Земетресението е било в Сърбия,така чух по телевизията,мъжа ми го е усетил,аз нищо,ама съм болна и точно тогава съм заспала като пън:)
Или бързо оздравяване,вземи си Ефизол да смучеш,аз това правя и на малкия давам,че и двамата сме със зачервено и болезнено гърло и сополи разбира се.
За пазаруването аз не робувам на марки,купувам това което ми хареса и е на прилична цена,само обувките и маратонките ги вземам да са на Адидас или Пума,защото са му най удобни.
Апрески му взех някави със Спайдър Мен от Метро за около 38 лева или нещо такова,едвам намерихме 27 номер,той си ги харесва и казва,че са му много добре.Дънки и блузки му вземаме от Овиес и Зарата,на много хубави цени са а не мърдат изобщо от носенето.Аз някак си не мога да рззбера родители,които давам маса пари за дрешляци и държат да са маркови все,имам две такива съседки тук,комплексарска работа.
Вчера дори отивах да му взема на малкия някакви обикновенни анцузи за градината от Вис Виталиса или Джъмбо и понеже ги срещнах пред кооперацията и се заговорихме за това и те ми казаха,как мога да му вземам от там(били много ужасни),да съм му вземела на Адидас или Найк,направо смешна работа
,по точно селска Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни дечица и усмивки на лицата им

Ади,честита ти ученичка,да и харесва там и да нямате проблеми

Айде отивам да закусвам,лек и сполучлив ден
...

Особено вечерно и нощно време, не знам на кой свят съм. И още не мога да разбера от какво е въпросната алергия.
, дано нас не ни удря, че то както тръгна преди време в София всеки ден тръскаше

Е, леко ми беше, и коремче нямах, но сега воля не ми стига, за да свалям толкова.