Забравих да се разпиша в новата тема, но между ваканция и разни случки с приятели, много вълнения ми се насъбраха в последно време.
Лулу, много съм заинтересувана от този сайт за книжки.
Обаче може ли да си пазаруваме с кредитна карта ? Веднъж ги питах и искаха да им изпращам факс с номера на картата ми, а аз такова нещо не бих направила. Преди години поръчвах от "books.bg" - първият път ми ги изпратиха, вторият ми изтеглиха 88 еврока и два месеца по-късно трябваше да ги заплашвам, за да ми върнат поне парите. 
Елис, как е, няма ли кървене вече ? Дано се закрепи бебочето здраво

Фети, хайде скоро да се похвалиш с готин апартамент или къща. За магазините - Гап не съм виждала май
H&M има в Тулуза няколко, но не ми допадат изобщо, аз харесвам по-класически неща и често често се мотая по Зара за мен и по Obaïbi и Okaïdi за децата.За мерки и теглилки сте говорили, да си кажа и аз. Антон е 102 см и точно 13 кг. Кльощав, сух, ни дупе, ни корем, ни мазно има някъде
Още от сега треперим при мисълта за Коледната, която ще ни се види дълга и предълга...Нищо интересно около нас няма. След малко се обличаме и отиваме на гости, да променим обстановката, че ще изпушим.
Лек ден на всички.
Аз съвсем случайно се сетих за тях тия дни, след като ми се наложи да проверявам едно инфо в сайта им.
А за гласище не ми говори. У нас и двете са гръмогласни. Лудница...
Така че най-искрено и в аванс ви съчувствам.
То не че и у нас гардеробите не се пръскат по шевовете предимно от детски дрешоляци де... 

. А Алекс е страхотен, малък сладкиш
. Дано скоро свикне

Е, с яденето до е все същото дередже, ама... като се върнат утре ще ги строявам