Отговори
# 75
Здравейте и от мен,

Забравих да се разпиша в новата тема, но между ваканция и разни случки с приятели, много вълнения ми се насъбраха в последно време.

Лулу, много съм заинтересувана от този сайт за книжки.   bouquet Обаче може ли да си пазаруваме с кредитна карта ? Веднъж ги питах и искаха да им изпращам факс с номера на картата ми, а аз такова нещо не бих направила. Преди години поръчвах от "books.bg" - първият път ми ги изпратиха, вторият ми изтеглиха 88 еврока и два месеца по-късно трябваше да ги заплашвам, за да ми върнат поне парите. ooooh!

Елис, как е, няма ли кървене вече ? Дано се закрепи бебочето здраво  Heart Eyes

Фети
, хайде скоро да се похвалиш с готин апартамент или къща. За магазините - Гап не съм виждала май  newsm78 H&M има в Тулуза няколко, но не ми допадат изобщо, аз харесвам по-класически неща и често често се мотая по Зара за мен и по Obaïbi и Okaïdi за децата.

За мерки и теглилки сте говорили, да си кажа и аз. Антон е 102 см и точно 13 кг. Кльощав, сух, ни дупе, ни корем, ни мазно има някъде  Laughing Обаче глас какъв вади, мамо мила, не се търпи когато викне ! За една седмица луди ни направи, това ваканциите са наказание за родителите  Joy Още от сега треперим при мисълта за Коледната, която ще ни се види дълга и предълга...
Нищо интересно около нас няма. След малко се обличаме и отиваме на гости, да променим обстановката, че ще изпушим.

Лек ден на всички.

# 76
  • В светлината на слънцето
Вили, ще трябва да проверя как точно стоят нещата с чужбина. По-точно ще пиша на pr-ката им да провери и да ми каже. Peace Аз съвсем случайно се сетих за тях тия дни, след като ми се наложи да проверявам едно инфо в сайта им.  Grinning А за гласище не ми говори. У нас и двете са гръмогласни. Лудница... Crazy Така че най-искрено и в аванс ви съчувствам. Crazy
Слънчо, ще ме разбие твоята кипра. Joy А представи си като поотрасне още малко... Лошо ви се пише на финансите.  hahaha То не че и у нас гардеробите не се пръскат по шевовете предимно от детски дрешоляци де... Mr. Green
Ей, това най ме е яд на търговците. Такива цени надуват в България на някои марки, че не е за описване. Няма да ви казвам на Gap какви са цените тук. Twisted Evil

# 77
Здрасти мацки!!!

Тези дни нямах никакво време и съм пропуснала и новата тема!!!

Вале,ЧРД на огроомна патерица  bouquet

Елис,дано всичко е наред.Пази леглото и почивай Hug

Не съм чела подробно назад,но от това което видях по диагонал-Ивон е 12 600 кг и 1 м висока,вейкааааа HugНосим 25 номер обувки,26 номер ботушки.Любима книжка-Франклин,тази с игрите вътре Laughing Crazy

И да се похваля,Ивон от днес е на ДГ.Влезе с усмивка и желание,докато  минем през сестрата,сто пъти ми повтори,че иска при децата.Ще видим утре как ще е LaughingТо на мен май ми беше по-свито на душицата,от колкото на нея  Outta Joint

Водихме я и при Бате Енчо.Голям смях.Първо пита Енчо дали,знае стихчето за Зайчето и той като каза "Не",тя му каза,че тогава и тя няма да му го каже и си врътна дупето.На Къци пък му обясни,че има оса на микрофона  и не може да му каже стихчето,за да не я ужили LaughingТааа....в крайна сметка му обеща,че другият път ще му каже стихотворението,за да яде торта Laughing

Ето и малко снимки,да ги видите с кюфти:)

# 78
Ади, браво на Ивонката за градината и все така лесно да отива там. Hug А предаването с бате Енчо ще го чакаме. Да кажеш кога е, ей.  Grinning А на бузьо да му нащипеш големите бузи. Heart Eyes Чудни са ти дечицата. Hug

# 79
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, стискам палци на бонбонката леко и безпроблемно да ходи на градина Praynig. А Алекс е страхотен, малък сладкиш Heart Eyes. Ох, какъв е бузан сладък.
Елис, дано положението при теб вече да е по - добре Praynig. Почивай колкото се може повече.
Или, много мъчно ми стана за Яни Sad. Дано скоро свикне Praynig. А за кашлицата, наистина майка ти да го заведе при някой друг лекар. В миналия петък (22.10) водих Ани на контролен преглед и педиатърката ми разправя, че била здрава, въпреки че кашляла (ларингитната кашлица отшумявала доста бавно) и спокойно да я пращам на градина. Взех, че я послушах, Ани ходи 3 дни на градина, състоянието й се влоши и в този петък (29.10), отново при педиатърката ooooh!.
Гледам за пазаруване си говорите. Аз не пазарувам от маркови магазини на хлапетата, защото цените в БГ са ужасно високи и не си заслужава да дам много пари за неща, които ще ги носят един или най - много два сезона. Докато бяхме сега в Германия, успях да им накупя дънки, тънки и дебели блузи, бельо на срамно ниски цени. На Дани му взехме маратонки на Том Тейлър за 25 евро, на Ани пантофки на Бама за 12 евро. Въобще разликата в цените и качеството там и тук е огромна, за съжаление.

# 80
Марти, как е сега Ани? Оправя ли се вече? Confused И ние паруваме маркови дрехи предимно от чужбинско по тази причина. А и заради разликата в качеството. От тук купуваме рядко, ако нещо много силно ми хване окото. И обувки, че те трябва да се мерят, няма начин. Между другото за дънки и пуловерчета за момчетии, супер са St'Oliver. Обаче на тях все не нацелваме намаленията като сме в чужбина и досега сме ги купували само на реални цени. Което ще рече 35 евро за едни миниатюрни дънчици. ooooh! Истината е, че навън като почнат намаленията си е направо кеф да пазаруваш. И са си баш намаления, а не като тук - замазване на очите и нищожно падане на цените. Thinking

# 81
  • София
Лу, още след първия прием на хомеопатичното лекарство се почувства по - добре. Снощи беше 3 - я последен прием и днес да се е прокашляла най много 5 - 6 пъти, като кашлицата откакто го пие стана  влажна, а не суха лаеща. Хомеопатичката каза, че от лекрството до няколко дни кашлицата напълно ще отшуми. Сега ще почакаме и ще видим дали наистина ще спре.

Точно една от блузите на Дани е на St'Oliver и е взех за 13 евро Laughing. Щях да му взема още една, но беше зелена и той категорично я отказа. А за тия пари просто е грехота човек да не купи подобно нещо Mr. Green.

# 82
Мдааа, наистина си е кеф да пазаруваш в чужбина. Thinking Аз много харесвам и една австрийска марка C&A. Имат супер качествени стоки, които при намаленията са направо на смешни цени.
Марти, стискам палци хомеопатията да помогне веднъж завинаги. Praynig

# 83
Мдааа, наистина си е кеф да пазаруваш в чужбина. Thinking

Ами освен да ви поканя Януари на шопинг в Лондон  Flutter Party

# 84
  • Stavanger,Norway/ Varna
Или тук, толкова са огромни намаленията и са целия месец. Тук тинейджърите най-вече полуват пари за Коледа и после януари д ане ви разправям какво щурмуване става, изкупуват всичко живо, ама си е далавера  Crazy Същите големи разпродажби има и през целия юли  Peace

# 85
Момичета, помагайте, изгубих си гласа  Shocked едвам се чувам като се опитвам да говоря  Embarassed
Болеше ме вчера гърлото и започна да ми се запушва носа и започнах да пия разни прахчета, но сега вечерта за един час както си говорехме с колежките и започна да дрезгавее, а сега не мога и името да си кажа  Shocked Утре как ще отида на работа такава  Rolling Eyes Embarassed

# 86
Недей да говориш изобщо, пий чай с мед..за това се сещам, явно е вирус дето удря в ларингса  Rolling Eyes

# 87
Добро утро  Tired
Наливам се нон стоп с чай и понеже съм сама вкъщи и не си говоря  Laughing Ама след малко като тръгна за работа не знам  Rolling Eyes
Хубавото е, че мъжа ми каза, че Яни вече е добре, не кашля, не реве  bowuu Е, с яденето до е все същото дередже, ама... като се върнат утре ще ги строявам  Mr. Green
Весел ден, момичета   bouquet

# 88
  • Пловдив
Добро утро.
Или има едно лекарство ''Исла Минт'' се казва и много помага за гласа.На мен веднъж ми се е случвало да остана без глас и  ми го предписа педи.Малко е странно,все едно смучеш восък,но ако искаш го пробвай,без лекарско предписание е.
Ето,това е,в синята опаковка
http://apteka.framar.bg/09001348/%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0-%D0%BC … B0%D0%B1%D0%BB-30

# 89
Добро утро!
Тази сутрин здравата се стреснах към 5 часа ни се разклати леглото здраво няма да казвам с каква скорост се озовах в детската .Слава богу децата нищо не бяха усетили нямаше нищо паднало само абажура се клатеше.След това изобщо не съм лягала и още ми е гадно сега чух ,че в Турция е имало земетресение.

Общи условия

Активация на акаунт