден  Hug

# 118
  • В светлината на слънцето
Здравейте
Уф, снощи пак люляло, този път в БГ.
http://www.focus-news.net/?id=n1457315
Ние нищо не усетихте обаче. Thinking
Бобче, радвам се, че при вас нещата са добре и на мъжа ти му се е разминало само с уплаха. Hug
Елис, страхотни новини. Hug Сега ти пожелавам скоро към тях да добавиш и страхотния син цвят. Hug
Фети, ще ме разбие този твой син. hahaha Ама право си е детето, чака си сестричката. Я, бързо да се вземате в ръце - в буквалния и преносния смисъл. Heart Eyes
Или, добре поне, че болката е отминала.  Praynig Ох, много е гадно като боли гърло. На мен от такива болки ми е идвало да умра на място. Confused Аз хомеопатичните за гърло честно казано не ги признавам, никаква работа не вършат - от личен опит де, може на други да помагат.  newsm78 Обикновено действам със Стрепсилс и чайчета. Но за паднал глас - не знам, нямам опит. newsm78
Анаморф, оправяй бързо гърлото, не му се давай на вируса. Hug

# 119
Здравейте от нас!

Илияна-този вирус е ужасен, ние всичко го минахме, вече месец не можем напълно да се възстановим, аз направих ларингит и бях без глас дни наред. Пий много топло прясно мляко с ванилия,много помага. Скорошно оздравяване!
Бобче-хубаво, е че при тях е минало леко, всички да са спокойни.
Елис-браво, сега почивай и се наслаждавай на спокойствието, че като се появи бебето  Party, ще има купон.
За дрешките-аз почти на Перси нищо не купувам, той перманентно получава подаръци. За последните 5,6 месеца съм купила 2 анцуга и едни маратонки. Що се отнася до марките: носи Next, Puma, Karrimor, Adidas,Geox ,разбри се, че за вкъщи му купувам обикновени бълг.марки.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт