ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
И где ги тез шизофреници тук у форумо Mr. Green
Дайте ключето Mr. Green
Ааа, тук линкове не се дават! И не си мислете, че става дума за " Деца в училищна възраст" и " ПОВЕЧЕ СИГУР...." ... Ууу, за малко да се издам!  Whistling

# 646
Джуличка, ако останат само петли е курник (нещо като подфорум Татковци)  Joy

Joy Joy Joy

То хубаво ще е курник, ама пак добре, че не са решили и тая дума да я пъхнат в някоя реклама, че след тоя кокошКарник, не ми се мисли курникът как щеше да е окепазен...  Mr. Green  hahaha Joy

# 647
  • София
От друг форум:

"Искаше да правим секс, но аз бях действена."  Laughing

# 648
  • София
От друг форум:

"Искаше да правим секс, но аз бях действена."  Laughing
newsm10

# 649
  • София
Цитат
Здравейте.Извинявам с епредварително,ако темата не е за тук.Преди 1 година си взех карта на глобул на валчер и сега като звъня ми казва "кредита ви изтича на 18..."И рабзрах,че се зарежда валчер,но искам да попитам с каква сума?Благодаря

# 650
не можах да прочета всичко но искам да споделя реални и конкретни случки и моля за ваш то мнение. Така става въпрос за следните случаи с деца от 1–ви клас.Момче в час по рисуване се ядосва на седящото момиче пред него и забива пирон в челото на момичето при което момичето се дърпа и удря ръката на момчето и то одрасква на още две места момичето  близко до окото.Реакцията на госпожата аз не видя хи не разбрах какво стана.                                   Случай2същото въпросно момче удря с раницата си друго дете в корема госпожата пак не знае какво е станало.Най потресаващия случай на който бях свидетел за безхаберието на госпожата е:Понеделник на обяд отивам да прибера мой та щерка от у-ще се да пред входа и чакам да изкарат децата и си говора с друга майка,госпожата от занималнята седи на пейката срещу нас и пази децата който са из целия двор.В един момент казва дословно го цитирам-айде тръгвайте на паша,демек на обяд и който бяха около нея тръгнаха,след може би 3-4 мин.майки който бяха по назад се развикаха и госпожата изскочи от входа с репликите едикояси какво правиш там идвай тук писна ми от теб  и в следващия момент влачеше за рака едно момиче  което цялото лице беше в кръв.Момче хвърлило камък.Намерих тел.на майката информирах я за случилото се.Майката заварела дъщеря си при сестрата с марля цялата напоена кръв.Самото дете казва че госпожата я оставила в тоалетните с още две момичета за да и помогнат да се измие и да отиде при сестрата.Последици 4-ри шева и обяснение ами аз въобще не сам предполагала че тя се е завряла там.Факт никой не се обадил на майката освен мен,никой не се постарал да седи до детето при сестрата паяк и тя въобще с нищо не е обработила раната.А кажете сега как да се реагира като дори директорката не знаеше за случилото се,аз лично я информирах.Кажете това нормално ли е
'Ми не е нормално. Mr. Green
Стилистиката и пунктОацията оставям на вас.

# 651
  • София
Цитат
Кремвиршът влизаше в хрубкава сърцевина.Вкусноооо.

# 652
Цитат
Кремвиршът влизаше в хрубкава сърцевина.Вкусноооо.

Малееееее, тука може да се развинти и фантазията и става лошо. Дано да е от готварския  Joy

и пак с точките:
Цитат
. или ще мине, или няма да мине. по-вероятно е второто.
. пробвайте да се приспивате с четене на книжка.

# 653
Цитат
не можах да прочета всичко но искам да споделя реални и конкретни случки и моля за ваш то мнение. Така става въпрос за следните случаи с деца от 1–ви клас.Момче в час по рисуване се ядосва на седящото момиче пред него и забива пирон в челото на момичето при което момичето се дърпа и удря ръката на момчето и то одрасква на още две места момичето  близко до окото.Реакцията на госпожата аз не видя хи не разбрах какво стана.                                   Случай2същото въпросно момче удря с раницата си друго дете в корема госпожата пак не знае какво е станало.Най потресаващия случай на който бях свидетел за безхаберието на госпожата е:Понеделник на обяд отивам да прибера мой та щерка от у-ще се да пред входа и чакам да изкарат децата и си говора с друга майка,госпожата от занималнята седи на пейката срещу нас и пази децата който са из целия двор.В един момент казва дословно го цитирам-айде тръгвайте на паша,демек на обяд и който бяха около нея тръгнаха,след може би 3-4 мин.майки който бяха по назад се развикаха и госпожата изскочи от входа с репликите едикояси какво правиш там идвай тук писна ми от теб  и в следващия момент влачеше за рака едно момиче  което цялото лице беше в кръв.Момче хвърлило камък.Намерих тел.на майката информирах я за случилото се.Майката заварела дъщеря си при сестрата с марля цялата напоена кръв.Самото дете казва че госпожата я оставила в тоалетните с още две момичета за да и помогнат да се измие и да отиде при сестрата.Последици 4-ри шева и обяснение ами аз въобще не сам предполагала че тя се е завряла там.Факт никой не се обадил на майката освен мен,никой не се постарал да седи до детето при сестрата паяк и тя въобще с нищо не е обработила раната.А кажете сега как да се реагира като дори директорката не знаеше за случилото се,аз лично я информирах.Кажете това нормално ли е
'Ми не е нормално. Mr. Green
Стилистиката и пунктОацията оставям на вас.
УжаааааааааааааасТТТТТТТ!  

# 654
  • София
Малееееее, тука може да се развинти и фантазията и става лошо. Дано да е от готварския  Joy
  Не е, в забравените спомени го намерих!

# 655
 Не е, в забравените спомени го намерих!
Да не е спомен за ония машинки за хот-дог, при които хлебчето се набождаше на едни нагорещени шишове ( не знам това ли е точната дума, но си спомням едно кръгла машинка със шест " стърчащи дула"  Grinning)?
Не мога да не се редактирам! Обожавам българския език! Току-що в една реклама идеше реч за " загорели мазнини". Ух, че долно подсъзнание имам!  smile3538

# 656
  • UK
Те и сега на такова се набождат.

# 657
Майкоооууу ooooh! Whistling, действена, кремвирш влизащ в сърцевина....да не сме петък, бе.... hahaha hahaha hahaha

# 658
не само сърцевина, а и хрубкава  Grinning

# 659
  • София
Цитат
малко бурканче течен яоколад

На някой да му се яде течен еякулат  Sick?На мен така ми звучи!

Общи условия

Активация на акаунт