Отговори
# 90
Добро Утро   bouquet
Земетресението е било в Сърбия,така чух по телевизията,мъжа ми го е  усетил,аз нищо,ама съм болна и точно тогава съм заспала като пън:)
Или бързо оздравяване,вземи си Ефизол да смучеш,аз това правя и на малкия давам,че и двамата сме със зачервено и болезнено гърло и сополи разбира се.
За пазаруването аз не робувам на марки,купувам това което ми хареса и е на прилична цена,само обувките и маратонките ги вземам да са на Адидас или Пума,защото са му най удобни.
Апрески му взех някави със Спайдър Мен от Метро за около 38 лева или нещо такова,едвам намерихме 27 номер,той си ги харесва и казва,че са му много добре.Дънки и блузки му вземаме от Овиес и Зарата,на много хубави цени са а не мърдат изобщо от носенето.Аз някак си не мога да рззбера родители,които давам маса пари за дрешляци и държат да са маркови все,имам две такива съседки тук,комплексарска работа.
Вчера дори отивах да му взема на малкия някакви обикновенни анцузи за градината от Вис Виталиса или Джъмбо и понеже ги срещнах пред кооперацията и се заговорихме за това и те ми казаха,как мога да му вземам от там(били много ужасни),да съм му вземела на Адидас или Найк,направо смешна работа ooooh!,по точно селска Mr. Green
Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни дечица и усмивки на лицата им Peace
Ади,честита ти ученичка,да и харесва там и да нямате проблеми   bouquet
Айде отивам да закусвам,лек и сполучлив ден  Hug

# 91
Ира,разбира се ,че от Вис Виталис ще му вземеш анцузи няма да се търкаля с маркови дрехи я Mr. Green

# 92
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Бобчето да се обади и да каже, че в близките й в Сърбия са добре Praynig...

Или - Хомеовокс - хомеопатични таблетки за смученте при пресипналост и спаднал глас - по 1-2 табл. на час.

# 93
  • В светлината на слънцето
Привет Grinning
Писах, писах и нета ми се разпадна... ooooh! Айде пак.
Земетресенията са били две - едно около 3 часа, в Сърбия, с магнитуд над 5 по Рихтер, и второ около 5 часа, в Турция, със сила 5 по Рихтер.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=172062&srcpos=3
Моят мъж става през нощта да си играе комплексите йога, после композира, та с две думи е буден по това време, и каза, че доста е люшнало и бая е скърцало. Confused Аз този път нищо не усетих, защото съм с някаква гадна алергия от два дни и ми е едно унесено... Tired Особено вечерно и нощно време, не знам на кой свят съм. И още не мога да разбера от какво е въпросната алергия. Thinking

# 94
  • ГОре на черешата...
В Сърбия е било 5,6 по Рихтер - съобщават за 2-ма загинали и десетки ранени...ние нищо не сме усетили, но много е жалко това...

# 95
  • В светлината на слънцето
Наистина жалко... Confused
Бобче, пиши как е мъжа ти. Praynig

# 96
Здравейте  Hug
Нищо не съм разбрала за земетресението Shocked много неприятно, дано няма много жертви. Сега се връщам от работа и даже и там никой не е коментирал за това, ...от вас чувам! Ами така е, много лоши станаха хората и природата си го връща  Stop , дано нас не ни удря, че то както тръгна преди време в София всеки ден тръскаше #Crazy

Бобче - дано всичко е наред с мъжлето ти!!!  Praynig

Моят мъж става през нощта да си играе комплексите йога, после композира, та с две думи е буден по това време, и каза, че доста е люшнало и бая е скърцало. Confused

Лу - и аз искам такива композиторски пориви, при мен основно изпълнителски ама....какво да се прави, важното е да има вдъхновение човек  bowuu bowuu bowuu

Или - Хомеовокса, дето ти го е препоръчала Мариетка съвсем не е лош, иначе от монопрепаратите има разни, ако искаш пиши на ЛС да ти ги кажа  Hug

Ади - много са сладки и двамата, а дребо...е направо огромен, сладък, пухкав мечо  Heart Eyes

Морска - дай някоя актуална снимки на Ели Flutter

Аз реших да спра Емката от градина! Малко почивка ще си постои вкъщи за неограничен период....тц...абе незнам, ще видим , но за сега така!!!

Айде спорен  Wink

# 97
  • ГОре на черешата...
Надничам да видя Бобчето писала ли е...мисля я Praynig.

# 98
Бобче, ела да ни кажеш как стоят нещата с мъжа ти, че се безпокоим мило  Hug

Анаморф, видях, че гониш 46-те килограма. Колко си висока ? Питам, защото аз съм 1,65 м и дълги години бях 46 кила, но сега като си гледам снимките се намирам за страшно слаба, то ни гърди, ни дупе, ни кълки  Sick Е, леко ми беше, и коремче нямах, но сега воля не ми стига, за да свалям толкова.

# 99
  • Stavanger,Norway/ Varna
Олеее, ами че аз чак сега ви прочетох, даже виждам, че и Лъвицата на фейс ме е питала. ами незнам хора, питах го мъжо сега дали са добре. Ама днес сутринта към 9 ми писа и не спомена нищо за земетресение. Сега се притесних  Shocked

Редактирам- добре са, явно тях не ги е засегнало силно. Бягали са на улицата, но само с уплаха са минали.  Praynig

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 16:13 от bob4enka

# 100
Олеее, ами че аз чак сега ви прочетох, даже виждам, че и Лъвицата на фейс ме е питала. ами незнам хора, питах го мъжо сега дали са добре. Ама днес сутринта към 9 ми писа и не спомена нищо за земетресение. Сега се притесних  Shocked

Редактирам- добре са, явно тях не ги е засегнало силно. Бягали са на улицата, но само с уплаха са минали.  Praynig
супер  Hug

# 101
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, мерси за загрижеността  Hug

Толкоз се шашнах, че забравих да коментирам по темата. Та, аз за Йована също купувам дрехи от магазини от ранга на H&M (тук веригата е най- ефтината). Просто не виждам смисъл за дете на тази възраст, което расте с минути да се купуват скъпи и маркови дрехи, които след месец ще са малки или минути след обличането- ликъосани. Тук, например в H&M и още три магазина от подобни вериги, винаги правят намаления на дрешки останали по една две бройки. Винаги може да се намери нещо на 50, даже 70 %, важно е да се обикаля достатъчно често  Mr. Green. Таа, за такива като мен, които се чудят как да вържат двата края е много добре. Само на бебешкит енеща няма намаления да му се невиди  Twisted Evil

Обувки и маратонки за Йована, поръчвам от Ибей, където заедно с доставката ми излизат в пъти по- ефтино от тези предлагани тук, да не говорим, че са и по- хубави  Peace

Форума днес е ужасен, направо ми идва да се разкрещя от нерви. Бива ли да мис е зареждапо 5 минути една страница беее...... #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 16:52 от bob4enka

# 102
  • ГОре на черешата...
Е, важното е че са добре и са се разминали само с уплаха...

# 103
Ехе, успокоих се БобчеHug

Днес и аз минах в C&А и купих два панталона - общо 20 евро дадох, по-евтино няма при нас. Вчера обаче ходих да избирам подарък за една малка бебка и едни дънки плюс жилетчица за 6 месечно ми излазоха 39 еврока, но хората държат на марката и нямаше друг начин.  Rolling Eyes Здраве да е.

# 104
Ужасни са тези земетресения  Confused Дано  не се повтаря  Praynig Praynig Praynig Praynig Ужасно е притеснително..
Или върна ли си гласът?

Ние усилено търсим дом, лудница  ooooh! Утре сме на оглед и в петък също, дано изникне нещо ново, че тези двата хич не са ми по вкуса  Outta Joint

Поздравчета и здрава земя под краката на всички  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт