Отговори
# 135
  • Germany
Единият подарък под елхата ако не е със самолет и летище ще си имаме сериозни проблеми  Laughing Laughing това е номер едно в класацията ми. Моят големия син онзи ден ме успокои - Маме, ако дядо Коледа не ни донесе подаръци ние ще си ги купим  Mr. Green Mr. Green

# 136
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря за пожеланията, момичета  Grinning

Йована цветовете ги знае и на трите езика. Знае да брои до 10 на всички езици също. Аааа да и знаем, че на бензиностанцията мама зарежда бензин за 100  Mr. Green

За Мила ще има активна гимнастика, но за ЙОвана е трудна работата. Водих я в магазина за играчки да се ориентирам, нооо тя иска всичко. Направо незнам. Сега е луднала по принцеси и всякакви такива момичешки и розови неща, от които вече ми се повръща. Накрая ще и накупя дребни разнородни подаръчета, да отваря пакети да се радва. Има пще време, ще видим.   Rolling Eyes

# 137
  • В светлината на слънцето
Моят големия син онзи ден ме успокои - Маме, ако дядо Коледа не ни донесе подаръци ние ще си ги купим  Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy

# 138
  • София
Здравейте!
Днес купих на малките активна гимнастика Simple Smile
Много е хубава с куп неща по нея ето я:
http://www.kasida.bg/tiny-love-aktivna-gimnastika-gymini-kick-an … ery-117-6118.html
Една е разбира се,че така или иначе няма как да ги сложа две някъде Mr. Green
Хубава е ,че панела може да се използва и самостоятелна та все ще се вредят коя къде сложа  Laughing
Към нея имаше подарък и това:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1485
Много съм доволна!
Взехме си и кошарка,че леглото им отеснява  Mr. Green
ето я и нея:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4631

Райън,брои до 10 Simple Smile познава повечето цветове,знае 16 букви от азбуката и 7 от тях ги пише Simple Smile
Песнички и стихчета знае доста Grinning
Обожава да му се четат книги и днес взехме нови 5 Laughing

# 139
За Коледа......ПАК влак  Crazy Tired поредният, но знам, че само това ще го зарадва на този етап.. Laughing

# 140
Димяни, честити придобивки и със здраве да си ги ползват двете госпожици. Hug
Аааа, Фети, това ПАК само, ако знаеш колко ми е близко, свидно и родно... Crazy Mr. Green В нашия случай обаче мяука ( Twisted Evil). Обаче съм й казала на Теди, че дядо Коледа носи за последно котка и ...край. Naughty Вече даже спрях да броя зверовете - сигурно гонят числото 20. ooooh! Разгеле, за рождения й ден отсега си стиснахме ръцете за нещо, което категорично не е котка и не мяука.  Mr. Green Ще е телескоп, но истински. Тоест професионален, но със средни възможности, че астрономията засега само ни е хоби. Нали селската ни къща е на ръба на източните Родопи, а там какви звезди има само.... Grinning

# 141
Тони честити придобивки, как са момичетата? Растат ли?
Лулу Hug
Ние сме добре. Иначе за цветовете Божидар отдавна ги познава, брой до 10 обаче забравя 7, азбуката я знае цялата. Чете няколко думички и направо е пълен с енергия, няма спиране това дете. А хич не яде Confused
Здравко много говори. Вчера каза глупак ooooh! Върви из цялата къща и шета на майка си.
Радост е 6 кг., общо взето спокойно бебе. Само на кърма е.
Живот и здраве другата седмица ще кръщавам Здравко и Радост. Купила съм и това, чакам днес да пристигне, дано всичко е ок. Здравко ще ползва фрака от батко си.
Иначе аз съм добре, многоооо щастлива с трите си слънца. Надявам се всички да сте здрави, а който боледува да кара леко. Hug

# 142
Лулу, аз май не съм споделяла, но Неди е безумен фен на котки също  Crazy Но те са някак си лични и интимни вещи, за разлика от влака  Crazy Crazy Имаме за сега 3 котки. Едната е КОТЕТО с главно К, то фигурира на всичките ни снимки, винаги е с нас и направо си е член на семейството  Laughing Не ми дава да го пера, отнася се с него като с живо същество, бе не дай Боже да изчезне, че не ми се мисли какво ще става..Другите 2 котенца са братчета  Crazy поиска си ги за рожденият ден, две еднакви за да не им е мъчно  Rolling Eyes И това безценно трио Маци и котета братчета са му за спане и раздаване на нежности през деня  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing И той крънка за още котки, но аз гледам да удържам фронта, щото направо ще се побъркам, ако трябва да поемам ангажимент към още плюшени приятели  ooooh! Щото то се изпада в паника и нервна криза, ако някое от тях изчезне  ooooh! ooooh! ooooh!

Голямо котешко излияние тази сутрин  Crazy

Добро утро и хубав ден!  bouquet

# 143
  • София
Здравейте и от мен,
Виктория познава всички цветове, включително си има два любими - зелено и лилаво и все такива дрехи иска да и купувам. Да брои знае до 5. Иначе знае страшно много песнички и игри с песнички и стихчета, особено сега от детската градина се връща всеки ден с нова научена песничка. Вчера ни дадоха стихчето, което трябва да учим за Коледното тържество. То има месец и половина до тогава, ама госпожите решиха да се презастраховат, за да могат всички деца да си запомнят думичките. Буквите не ги познава, но и аз не я занимавам с това. Сега е голяма фенка на оцветяването - с часове седи и оцветява картинки. Другото което обича да прави, а да играе с пластелин и да прави различни формички - купила съм и едни пластмасови формички и тя по цяла вечер с тях се занимава. Та може би нещо свързано с рисуване или моделиране ще и бъде подаръка за нова година, плюс пъзел, щото това е другата и страст. Simple Smile Иначе и тя е фенка на влаковете - вече две години поред са Коледа получава влакче, а сега си прави устата за влакчето Томас, но ще видим. Но и тя като види някоя играчка и иска всичко, така че ако може всичко би си купила. Отсега се отдава на шопинг терапия детето и всеки ден иска нещо да и се купува, ако ще и да е едно сокче или близалка.  Laughing

# 144
  • София
Здравейте  Hug.
Ани познава и пише около 10 - ина букви. Брои до 30 на български, до 10 на английски и до 20 на немски. Познава и всички цветове. Песнички знае няколко, стихчета мисля, че не знае, но пък за сметка на това си измисля Laughing.
Димяни, честита гимнастика и кошарка на красавиците, със здраве да си ги ползват.
Валерия, много е хубава рокличката Peace.
Бобче, честита месечинка на Мила Heart Eyes.
Подаръци, след РД на Дани ще ги пазаруваме. Засега никой от двамата не е изявил желание за конкретен подарък.
Приятен ден   bouquet.

# 145
Добро утро
няма ли кафеее..Sad
Тони,честити придобивки със здраве да си ги ползвате
Валерия ,порасна си и малката... 
А за глупака ние го знаем много добре,да не изброявам и др. думи които са му в речника. От филмчета ли ги научава,от Дг  не знам
Цветовете ги познава, брой до 10. Знае около десетина букви. Но не и да ги пише,не че съм го карала. Зле сме в рисуването. Но виж да реди пъзили  много обича. Да му чета приказки. Играе с пластелин,имаме този с октопода на Плеу го. Песнички знае доста ,стихчета също. даже си исмисля разни песни и припява често.
Ето две от любимите му стихчета,тези ги научи на морето и по повод РД-то
Рибке,рибке как така
само ти на хладинка чуваш ли ме,
отпуши рибешките си уши
да се гмурна разреши!

Мамо,татко добър ден
днес е моя рожден ден
три годинки,три свещички
аз ги духнах изведнъж
мамо,татко станах мъж

Подаръци не сме купували,нито на малкия нито на него. Като го попитам той казва,мечове нови и специални  и да ми извадиш старите/ скрила съм му ги преди месец за лошо държане с приятелите си/
На него му дайте битки,мечове,саби,пистолети... прави се на рицар,на пират. За миналата Коледа имаше пиратски комплект с куки,шапки,пушки т.н.
Гледах едни дъски от едната страна са за писане с тебешир, а от другата  е магнитна и се пише с фулмастер. Чудя се това ли да е или пожарникарски комплект newsm78 а до тогава може да е нещо друго... само не и мечовеSimple Smile)

# 146
Кой каза кафе?

Валерия, чудна е рокличката. И си представям каква кукла ще е в нея Радост. Да пусне снимки после, ей. Heart Eyes
Лони, добре, че ме подсети за пластелина. Трябва да го извадя. Peace
Валеске, дъските не са лоши. Ние имаме такава от Теди и в момента Сашо я употребява доста сериозно и с интерес. Peace Като каза меч... моят си хареса един светлинен меч от Star Wars. Как ли пък не! Crossing Arms Първо, че нещото струваше "скромните" стотина лева. #2gunfire Второ - беше къмто метър дълго.  #2gunfire И трето - в нашия случай означава да купя задължително още един за Теди. После обаче кой ще строи и обзавежда наново апартамента, не знам. Аз при наличието на две деца (и то моите) с мечове в ръка, директно се изнасям на северния полюс. #Shocked Щото като се сбият е страшно, а ако имат и оръжие в ръка... не ми се мисли. Sick
Фети, положението с котките при нас е направо страхотиво. Всяка вечер се строяват в редица, преобличат се (в кукленски дрехи, шалове, гердани и т.н.), имат рождени дни, сватби иизобщо нищо човешко не им е чуждо. ooooh!

# 147

Фети, положението с котките при нас е направо страхотиво. Всяка вечер се строяват в редица, преобличат се (в кукленски дрехи, шалове, гердани и т.н.), имат рождени дни, сватби иизобщо нищо човешко не им е чуждо. ooooh!
hahaha Joy hahaha Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Защо ли си го представям  Laughing Laughing Laughing Laughing Надявам се, че моят като е мъж, ще го изживее това с котета и да не стига до такива крайности, ако мога да се изразя така разбира се  Crazy Laughing Laughing Laughing Нашите котета подчертано са момчета, щото били с къси коси  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 148
А ние имаме и момчета, и момичета. То иначе сватба няма как да стане. И котешки бебета имаме даже. hahaha Имат си и строго фиксирани имена. Някои са си така купени (с каишка на врата с името), други са кръщавани. На първи спомен котките са: любимата Аврора (естествено, донесена от Украйна), Кайла, Джинкс, Муцо 1, Муцо 2, Пея, Танита, малеее на останалите имената не знам. Обаче Сашо ги знае всички и се отнася с достойно уважение към всяка. hahaha Теди благородно му е подарила една - Джинкс. Joy

# 149
Здравейте от нас!

Димяни-честити придобивки и от мен!
Бобче-Честита месечинка на Мила! Толкова са сладки двете сестрички!
За коледни подаръци-още не съм мислила...., когато имам малко свободно време ще се позанимавам и с това. В края на ноември ще ходя в Испания и оттам ще взема това, онова, поне такива са плановете ми.
Валерия-рокличката е уникална!
Перси смята до четири, познава около 15 буквички, знае няколко думи на англ.и исп.език, познава всички цветове, дори прави разлика между светъл и тъмен цвят, не знае стихотворения и песни, реди до безумие пъзели и разхърля безобразно, реди бисери постоянно... Казвам му, хайде нали искаш да си играем, а той отива при татко си и казва: „Тате, аз искам да играя с теб, не с мама, тя е момиче, но може играе с багели и коли.”  Но най много обича /както всички момчета / да си играе с количките........

Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт