Отговори
# 705
Голямо благодарско на Мариета, Марти, Лулу, Сонита, Дезита, Пива, Лелка!
Сега съм с компрес от сланина с черен пипер, само гарнитура трябва да си взема и съм готова за ядене  Mr. Green, дано отърва, но Цвети, какво ще я правя, не знам. Чакам мъжо да дойде да я води при педи, аз отказах, да стъпвам там  ooooh!.
На Мони, Ади, Стили, Мариетка, Пива бързо оздравяване  Hug!

# 706
  • В светлината на слънцето
Елис, ще се оправиш мило, само не се притеснявай. Hug
Дезитка, един глас и от мен за гадорийката със сода, оцет и вода срещу разстройство. Бях я забравила. Страааашно помага! Изпробвано! Peace

# 707
Добро утро!!!

Помагайте,от вчера съм с 38 Т,р-во и повръщане ooooh!Много ми е зле,а по-лошото е,че кърмата намалява,явно от обезводняването TiredКажете какво да правя.Пия постоянно компоти и течности,но всичко отива в тоалетната Tired

Елис,оправяй се бързо.Аз като бах така,пиех Сребърна вода с Клеева тинктура,мед и лимони на поразия и хлебна сода намазана на сливиците няколко пъти дневно.
При повръщане и разстройство се смучат едни хапчета (тук Вогален, при вас може да са други) и в продължение на 1 час не се нито яде, нито пие. Ако за този час не си повръщала започваш по една лъжичка сладка вода на всеки 2-3 минути. Захранването става постепенно, като се набляга на ориз, тестени неща (макарони), пюре от морков или картоф, за да спре и диарията. Много по малки количества. Тази седмица всички минахме по този път и за два дни се оправихме, някакъв страшен вирус се разхожда  Laughing

# 708
  • ГОре на черешата...
Уааау, че той и международен даже, гадината Close...

# 709
  • вкъщи
Елис и ние ще ходим при Стоянова,4е мн кашли Мони,не можа да спи и пак повърна от кашлица.
Толкова ми е тъпо,през 2 седмици е болен,няма как да взема болничен и какви ли не комбинации правя да го гледаме,на никой не му пука и не си взима болничен.вече 5 нощти не съм спала и не съм адекватна.
Честит имен ден на Ани!
и

# 710
Честит имен ден на Ани! да е жива и здрава и много щастлива!
 Да ви покажа мойте кутии със сладки ,който ще подарявам..

# 711
Дезитка,много благодаря.Ще пробвам тази за р-вото,че повръщането май поспря.След 1-2 дни ще се налапам и с лук,много ми помага за лактацията.Не знам какви са тези мутирали болести.За 4 м,7 пъти съм с р-во ooooh! и един път с кашлица и хрема,аман вече.Уж пия и витамини,но резултат 0 Tired

Тя темата болнична стана,ужас Sick

Фр.Тони,мерси мило,ама тук ме гледаха индиански като питах за това "вълшебно хапче" newsm78

Валеске,кога имаш време бре душо newsm78Прелестни са  bouquet

Марти,да е жива и здрава Аничка  bouquet

# 712
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИЧКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!

Марти, извинявай, че късно се включвам, но болестите мира не ми дават.

# 713
  • Germany
Ади, как с лук бе душо, не така - иди до аптеката и си купи бирена мая на таблетки и ги почхвай още сега - лука много омирисва кърмата и дребниа може да ти я откаже  Peace

# 714
Ми Дезитка,всичките пъти до сега,в които имах ядове с количетвото,след болест,се оправях с лук,не чесън.Не ми е отказвал.Често си хапвам и в салата или в дюнер,нямаме проблеми Thinking

# 715
  • Germany
ами тогава смело с лука  Peace значи от сега да си знаеш, че ще е любител на шопска салата с лук  Mr. Green Mr. Green

# 716
Пфиууууу, може ли да не са го внесли вече това хапче бееее  Whistling Само с него спасяваме положението и друг лек не знам. Дано не се обезводниш миличка, пий сладка водичка колкото можеш и яж само неща, които запичат.

# 717
Моя опит с този вирус е,никакви лекарства,само айран с сол..това за мен де.А Теди го оправям както преди няколко страници писах с арсеникум албум 30,но не давам веднага хомеопатия,първо изчаквам организма сам да се изчисти,да се пребори до колкото може и след това давам хомеопатията,най много 3 дни съм чакала преди да дам хомеопатия.Теди кара само на кисело мляко,хем храна/хем вода Wink

Според мен не трябва да се вземат медикаменти,защото така се потиска вируса,трябва организма сам да се пребори Peace

# 718
  • Ланкър, планините Овнерог
Абре, жени, какво става? Какви са тия болести, това чудо...... ooooh! Я, се взимайте в ръце..... То и аз какво се обаждам, като в почивните дни едва не пукнах. Температура от дете не знаех какво е. Като парцал си бях. Лошото е, че Емма нещо кашля   Thinking Танти тамън вече изглежда наред. Поне аз я броя за здрава. Ходят с баба си всеки ден на физиотерапия и така. Утре ще ходи специално до училището, за да черпи за РД. Разбрала се е лично с госпожата  Mr. Green

# 719
  • В светлината на слънцето
Айде, зимата дойде. Ние вече сме напред с материала с едно строшено стъкло на балконска врата. Не от хуните, а от халата, дето вее отвън и се опитва да ни издуха.  ooooh! Добре, че утре татито е чак от обяд на работа, та да ходи и се разправя със стъклари. И добре, че стъклото е двойно, та засега крепим положението. Само стискайте палци стъкларите да не са затрупани с поръчки покрай бурята, че тогава ще се видим в чудо. ooooh!
Валеске, много са хубави кутиите. Heart Eyes
Нека поне утре всички болнички се похвалят със здрави вести. Hug

Общи условия

Активация на акаунт